Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak, też już mam :p
Podoba mi się artykuł o dzieciach hodowców, za to nie spodobało mi się "Skradziono Ci pięknego rodowodowego psiaka?" Pod napisem DNA cośtam, bo to jakaś taka dyskryminacja kundelków...? :roll:

Posted

bellatriks napisał(a):
A moja prenumerata jeszcze nie przyszła....:shake:

Bo wiesz :lol: Dostałaś MPw terminie to teraz czekaj na PP :eviltong: :lol:

Posted

Tak Tolerka mi tez sie podoba ten artykul ale bardziej pod kątem przyszlosci tych dzieci i ich wiedzy kynologicznej. Z takich rodzin najczesciej później dzieci kontynuują po rodzicach hodowle... niekoniecznie tej samej rasy ale chodzi mi tutaj raczej o milosc do psów i 100% popieranie R=R

Posted

Mi też sie spodobał ten artykuł tylko troche odbiegali od tematu...:roll: to znaczy gadali o miłości którą często dziedziczy się po rodzicach-hodowcach, ale potem zaczeli gadać, że ktoś tam miał taką wielką miłość, że mu potem trudno było itp. itd. etc. a ja miałam nadzieję, że pogadają o czymś poważnym a nie o tym o czym sama moge się domyślić ;)

Posted

Dokladnie- to czlowieka rozczarowalo. Ja myslalam ze poruszą głębiej temat jak to dzieci są wychowane z psami do wystawa, jaka jest ich chęć do wystawiania i jaki wpływ mają na to ich rodzice a tutaj nagle z takim opowiadaniem wyskoczyli...

Posted

no ja bym chyba tak chciała...jak się urodziłam to pies był tylko na wsi....tam jezdziliśmy co drugi dzień, ale jakoś mnie nie lubił ;) ale już offa robić nie będe...:lol: po prostu temat o niczym na temat....:evil_lol:

Posted

Prawda ale dyskusja pt. Jak to jest byc dzieckiem hodowców jest bardzo fajna. Z tego co wiem to jest tutaj osoba co wlasnie jej rodzice mają hodowle Malamutów :D:D Zawsze mnie to zaciekawialo jak to jest

Posted

no może...;) ale jeszcze pomyśle nad tym...:) nie wiem czy nie wolałabym mieć 2-3 (góra 4 psy) niehodowlane (no rodowody mogą mieć :lol:) a jak będe mieć tą hodowle to ciekawe czy też będe w prasie...:lol:

Posted

Nerul napisał(a):
Zatroszcze sie o to ze bedziesz hehe xD

A niby jak? Podsuniesz mi suke hodowlaną i mnie ta hodowla tak wkręci, że automatycznie będe hodowcą? :lol:

Posted

No wiesz bedziesz musiala isc do Związku podpisac jakies różne rzeczy, zatwierdzisz przydomek i na wystawy pędzisz... A suke hodowlaną to zalezy jaką rase bedziesz hodowac bo ja bym chciala Malamuty :D

Posted

Nerul napisał(a):
No wiesz bedziesz musiala isc do Związku podpisac jakies różne rzeczy, zatwierdzisz przydomek i na wystawy pędzisz... A suke hodowlaną to zalezy jaką rase bedziesz hodowac bo ja bym chciala Malamuty :D

A ja haszczaki, ale jeszcze myśle...:lol: a wymyślanie przydomka to najfajniejsza w tym rzecz...! :D reszte to mąż załatwi (jak już go będe miała) :lol:

Posted

Ha, to ja też chcę :lol:
Nerul, ja przechytrzę i dam :cool3: Żartuję.

Ja to mam tyle czasu do dorosłości i niby marzę o hodowli tollerów, ale tak wiele jest innych ras które uwielbiam, np. Husky, Aussie, Owczarek Szwajcarski, ostatnio Gończy Polski też i w ogóle jak dla mnie to chyba byłby za trudny wybór :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gucio napisał(a):
Bo wiesz :lol: Dostałaś MPw terminie to teraz czekaj na PP :eviltong: :lol:

hehe, tak się składa, że PP doszedł do mnie już kilka dni temu - raczej w terminie ;)

Posted

No może, ale jak napisałaś 26.05, że Ci PP nie doszedł (a na innym watku, ze MP juz tak [dziwne, w terminie :D], no chyba, że to nie Ty, mogłam sie pomylić :eviltong: ) to ja 27.05 odpisałam to co właśnie cytujesz ;)