Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dlaczego taka cisza na tym forum?? Od tygodnia jest już najnowszy numer "PP", a w nim nagie peruwiańczyki i śliczny plakat!!!!!!
Poza tym wakacje w agroturystyce i fajny reportaż o psie, który przepłynął ziemię dookoła wraz ze swoim panem :-).
Dla zainteresowanych jeszcze:
papillony; porównanie airedale i welsh terriera (welshe to chyba rasa rzadka, nie pamiętam, żeby była w PP wcześniej opisywana); artykuł o hospicjum dla psów w Łodzi; przygotowanie psa do wakacji...
W ogóle taki wakacyjny i kolorowy numer.

Posted

[quote name='Cyraneczka']Dlaczego taka cisza na tym forum?? Od tygodnia jest już najnowszy numer "PP", a w nim nagie peruwiańczyki i śliczny plakat!!!!!!
Poza tym wakacje w agroturystyce i fajny reportaż o psie, który przepłynął ziemię dookoła wraz ze swoim panem :-).
Dla zainteresowanych jeszcze:
papillony; porównanie airedale i welsh terriera (welshe to chyba rasa rzadka, nie pamiętam, żeby była w PP wcześniej opisywana); artykuł o hospicjum dla psów w Łodzi; przygotowanie psa do wakacji...
W ogóle taki wakacyjny i kolorowy numer.[/quote]

A mozesz pokazac okladke, to pokaze rodzinie, zeby wiedzieli czego maja szukac w kioskach. Siedze na wsi i nie mam mozliwosci samej skoczyc do kiosku :placz: A plakat z peruwianczykami musi byc sliczny :loveu:

Posted

[quote name='Cyraneczka']
Proszę bardzo, oto okładka :)

Dziękuję ślicznie :loveu:, fajna taka naprawdę letnia.

[quote name='Cyraneczka'] Ale proponuję zajrzeć na stronę pies.pl, tam jest więcej info o nowym numerze.

Chyba mnie naszło jakieś letnie zaćmienie :oops: Ale rodzina czasami taka niekumata ( mam nadzieje, że nie przeczyta ;) ) i jeszcze by mi kupiła coś innego.

Posted

[quote name='BlackSheWolf']ooo jaka kolorowa okladka :D
a jakie sa rasy w tym numerze ? tzn plakaty ;p

papillon i nagi pies peruwiański na plakatach
a w numerze jeszcze airedale terrier i welsh terrier :-)
A za miesiąc będzie beagle i szpic wilczy :loveu::loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Widze, ze jestem pierwsza :) Wlasnie dostalam w lapki najnowszy, sierpniowy numer PP. Jako prenumeratorka czuje sie dopieszczona :loveu:, bo z tego co wiem w kioskach jeszcze jest numer lipcowy a ja juz mam do poczytania sierpien. :multi::multi:
Co do zawartosci to opisane sa rasy: beagle i szpic wilczy + fajne plakaty obydwu tych ras. Ciekawie sie zapowiada temat miesiaca o hodowaniu psow ale ja jako pierwszy pochlonelam artykul o propozycjach inteligentnych zabaw z psami np. w chowanego czy na torze przeszkod.

Posted

Rottie napisał(a):
Szczęściara! :D My musimy czekać do jutra...

Bo prenumeratorzy PP maja dobrze :eviltong: Dostaja nowa porcje lektury na czas, do tego kazdy numer maja troche taniej i zawsze jakis prezencik :lol:

A z sierpniowego numeru polecic moge jeszcze reportaz z berlinskiego schroniska, zeby tak w polskich było, ech ...

Posted

Ja też nie mam prenumeraty i też czekam na gazetę w kiosku. A co jest teraz prezentem dla prenumeratorów? Ostatnio były jakieś zabawki, ja wolę książkę. Ale mogę sobie woleć, i tak nigdy nie prenumeruję gazet :)

Posted

Lenorka napisał(a):
Ja też nie mam prenumeraty i też czekam na gazetę w kiosku. A co jest teraz prezentem dla prenumeratorów? Ostatnio były jakieś zabawki, ja wolę książkę. Ale mogę sobie woleć, i tak nigdy nie prenumeruję gazet :)

Teraz prezentem jest ksiazka http://www.pies.pl/index.php?strona=strona&kat=329
"Poznajemy tropy i slady zwierzat" - to tak, zeby wlasciciele nie byli glupsi od swoich psiakow i tez wiedzieli co spotykaja na spacerach ;)
I dla pierwszych 15tu wplat jeszcze jedna ksiazka - "Pieskie wakacje" :lol:

Posted

Plakaty są super!!! Szczególnie szpic wilczy w akcji :diabloti:.

Jak dla mnie, bardzo ciekawy jest artykuł o psich umaszczeniach - skąd się biorą kolory i że biały to w rzeczywistości wcale nie biały :)
Ciekawy jest też artykuł o inteligencji i o berlińskim schronisku i jak zawsze ostry dyżur :-). Ogólnie bardzo ciekawy numer!

Posted

ja też mam prenumeratę,a nadal nie przyszedł
Poza tym trochę mnie oszukali,ze względu na dodatki jakie były w tym czasie dawane(książka i zabawka) zamówiłam prenumeratę,a przysłali mi breloczek z poprzedniego miesiąca.napisałam do nich o tym i mi odpisali że doślą z następnym numerem,ale to było 2 miesiące temu a teraz cisza:mad:

Posted

kamila_92 napisał(a):
ja też mam prenumeratę,a nadal nie przyszedł
Poza tym trochę mnie oszukali,ze względu na dodatki jakie były w tym czasie dawane(książka i zabawka) zamówiłam prenumeratę,a przysłali mi breloczek z poprzedniego miesiąca.napisałam do nich o tym i mi odpisali że doślą z następnym numerem,ale to było 2 miesiące temu a teraz cisza:mad:

Ja na prenumerate PP nie moge narzekac :lol:

Na Twoim miejscu bym pisala maile do skutku. Kiedys nie dotarl do mnie jeden z numerow to napisalam maila i bez problemu mi doslali.

Posted

Ejka napisał(a):

Na Twoim miejscu bym pisala maile do skutku.

trochę mnie zdziwiło jak przed chwilą zobaczyłam w skrzynce od nich wiadomość,napisali że jutro wyślą mi zabawkę priorytetem poleconym
mam nadzieję że nie zapomną:mad:

Posted

Iza13 napisał(a):
Powiedzcie, ciekawy jest artykuł o hodowlach ?
Widziałam jego zapowiedz w poprzednim numerze i wydawał się dosc sensowny.

Ja tam się nic nowego nie dowiedziałam, ale może komuś się spodobał artykuł ;)

Posted

Justys95 napisał(a):
Ja tam się nic nowego nie dowiedziałam, ale może komuś się spodobał artykuł ;)

Ooo...
To moze ktoś mógłby mi zeskanować ten artykuł ? :p

Posted

kamila_92 napisał(a):
trochę mnie zdziwiło jak przed chwilą zobaczyłam w skrzynce od nich wiadomość,napisali że jutro wyślą mi zabawkę priorytetem poleconym mam nadzieję że nie zapomną:mad:

Na jakiejś grupie dyskusyjnej wymyślono "Siłę Sprawczą Internetu" - może zadziałała w Twoim przypadku :evil_lol:
Napisz czy się rzeczywiście wywiązali jak każda porządna redakcja :mad:

Posted

[quote name='Cyraneczka']On trochę długi jest. Fragment jest na głównej stronie: www.pies.pl jako polecany Temat Miesiąca. Ale idź sobie do kiosku i sama zobacz.

Zobaczę, mimo wszystko dzieki ; )