Koma Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Już tak wcześnie? No to jutro lecimy do kiosku :lol: Quote
aleb Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 bellatriks napisał(a):A ja dzisiaj dostalam prenumerkę;) ja tez, ja tez :cool3: fajny jest artykuł o goldenkach :) Quote
nathaniel Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 To ja lece do kiosku.... Zaraz nawet :)...chociaż może już zamknięte;/ Quote
bellatriks Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 aleb napisał(a):ja tez, ja tez :cool3: fajny jest artykuł o goldenkach :) nom, bardzo mi sie podobal:cool3: Quote
JustynaJK Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='aleb']Justyna opuściłaś się coś :lol: :eviltong: hehehe to przez ten upał:eviltong: Quote
Koma Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Czy Wy też nie możecie od dłuższego czasu wejść na stronę PP?? Quote
bellatriks Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Mi się właśnie bez problemu otworzyła:razz: Quote
Koma Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ja już mam tak od dosyć dawna, pokazuje się że niby gotowe, a jest czysta strona :roll: Nie wiem o co chodzi :hmmmm: Quote
asiunia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 bellatriks napisał(a):nom, bardzo mi sie podobal:cool3: Hej! Mnie na odwrot cholernie przeslodzony:roll: Quote
Cyraneczka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Mnie na odwrot cholernie przeslodzony:roll: A nie wydaje Ci się, że golden po prostu taki jest?? Ja mam husky, sa bardzo niezależne, ale znam parę goldenów i wszystkie są po prostu takie... rodzinne słodziaki - fajtłapy. Za to zdjecie na pierwszej stronie artykułu, po prostu BOMBA ;-) Quote
asiunia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Cyraneczka napisał(a):A nie wydaje Ci się, że golden po prostu taki jest?? Ja mam husky, sa bardzo niezależne, ale znam parę goldenów i wszystkie są po prostu takie... rodzinne słodziaki - fajtłapy. Za to zdjecie na pierwszej stronie artykułu, po prostu BOMBA ;-) Hej! Ekhm...Ja rowniez znam kilka goldenow(chwilka..Koma,Goldi,Kaszmir,Aleks,Alan,Max)a zaden do tego opisu calkowicie niepasuje(samce agresywne sa w stosunku do innych psow a Goldi potrafi dzaibnac dziecko)...Bron Boze nie mam nic do goldenow ale wg.mnie przedstawione sa jak nadpsy a nie psy...;) Quote
Atena Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 właśnie z jakiej hodowli są te psy? Bo nie podali a tego nienawidze, yż. A i z numero październikowego zdaje się, z Buldogiem Francuskim na okładce jest o Owczarkach Australijskich. Czy ktos wie jaka to hodowla? Bo też nie podali, a dla mnie to istotne bo jeden pies mi sie tam spodobał i musze go poznać. Z góry dziękuje ;) Quote
Cyraneczka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Atena napisał(a):właśnie z jakiej hodowli są te psy? Bo nie podali a tego nienawidze, yż. A i z numero październikowego zdaje się, z Buldogiem Francuskim na okładce jest o Owczarkach Australijskich. Czy ktos wie jaka to hodowla? Bo też nie podali, a dla mnie to istotne bo jeden pies mi sie tam spodobał i musze go poznać. Z góry dziękuje ;) "Przyjaciel Pies" jest Polską wersją Francuskiej gazety. I prawdopodobnie dlatego zdjęcia są z Francji. A moze nie chcą podawać nazw hodowli i nazw psów, bo ludzie są zawistni, szczególnie w środowisku psiarzy i nie chcą mieć kłopotów, że jednemu pies się podoba a drugiemu nie. A tak, przynajmniej nie wiadomo jakie to psy i już. Mi to nie przeszkadza. Bardzo lubię zdjęcia w PP, bo są naprawdę profesjonalne. Pieski ładne i "ostre" a nie rozmyte, jak w innych gazetach. Quote
Atena Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Na początku serri z rozmowami z hodowcą rasy podawali nazwy hodowli. Moze rzeczywiscie zdjęcia sąz Francji, a nie akurat z tych hodowli ;) Ale i tak chciałabtym poznać tego psa ;) Szukanie może troche zająć i nie wiem czy znajde, ale trudno ;) Quote
JustynaJK Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 z tego co wiem to część fot jest faktycznie francuska Quote
Atena Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Jak była rozmowa z hodowlą ONków z Satysfakcją to były zdjecia Ich psów Quote
JustynaJK Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 wszystko się zgadza, dlatego piszę,że niektóre foty są z oryginalnego czasopisma Quote
Cyraneczka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Czasami podpisują zdjęcia, czasem nie. Ale widać po jakości, które są agencyjne a które robione przez hodowców ;-) Quote
Recommended Posts