Agnieszka K. Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Już sprawadzałam, szczekający budzik jest obecnie niedostepny :diabloti::diabloti::diabloti: chwilowo sie "skończył" - tak jak i dwa pozostałe: piejacy i muczący:diabloti::diabloti: Quote
aleb Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Fajnie, że grudniowy numer już przyszedł a listopadowy jeszcze nie :lol: Dzwoniłam do redakcji i powiedziano mi, że już wysłano, ale widocznie ktoś musiał na poczcie ukraść, bo dodatkiem jest próbka karmy. Po prostu super! :shake: Quote
Agnieszka K. Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Aarionne napisał(a):Cóż - pozostaje wysyłać SMS-y :) Albo poczekac na nowa dostawę :lol::lol::lol: Quote
BlackSheWolf Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 a ja bylam dzis w kiosku i co uslyszalam >?? PP grudniowego jeszcze nie bylo :( Quote
JustynaJK Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 to jakiś opóżniony kiosk PP jest już wszędzie Quote
bellatriks Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 JustynaJK napisał(a):to jakiś opóżniony kiosk PP jest już wszędzie Tak, nawet u mnie w domku:cool3: Mordy z kalendarza są śliczne, ale ja niestety wybredna jestem i nie przepadam za kalendarzami bez spiralki - raz taki miałam i to była męczarnia, bo mi się ciągle odginał:shake: Quote
Coffee&Nera Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Czy są w tym miesiacu w PP jakies lepsze artykuły... Pozatym ze tak chyba w tym miesiacu jest kalendarz czy w następnym? Quote
Coffee&Nera Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ma ktoś moze jakies zdjecie jak wygląda i jakie raski w srodku ;)? Quote
BlackSheWolf Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 kalendarz fajny :) a są takie rasy : samojed, sznaucer, dog de bordeaux, nowofunland, buldozek franc., cavalier, golden, chihuahua, dalmatynczyk, chow-chow, mops, york Quote
Cambel&Megi Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Mam kalendarz... :razz: W środku o wiele lepiej wygląda niż na zewnątrz..Bardzo ładny :) Quote
BlackSheWolf Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 no mi tez sie podoba :) tylko szkoda ze w tym roku nie zrobili jak zawsze taki na biurko :) Quote
Coffee&Nera Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ja dzisiaj musze rodzine poprosic zeby mi kupili obydwie gazety bo ja chora :( Quote
Karolajnaxx Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 BlackSheWolf napisał(a):kalendarz fajny :) a są takie rasy : samojed, sznaucer, dog de bordeaux, nowofunland, buldozek franc., cavalier, golden, chihuahua, dalmatynczyk, chow-chow, mops, york Oooo jak takie fajne rasy to musze kupić :evil_lol: Mam już kalendarz z MP bo prenumeruję, ale on wiszący :p Quote
Magot Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 BlackSheWolf napisał(a):no mi tez sie podoba :) tylko szkoda ze w tym roku nie zrobili jak zawsze taki na biurko :) Ja też bym wolała taki, jak zawsze PP dawał- biurkowy. Ale ten wiszący ten niczego sobie, ładne piesy w środku przede wszystkim;) Quote
Martyna&Zara Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Hej! MP zawsze daje wiszący i dla mnie jest oki, chociaż może taki na biurkowy byłby lepszy??Nie wiem.. Martyna & Toffi. Quote
Aarionne Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Tak obiektywnie wydaje mi sie, że kalendarz wiszący jest chyba lepszy, bo nie zajmuje miejsca na biurku. Ja zawsze na biurku mam mnóstwo rzeczy, dodatkowy kalendarz mógłby wprowadzić dodatkowy zamęt :) A tak - wisi na ścianie i mogę się cieszyć kochanymi mordami :) Quote
duzebzium Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ja kupuje gazety "przyjaciel pies" i "moj pies"... jak co roku sa kalendarze ale z mojego psa jest lepszy:] bo sa w nim zaznaczone wystawy imieniny swieta i mozna sobie w nim cos zapiac... Quote
ewelinka_m Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101037 archiwalne numery przyjaciela psa na bazarku :multi: Quote
Inkaa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ewelinka_m napisał(a):http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101037 archiwalne numery przyjaciela psa na bazarku :multi: Zakupiłam z tej aukcji trzy numery Przyjaciela Psa. Aarionne napisał(a):Tak obiektywnie wydaje mi sie, że kalendarz wiszący jest chyba lepszy, bo nie zajmuje miejsca na biurku. Ja zawsze na biurku mam mnóstwo rzeczy, dodatkowy kalendarz mógłby wprowadzić dodatkowy zamęt :) A tak - wisi na ścianie i mogę się cieszyć kochanymi mordami :) Mnie też wydaje się że kalendarz wiszący jest lepszy :lol: . Chociaż ja i na ścianach mam malo miejsca . Cambel&Megi napisał(a):Mam kalendarz... :razz: W środku o wiele lepiej wygląda niż na zewnątrz..Bardzo ładny :) Ja niestety nie kupiłam kalendarza z przyjaciela Psa. Ale jeszcze może uda mi się jutro kupić tę gazaetę z kalendarzem ;) Quote
Recommended Posts