DominikaAnna Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Do mnie jeszcze nowy numer nie dotarł ;( Quote
taxelina Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 ja to pewnie dopiero po swietach bede miec moj w polskim sklepie :( Quote
Cyraneczka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Jaka cisza ostatnio na dogo... We wszystkich tematach, chyba ludzie przerzucili się na facebooka :D To ja tylko przypomnę, że dziś jest lutowy PP w sprzedaży :-). Jest kilka nowości i ciekawostek, m.in. opis typów OWCZARKA SZKOCKIEGO - bardzo ciekawy. Dawno nie opisywane rasy: CHART AFGAŃSKI, BORDER TERRIER i PEKIŃCZYK. Temat miesiąca o LUDZIACH Z PASJĄ MASZERSKĄ, oczywiście moje klimaty :-) Fajny "walentynkowy" materiał o ludziach, których połączyła miłość dzięki psom. Reszta tematów też zapowiada się interesująco ;-) Quote
Aarionne Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ;P A mi oczywiście podoba się temat o uciekającym psie. Oby więcej ludzi miało taką wrażliwość, jak opisana dziewczyna... I takie poczucie odpowiedzialności! Quote
Pocahontas Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Cyraneczka napisał(a):J Temat miesiąca o LUDZIACH Z PASJĄ MASZERSKĄ, oczywiście moje klimaty :-) lece do kiosku:p Quote
Aarionne Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jest już nowy "Przyjaciel Pies". Moim zdaniem jedna z najładniejszych okładek ostatniego czasu :) W środku fajny wywiad z Karen Pryor, specjalistką od klikerów. Temat miesiąca o międzygatunkowych przyjaźniach, m.in. psa ze słoniem :) Quote
Guest Lotty Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Dawno nie opisywane rasy: CHART AFGAŃSKI, BORDER TERRIER i PEKIŃCZYK. Tak, wartościowych artykułów o pekińczykach, zwłaszcza w Polsce, to ze świecą szukać.:shake: Podoba mi się też nowy cykl, w którym opisywane są różnice między poszczególnymi liniami w różnych rasach (na pierwszy ogień poszedł Owczarek szkocki Collie). Quote
Alaskamal Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 O tak, tak ostatni numer bardzo mi przypadł go gustu, ten temat o przyjaźniach pomiędzy zwierzętami.. Aż się ciepło na serduszku robi :D No i okładka piękna, aż sobie tego Beagle z plakatu powiesiłam na ścianie, tak mi pasował :) Żałują,że jakoś w zamieszaniu w związku z egzaminami przegapiłam ostatni numer w związku z tematem zaprzęgów... :( Quote
sator_k_ Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Jak chcesz to mogę Ci w wolnej chwili zeskanować :) Quote
Pocahontas Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Alaskamal napisał(a):Żałują,że jakoś w zamieszaniu w związku z egzaminami przegapiłam ostatni numer w związku z tematem zaprzęgów... :( mam na kompie zeskanowane.podaj maila a Ci wyślę. Quote
Angelka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Albo mi się wydaje albo PP staje się bardziej treściwe,przestałam już kupować regularnie MP bo cena powala, a gazeta coraz cieńsza, artykuły podobne do PP lub nawet te same jeśli chodzi o rasy. Quote
Cyraneczka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Macie już nowego PP? W kwietniowym numerze są fajne rasy, a w majowym zapowiadają się jeszcze fajniejsze :-) W skrócie w aktualnym: RASY: chow-chow, dog argentyński, mały munsterlander i w typach hawańczyk Temat miesiąca: Kontrowersyjny impuls (co myślicie na ten temat?) Prawo: Sprzątanie po psach - fajny nowy dział Pomysł na życie: piegowate szczęście (o dziewczynie, która ma wystawowe setery angielskie i wciągnęła się w wystawy) Zdrowie: Niekonwencjonalne metody leczenia (ciekawy artykuł o akupunkturze, homeopatii i innych tego typu metodach) Fotoszkoła: O pogodzie do fotografowania Jeszcze inne fajne teksty, już nie będę wymieniać... Myślę, że to całkiem ciekawy numer, polecam! Quote
