Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiunia---miałaś rację! w nr lipcowym (7) z roku 2002 jest portret rasy podpisany przez "kostkę", a ten najświeższy przez "kulkę"...Zdjęcia chyba nawet z tej samej sesji, część identyczna.Szkoda! Zapewne dla wytrwałej i b.dobrej hodowli artykuł w poczytnym czasopiśmie "branżowym" byłby nobilitacją, zachętą i jakimś sukcesem, a nade wszystko przyjemnością.Wiadomo, że wzorzec się "trzyma", historii najwyżej przybywa faktów, ale wyróżniające się hodowle mogłyby się pochwalić, a aktualni miłośnicy podzielić fascynacją:cool3: ...Ej! redakcjo! niedocenieni się czujemy...

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='bogula']asiunia---miałaś rację! w nr lipcowym (7) z roku 2002 jest portret rasy podpisany przez "kostkę", a ten najświeższy przez "kulkę"...Zdjęcia chyba nawet z tej samej sesji, część identyczna.Szkoda! Zapewne dla wytrwałej i b.dobrej hodowli artykuł w poczytnym czasopiśmie "branżowym" byłby nobilitacją, zachętą i jakimś sukcesem, a nade wszystko przyjemnością.Wiadomo, że wzorzec się "trzyma", historii najwyżej przybywa faktów, ale wyróżniające się hodowle mogłyby się pochwalić, a aktualni miłośnicy podzielić fascynacją:cool3: ...Ej! redakcjo! niedocenieni się czujemy...
Hej!

Rok mi sie przestawil:oops:Artykul z 2002 jestem jeszcze w stanie zrozumiec-"nowa"rasa,nie wiele hodowcow,nie wiele informacji..Ale teraz?JRT to dosc popularna rasa,troszke wysilku i powstałby swietny artykul,taki jak chociazby o Alaskan Malamute:shake:

pozdrawiam;)

Posted

asiunia --- no, właśnie! tym bardziej, że na "naszej dogo" na pozostałych terierach są ludzie zakręceni na punkcie JRT ( i nnnych terierów też:evil_lol: ).....

• 3 weeks later...
Posted

Jak dla mnie to ciekawy jest wywiad o Amstaffach, fajny jest temat miesiaca - jak zachowywac sie wobec obcych psow - mozna to dac do czytania tym, ktorzy psa nie maja/boja sie psow, , poza tym o mastifach hiszpanskich, cd. o wystawach, w kontrastach - akita amerykanski i pudelek toy, w zdrowiu - o szczepieniach. I nareszcie wiecej plakatow w sklepiku - nareszcie jest cane corso :))) A i nie zalapalam sie na zdjecia z relacji o pokazie yorkow w warszawskiej promenadzie :( - choc tak sie staralam wejsc niby przypadkiem w jakis kadr ;))

Posted

Przepraszam, nie mastify hiszpanskie a TYBETANSKIE. Jak widac jestem jasnym przykladem na niska umiejetnosc Polakow, czytania ze zrozumieniem :(

Posted

no to ja już tez jestem w stanie przytaknąc tytułowi.
Moim zdaniej PP jest lepszy, wiem to już bo sprawdziłam :)
W MP co chwile przewracałam strony w poszukiwaniu czegoś ciekawego, no i wiele artykułów bylo dla mnie takich.... oczywistych.

PP jest ciekawszy.:cool3:

Posted

aleb napisał(a):
i to bardzo ;)

nie to co MP... prenumerata przychodzi strasznie późno... przechodzę koło kiesku i widzę na wsytawie nowy MP.. wkurzam się i myślę: kiedy mi przyjdzie moja prenumerata!?!?!?!?!

I tak co miesiąc....:shake: