Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Fajnie, że grudniowy numer już przyszedł a listopadowy jeszcze nie :lol:

Dzwoniłam do redakcji i powiedziano mi, że już wysłano, ale widocznie ktoś musiał na poczcie ukraść, bo dodatkiem jest próbka karmy. Po prostu super! :shake:

Posted

JustynaJK napisał(a):
to jakiś opóżniony kiosk

PP jest już wszędzie

Tak, nawet u mnie w domku:cool3:

Mordy z kalendarza są śliczne, ale ja niestety wybredna jestem i nie przepadam za kalendarzami bez spiralki - raz taki miałam i to była męczarnia, bo mi się ciągle odginał:shake:

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
kalendarz fajny :)
a są takie rasy : samojed, sznaucer, dog de bordeaux, nowofunland, buldozek franc., cavalier, golden, chihuahua, dalmatynczyk, chow-chow, mops, york

Oooo jak takie fajne rasy to musze kupić :evil_lol: Mam już kalendarz z MP bo prenumeruję, ale on wiszący :p

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
no mi tez sie podoba :) tylko szkoda ze w tym roku nie zrobili jak zawsze taki na biurko :)

Ja też bym wolała taki, jak zawsze PP dawał- biurkowy. Ale ten wiszący ten niczego sobie, ładne piesy w środku przede wszystkim;)

Posted

Tak obiektywnie wydaje mi sie, że kalendarz wiszący jest chyba lepszy, bo nie zajmuje miejsca na biurku. Ja zawsze na biurku mam mnóstwo rzeczy, dodatkowy kalendarz mógłby wprowadzić dodatkowy zamęt :) A tak - wisi na ścianie i mogę się cieszyć kochanymi mordami :)

Posted

ja kupuje gazety "przyjaciel pies" i "moj pies"... jak co roku sa kalendarze ale z mojego psa jest lepszy:] bo sa w nim zaznaczone wystawy imieniny swieta i mozna sobie w nim cos zapiac...

• 2 weeks later...
Posted

ewelinka_m napisał(a):
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101037 archiwalne numery przyjaciela psa na bazarku :multi:

Zakupiłam z tej aukcji trzy numery Przyjaciela Psa.

Aarionne napisał(a):
Tak obiektywnie wydaje mi sie, że kalendarz wiszący jest chyba lepszy, bo nie zajmuje miejsca na biurku. Ja zawsze na biurku mam mnóstwo rzeczy, dodatkowy kalendarz mógłby wprowadzić dodatkowy zamęt :) A tak - wisi na ścianie i mogę się cieszyć kochanymi mordami :)

Mnie też wydaje się że kalendarz wiszący jest lepszy :lol: . Chociaż ja i na ścianach mam malo miejsca .

Cambel&Megi napisał(a):
Mam kalendarz... :razz:
W środku o wiele lepiej wygląda niż na zewnątrz..Bardzo ładny :)

Ja niestety nie kupiłam kalendarza z przyjaciela Psa. Ale jeszcze może uda mi się jutro kupić tę gazaetę z kalendarzem ;)