Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałabym poznać waszą opinię. Co sadzicie o gazecie Przyjaciel Pies? Ostatnio wprowadzili sporo nowości... Mi gazeta bardzo się podoba, lecz według mnie powinno być tam więcej o szkoleniu psów. Co o tym sądzicie? Czy wam się podoba, czego brakuje? :cool3:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aha. Więc moim zdaniem gazeta jest spox, ale za dużo jest o medycynie (jakoś specjalnie nie lubie czytać o chorobach ;)), o rasach mi się najbardziej podoba, hmm...Ogólnie to więcej powiedzieć nie wiem co...xD

Posted

Ostatni numer z (shar peiem na olkładce) bardzo mi się podobał. normalnie nie kupuje PP, ale ten przeczytałam prawie cały.
Rzeczywiście sporo jest o chorobach, o szkoleniu prawie nic. Ale mimo wszystko uważam, że gazeta bardzo sie poprawiła.

• 1 month later...
Posted

Jaka cisza w tym temacie ostatnio :-o

Mam przed sobą listopadowy numer i muszę przyznać, że mile mnie zaskoczył.
Jest bardzo ciekawy artykuł o wystawie owczarków niemieckich w Niemczech. Nie jestem jakąś wyjątkową fanką tej rasy, ale dowiedziałam się rzeczy, o których nie miałam pojęcia. To niesamowite, jak się owczarki w Niemczech ocenia i traktuje jak pomnik narodowy ale i dobrą lokatę kapitału. Warto przeczytać.

W temacie miesiąca artykuł o tym jak przygotować psa na pojawienie się dziecka. Pewnie większości dogomaniaków to nie dotyczy (jeszcze ;-)), ale mi się podobało i na przyszłość jak znalazł ;-).

A i za świetny pomysł uważam pokazanie psiaków dziesięciolatków z całej Polski. Bo gazeta też kończy właśnie 10 lat!!!

A co do ras, to tym razem portrety: Shih tzu i bloodhunda.

Posted

grrrond napisał(a):
też uważam, że numer jest bardzo ciekawy :loveu: również rozważę prenumeratę :diabloti:

No jakby nie było, w prenumeracie wychodzi taniej. A skoro i tak kupuje się co miesiąc gazetę... Ja prenumeruję aż trzy miesięczniki i bardzo sobie chwalę, bo zawsze dostaję prosto do domu, nie muszę specjalnie chodzić do sklepu i myśleć kiedy będzie nowy numer :lol: No i oczywiście z wszystkich trzech zgarnęłam fajne prezenty :razz::razz:

• 3 weeks later...
Posted

Mam, mam...;) Też myślałam nad prenumeratą, ale 1,5 rocznej nie zamówię, a w rocznej prezent mi się nie podoba nie wspominając o tym, że nie przyda mi się...:evil_lol:

Posted

kupilem ostatnio PP i MP i muszę przyznać ze PP jest bez porównania lepszy. Artykuly są kompletne i w pełni wyczerpują temat. W MP po niemal każdym czułem niedosyt, niby były dosć długie ale jakieś takie pobieżne i czułem sie jakbym dopiero rozpoczął czytanie a nie już kończył.
Dla mnie PP bije na głowę MP i poważnie zastanowię sie nad prenumeratą.

Posted

Zgadza się ;-). A co myślicie o kalendarzu PP i MP?
Dla mnie kalendarz z PP jest bardzo malowniczy i zdjęcia są prześliczne. Natomiast kalendarz MP jest większy, ale zdjęcia są fatalne i pomysł straszny - psy kulinarne. Jakoś nie przemówił do mnie ten pomysł i kalendarza na pewno nie powieszę.

Posted

lothar77 napisał(a):
kupilem ostatnio PP i MP i muszę przyznać ze PP jest bez porównania lepszy. Artykuly są kompletne i w pełni wyczerpują temat. W MP po niemal każdym czułem niedosyt, niby były dosć długie ale jakieś takie pobieżne i czułem sie jakbym dopiero rozpoczął czytanie a nie już kończył.
Dla mnie PP bije na głowę MP i poważnie zastanowię sie nad prenumeratą.

Też uważam , że PP ma dużo lepsze jakościowo artykuły.
I kalendarz też lepszy:cool3:

Posted

Planuję kupic w najbliższym czasie kalendarz PP. W tamtym roku zaopatrzyłam się w kalendarze z obydwu psich gazet, ale niestety w tym roku obrazki na kalendarzu Mojego psa do mnie nie przemawiają. ;)

Posted

Ja jak zwykle zakupiłam obie gazety... i mam dwa kalendarze z gazet (najbardziej urzekł mnie Styczeń z PP), jeden z Hubertówki w naszej stadninie, oczywiście z końmi, a godzinę temu zadzwonił do mnie pan z PP i... wygrałam kalendarz z ONkami!!! :multi::multi::multi:

Na szczegółowy opis jakoś dziś nie mam czasu, jednak okładka PP mnie nie przekonała zbytnio. Grudniowy numer, a w tle zielono!? No i znów okładka z husky...

Posted

Wg mnie również PP jest lepszy od MP, zastanawiam się nad prenumeratą. Nie mam jeszcze najnowszego numeru, ale przy najbliższych zakupach wybiorę się do empiku :cool3:.

Posted

m@dzi@ napisał(a):

jednak okładka PP mnie nie przekonała zbytnio. Grudniowy numer, a w tle zielono!? No i znów okładka z husky...

Eeee, przesadzasz, przecież ten zielony to nie taka żarówa, tylko wypalona jakaś zgniła trawa. A wyjrzyj przez okno, ciekawe, czy śnieg zobaczysz :)

Posted

m@dzi@ napisał(a):
Ja jak zwykle zakupiłam obie gazety... i mam dwa kalendarze z gazet

My też mamy 2 kalendarze, bo się nie mogłam zdecydować który lepszy.

Posted

Polecam w ostatnim numerze artykuł ARTYSTA DOSKONAŁY przedstawiający niezwykłego Pudla Dużego,który przez osiem lat był
gwiazdą krakowskiego teatru.Miałem przyjemność podziwiania tego psa na scenie i ringach wystawowych.