bogula Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 asiunia---miałaś rację! w nr lipcowym (7) z roku 2002 jest portret rasy podpisany przez "kostkę", a ten najświeższy przez "kulkę"...Zdjęcia chyba nawet z tej samej sesji, część identyczna.Szkoda! Zapewne dla wytrwałej i b.dobrej hodowli artykuł w poczytnym czasopiśmie "branżowym" byłby nobilitacją, zachętą i jakimś sukcesem, a nade wszystko przyjemnością.Wiadomo, że wzorzec się "trzyma", historii najwyżej przybywa faktów, ale wyróżniające się hodowle mogłyby się pochwalić, a aktualni miłośnicy podzielić fascynacją:cool3: ...Ej! redakcjo! niedocenieni się czujemy... Quote
asiunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='bogula']asiunia---miałaś rację! w nr lipcowym (7) z roku 2002 jest portret rasy podpisany przez "kostkę", a ten najświeższy przez "kulkę"...Zdjęcia chyba nawet z tej samej sesji, część identyczna.Szkoda! Zapewne dla wytrwałej i b.dobrej hodowli artykuł w poczytnym czasopiśmie "branżowym" byłby nobilitacją, zachętą i jakimś sukcesem, a nade wszystko przyjemnością.Wiadomo, że wzorzec się "trzyma", historii najwyżej przybywa faktów, ale wyróżniające się hodowle mogłyby się pochwalić, a aktualni miłośnicy podzielić fascynacją:cool3: ...Ej! redakcjo! niedocenieni się czujemy... Hej! Rok mi sie przestawil:oops:Artykul z 2002 jestem jeszcze w stanie zrozumiec-"nowa"rasa,nie wiele hodowcow,nie wiele informacji..Ale teraz?JRT to dosc popularna rasa,troszke wysilku i powstałby swietny artykul,taki jak chociazby o Alaskan Malamute:shake: pozdrawiam;) Quote
bogula Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 asiunia --- no, właśnie! tym bardziej, że na "naszej dogo" na pozostałych terierach są ludzie zakręceni na punkcie JRT ( i nnnych terierów też:evil_lol: )..... Quote
batmanka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Cześć. Które czasopismo w/g Was jest lepsze? PP czy MP? Quote
JustynaJK Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 gdzieś już była dyskusja na ten temat,wg mnie lepszy jest PP,ale zależy co się oczekuje.W PP jest tylko o psach co akurat mi pasuje,a w Mp jest też o kotach np. Quote
bogula Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Też czytam i zbieram oba. I jescze czasami "Psy mysliwskie" i sporo książek, i znaczki z welsh terierami, i ppocztówki...FIOŁ!:evil_lol: Quote
aleb Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ja kupuje PP i jestem zadowolona, a MP niekiedy, gdy jest cos ciekawego ;) Quote
Sylwia&westie Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Aleb ja w sumie mam tak samo. Też kupuję MP jak będzie coś iekawego:lol: Quote
JustynaJK Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 bogula napisał(a):Też czytam i zbieram oba. I jescze czasami "Psy mysliwskie" i sporo książek, i znaczki z welsh terierami, i ppocztówki...FIOŁ!:evil_lol: ja to samo:lol: Quote
bellatriks Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 a wczoraj przyszła mi prenumerata:multi: Quote
bogula Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Na marzec?;) , to chęć poprawy jest;) .Co ciekawego? Quote
Ejka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Jak dla mnie to ciekawy jest wywiad o Amstaffach, fajny jest temat miesiaca - jak zachowywac sie wobec obcych psow - mozna to dac do czytania tym, ktorzy psa nie maja/boja sie psow, , poza tym o mastifach hiszpanskich, cd. o wystawach, w kontrastach - akita amerykanski i pudelek toy, w zdrowiu - o szczepieniach. I nareszcie wiecej plakatow w sklepiku - nareszcie jest cane corso :))) A i nie zalapalam sie na zdjecia z relacji o pokazie yorkow w warszawskiej promenadzie :( - choc tak sie staralam wejsc niby przypadkiem w jakis kadr ;)) Quote
Ejka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Przepraszam, nie mastify hiszpanskie a TYBETANSKIE. Jak widac jestem jasnym przykladem na niska umiejetnosc Polakow, czytania ze zrozumieniem :( Quote
JustynaJK Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 ja też dziś zakupiłam nowy nr,będę miała co dziś poczytać:lol: Quote
karenina Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 I ja nabyłam, i wszystko fajnie ale czemu te pieseczki na okładce i wszystkie amstafy wewnatrz numeru maja takie obciete uszka :angryy: :angryy: :angryy: Quote
JustynaJK Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 pewnie jakieś zdjęcia starsze,choć u nas w Pl cięcie uszu jest częste Quote
Koma Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 To już jest nowy numer? :o w takim razie jutro pędzę do kiosku ;) Quote
JustynaJK Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 dość wcześnie,bo już chyba wczoraj był:lol: Quote
aleb Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Tak, tak... do mnie tez juz kilka dni temu przyszła gazetka :) Quote
batmanka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 no to ja już tez jestem w stanie przytaknąc tytułowi. Moim zdaniej PP jest lepszy, wiem to już bo sprawdziłam :) W MP co chwile przewracałam strony w poszukiwaniu czegoś ciekawego, no i wiele artykułów bylo dla mnie takich.... oczywistych. PP jest ciekawszy.:cool3: Quote
bellatriks Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 aleb napisał(a):Tak, tak... do mnie tez juz kilka dni temu przyszła gazetka :) do mnie też. PP dba o prenumeratorow ;-) Quote
aleb Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 bellatriks napisał(a):PP dba o prenumeratorow ;-) i to bardzo ;) Quote
bellatriks Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 aleb napisał(a):i to bardzo ;) nie to co MP... prenumerata przychodzi strasznie późno... przechodzę koło kiesku i widzę na wsytawie nowy MP.. wkurzam się i myślę: kiedy mi przyjdzie moja prenumerata!?!?!?!?! I tak co miesiąc....:shake: Quote
Recommended Posts