Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Mnie na odwrot cholernie przeslodzony:roll:

A nie wydaje Ci się, że golden po prostu taki jest??
Ja mam husky, sa bardzo niezależne, ale znam parę goldenów i wszystkie są po prostu takie... rodzinne słodziaki - fajtłapy.
Za to zdjecie na pierwszej stronie artykułu, po prostu BOMBA ;-)

Posted

Cyraneczka napisał(a):
A nie wydaje Ci się, że golden po prostu taki jest??
Ja mam husky, sa bardzo niezależne, ale znam parę goldenów i wszystkie są po prostu takie... rodzinne słodziaki - fajtłapy.
Za to zdjecie na pierwszej stronie artykułu, po prostu BOMBA ;-)

Hej!

Ekhm...Ja rowniez znam kilka goldenow(chwilka..Koma,Goldi,Kaszmir,Aleks,Alan,Max)a zaden do tego opisu calkowicie niepasuje(samce agresywne sa w stosunku do innych psow a Goldi potrafi dzaibnac dziecko)...Bron Boze nie mam nic do goldenow ale wg.mnie przedstawione sa jak nadpsy a nie psy...;)

Posted

właśnie z jakiej hodowli są te psy? Bo nie podali a tego nienawidze, yż.
A i z numero październikowego zdaje się, z Buldogiem Francuskim na okładce jest o Owczarkach Australijskich. Czy ktos wie jaka to hodowla? Bo też nie podali, a dla mnie to istotne bo jeden pies mi sie tam spodobał i musze go poznać.

Z góry dziękuje ;)

Posted

Atena napisał(a):
właśnie z jakiej hodowli są te psy? Bo nie podali a tego nienawidze, yż.
A i z numero październikowego zdaje się, z Buldogiem Francuskim na okładce jest o Owczarkach Australijskich. Czy ktos wie jaka to hodowla? Bo też nie podali, a dla mnie to istotne bo jeden pies mi sie tam spodobał i musze go poznać.

Z góry dziękuje ;)

"Przyjaciel Pies" jest Polską wersją Francuskiej gazety. I prawdopodobnie dlatego zdjęcia są z Francji. A moze nie chcą podawać nazw hodowli i nazw psów, bo ludzie są zawistni, szczególnie w środowisku psiarzy i nie chcą mieć kłopotów, że jednemu pies się podoba a drugiemu nie. A tak, przynajmniej nie wiadomo jakie to psy i już. Mi to nie przeszkadza. Bardzo lubię zdjęcia w PP, bo są naprawdę profesjonalne. Pieski ładne i "ostre" a nie rozmyte, jak w innych gazetach.

Posted

Na początku serri z rozmowami z hodowcą rasy podawali nazwy hodowli.
Moze rzeczywiscie zdjęcia sąz Francji, a nie akurat z tych hodowli ;)
Ale i tak chciałabtym poznać tego psa ;)
Szukanie może troche zająć i nie wiem czy znajde, ale trudno ;)