Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Na stronie PP pisze, że niby od 24 stycznia ma być nowy numer (2.). A moja prenumerata? Chyba jestem w trudno dostępnym miejscu i jeszcze nie doszła ;)

Posted

A ja mam z kiosku. Chodziłam za PP od kilku dni, ale dopiero wczoraj udało mi się zdobyć---w różnych miejscach jeszcze nie dotarł...Mam i czytam z dużą przyjemnością (np. reportaż o maszerach z Kamczatki), pośmiałam się przy "Wyznaczaniu granic"....itd.
Pozdro i interesujacej lektury!

Posted

No, przyszedł wczoraj. Jest super. Właściwie spodziewałam się takich wyników konkursu. Fajny był artykuł o mitach. Nie wiem, mam taką tendencję do szybkiego czytania PP. Wczoraj przeczytałam wszystko - od deski do deski - i czekam na następny numer:roll: PP mogłby być dziennikiem!

Posted

"Mity" ---czyli obiegowe opinie na temat zachowań i hodowli psów.Autor p. M. Nowakowski przedstawia swoje (i chyba nasze-psiarzy) zdanie i przedstawia argumenty. Owe powszechne mity zwiazane z psami mają epitet "niebezpieczne". Warto przeczytać!
W "PP" jest też kolejny test "Czy potrafisz sprawiać radość psu?"--- dla siebie doliczyłam się tylko 22 pkt..., ale Fafik się jeszcze nie wyprowadził; może chodzi mu nie tylko o radosną zabawę?;)

Posted

Hej!!

A ja przyznam ze zawiodłam sie,bardzo liczyłam na jakis obledny artykuł o JRT.A tu nie dosc ze dokladnie te same zdjecia co w lipcu bodajze 2003 to jeszcze baaardzo skrocona wersja artykułu ponownie z numru lipcowego

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

A ja przyznam ze zawiodłam sie,bardzo liczyłam na jakis obledny artykuł o JRT.A tu nie dosc ze dokladnie te same zdjecia co w lipcu bodajze 2003 to jeszcze baaardzo skrocona wersja artykułu ponownie z numru lipcowego

w lipcowym nie jeszcze w poprzednim musiał być artykół o JRT:razz: ja zbieram włąśnie od lipca 2003 roku i jak narazie bardzo mi się podoba:cool3: tylko mało stron jak już mówiłam wcześniej:shake: