Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nefesza napisał(a):
Jeszcze raz powtorze, ze za produkty reklamowe placi firma, ktora sie reklamuje - np probkami karmy. Nie ma co tutaj wychwalac gazety. A "noname" dodatki sa kupowane za grosze i to na tony z Chin. Ale to juz mozna uznac za gest w strone czytelnikow.
Kalendarze - ok. Ale naklejki.... szczerze mowiac nie sadzilam, ze PP za swoich glownych odbiorcow uwaza szkolna mlodziez i stawia sie na polce obok Bravo Girl. (Zreszta na obecnie dostepnych zeszytach raczej nie ma juz miejsca na takie naklejki).
A co z czytelnikami, ktorzy juz dawno nie chodza do szkoly? Juz ciekawszy bylby jakis inny psi gadzet, np kieszonkowy kalendarzyk, zapinka z psem, czy wisiorek do komorki czy cokolwiek takiego. Albo cos dla psa wlasnie... niekoniecznie karma.

Opowiesc Wigilijna faktycznie byla w MP, ale tutaj obie gazety sa wspominane, a podalam to jako przyklad.

To jest tylko czepianie się z Twojej strony. Jeżeli przeszkadzają Ci te dodatki to nie kupuj gazet z dodatkami. Ja tam wolę kalendarz, czy karmę niż badziewie z Chin.
A co do naklejek, to czytelnicy, którzy nie chodzą do szkoły od dawna mają już swoje dzieci, które chodza do przedszkola, czy szkoły, albo mają wnuki, albo sąsiadów. Ja swoje naklejki zawsze daję synowi sasiadki, a on jest zachwycony i zawsze kupuje numer z naklejkami, zeby mieć 2 komplety. Jak widać sa tacy, którzy sie cieszą z tych drobiazgów.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cyraneczka napisał(a):
To jest tylko czepianie się z Twojej strony. Jeżeli przeszkadzają Ci te dodatki to nie kupuj gazet z dodatkami.

Niestety nie ma takiej mozliwosci w przypadku PP czy MP (oczywiscie z odpowiednio nizsza cena).

Posted

Ja myślę, że jak na gazetę hobbystyczną to cena wcale nie jest wysoka. Gazety wnętrzarskie (od pewnego czasu namiętnie je kupuję) są droższe, a mają chyba wyzszy nakład więc z ceny powinni trochę zejść. A jeśli cena z karmą się nie zwiększyła to znaczy, że jest to prezent, a darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda!

• 2 weeks later...
Posted

A ja mam pytanko, niedługo kończy mi się prenumerata gazety "Mój pies" i nie wiem czy ją przedłużyć czy może jednak zamówić przyjaciela psa?
Doradźcie...

Posted

Ja od jakiegoś, już dość długiego czasu, czytam i PP i MP, a w dodatku w tym roku zamówiłam sobie jeszcze prenumeratę "Psa" :lol: I właściwie nie wiem, czy lepsze MP czy PP... Każda z gazet ma swoje dobre i słabe strony. Tak więc na razie uszczuplam portfel kupując obie... Może kiedyś się zdecyduję tylko na jedną ;)

Posted

Mam taką prośbę do wszystkich, którzy zbierają Mojego psa. Zależy mi na jednym artykule. Kilka numerów wcześniej był portret rasy dog niemiecki (dla ułatwienia - wiem że na okładce była Magda Schejbal:cool3:). Czy ma ktoś może ten numer i mógłby mi zeskanować artykuł o dogu i przesłać na meila:modla:? Byłabym bardzo wdzięczna:p Mój e-mail: japan.girl@op.pl

Posted

"MP" kupuję ponad 2,5 roku, "Psa" 1,5 roku, a "PP" sporadycznie.

Ostatnio mam wrażenie, że jakość "MP" już nie jest taka jak kiedyś, w dodatku nie byłam zbyt zadowolona, gdy znalazłam te "8 stron więcej" w ostatnim numerze :roll: .
Cena "MP" i "PP" jest bardzo zbliżona, chyba zacznę się zastanawiać nad zmianą stałej pozycji wśród kupowanej prasy.

Posted

Japonka:) napisał(a):
Mam taką prośbę do wszystkich, którzy zbierają Mojego psa. Zależy mi na jednym artykule. Kilka numerów wcześniej był portret rasy dog niemiecki (dla ułatwienia - wiem że na okładce była Magda Schejbal:cool3:). Czy ma ktoś może ten numer i mógłby mi zeskanować artykuł o dogu i przesłać na meila:modla:? Byłabym bardzo wdzięczna:p Mój e-mail: japan.girl@op.pl

już skanuje ;)

Posted

Kucyk Hermiona skąd jesteś dokładnie? Bo ja też mieszkam niedaleko Poznania i szukam piesków ( i ich właściacieli oczywiście) chętnych na spacerki:razz:
Sorry za offtopic:oops:

Posted

Mi się podoba w PP to, że jest wywiad z HODOWCĄ, który, wiadomo ;), lepiej zna swoją rasę niż kynolog...ale mogło by być więcej stron w "Przyjacielu..." :D

• 2 weeks later...
Posted

Widzialam na stronie Przyjaciela Psa nowy, grudniowy numer z kalendarzem, czy moze juz ktos mial go w rekach, jest co czytac ? Kalendarz ladny ? Pytam, bo nie wiem czy poslac kogos z rodziny do kiosku, sama sie nie wybiore - zlozonam choroba ;)