kalyna Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Mnie ostatnio mile zaskakuje ta gazeta :) widać stara się o czytelnika i pozyskuje nowe tematy. Mi to bardzo się podoba :) wiadomo nie wszystkie artykuły mi się podobają, ale dla każdego coś innego i można znaleźć coś dla siebie :) Quote
taxelina Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 a wiecie czy ktos na dogo sprzedaje teraz moze stare numery? Quote
Cyraneczka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 deer_1987 napisał(a):a wiecie czy ktos na dogo sprzedaje teraz moze stare numery? Ja nie wiem, ale w redakcji można archiwalne jakoś taniej kupić. Quote
Bewarka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Na bazarkach zdarzają, także trzeba czasem popatrzyć czy ktoś wystawił. Chyba, że ci się spieszy, no ale nie sądzę, bo na przesyłke też będziesz musiała poczekać ;) Quote
taxelina Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 przesylka to by byla do firmy kurierskiej a potem do mnie bo tak najtaniej :) tyle co pp bierze za 3 kg ja mam tam za 10 kg :D wiem ze mozna w redakcji ale od 2 miesiecy nie dziala im sklepik... Quote
monika15 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Hmmm... A która gazeta Waszym zdaniem jest lepsza, ciekawsza MP czy PP? Ja do tej pory kupowałam tylko MP no i jakieś 2 razy PP i zauważyłam, że MP się tak trochę "popsuł"... Quote
kiniaaa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 W konkursie "w poszukiwaniu wiosny" bierze udział mój Antoś :) Bardzo proszę wszystkich o głosy :lol: Quote
Cyraneczka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 kiniaaa napisał(a):W konkursie "w poszukiwaniu wiosny" bierze udział mój Antoś :) Bardzo proszę wszystkich o głosy :lol: Coś słabo mu idzie. Podrzucam LINK do strony. Może więcej osób zagłosuje :-) Quote
kiniaaa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Słabiutko, słabiutko :eviltong: Koleżanka mi mówiła że mogła kilka razy zagłosować, podczas gdy inni tylko raz. Ciekawe od czego to zależy ? Quote
Cyraneczka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Nie wiem, ja głosuję kilka razy dziennie, ale zauważyłam, że jak zagłosuję w konkursie foto, to już nie mogę zagłosować w rasie na życzenie i odwrotnie. Ale po jakimś czasie (po godzinie albo dłuższym), znowu wracają klawisze do głosowania. Sprawdź sobie w różnym czasie. Quote
Cyraneczka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Oooo, widzę, że jakoś cisza na forum... Już myślicie o wakacjach, czy nie chce Wam się pisać i komentować? To ja tylko wrzucę info co w czerwcowym PP się dzieje :-) RASY: Sznaucerek miniaturowy Chat szkocki deerhound Poddany ocenie - Owczarek środkowoazjatycki Z ciekawych artykułów polecam: 5 lat programu pomóżmy razem Psy pracujące na lotnisku Artykuł o wnykach w lesie - bardzo ciekawy! Z porad: Spacery z psem Szkolenie - do mnie Zdrowie - ropiejące oczy Pielęgnacja - pomeranian Śliczna okładka: http://www.dogomania.pl/threads/208294-Nowy-quot-Przyjaciel-Pies-quot i ogólnie ciekawy numer - polecam!!!! Quote
Cyraneczka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 OOO, widzę, że już nikt tu nie zagląda... Nie wiem, czy macie już nowy numer, więc kilka informacji, co jest w środku: PORTRETY RAS: BASENJI OWCZAREK NIEMIECKI DŁUGOWŁOSY NORFOLK i NORWICH TERRIERY TEMAT MIESIĄCA: Psie sprawy w sejmie - nawet ciekawe :-) SZKOLENIE: Aport - super! ZDROWIE: Dysplazja łokciowa - bardzo ciekawie napisane - o sposobach leczenia operacyjnego Niejadek PRAWO: Pod obstrzałem fleszy - czyli o robieniu zdjęć na wystawach, czy wolno, czy nie i komu I wiele innych tematów :-) Na okładce są 2 długowłose ONKI wiec nie da się nie zauważyć tego numeru :-)) POLECAM Quote
Recommended Posts