resuruss Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ach ...moj Siwusek ukochany :loveu: Dzieki :loveu: Quote
Cyraneczka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dlaczego taka cisza na tym forum?? Od tygodnia jest już najnowszy numer "PP", a w nim nagie peruwiańczyki i śliczny plakat!!!!!! Poza tym wakacje w agroturystyce i fajny reportaż o psie, który przepłynął ziemię dookoła wraz ze swoim panem :-). Dla zainteresowanych jeszcze: papillony; porównanie airedale i welsh terriera (welshe to chyba rasa rzadka, nie pamiętam, żeby była w PP wcześniej opisywana); artykuł o hospicjum dla psów w Łodzi; przygotowanie psa do wakacji... W ogóle taki wakacyjny i kolorowy numer. Quote
Ejka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Cyraneczka']Dlaczego taka cisza na tym forum?? Od tygodnia jest już najnowszy numer "PP", a w nim nagie peruwiańczyki i śliczny plakat!!!!!! Poza tym wakacje w agroturystyce i fajny reportaż o psie, który przepłynął ziemię dookoła wraz ze swoim panem :-). Dla zainteresowanych jeszcze: papillony; porównanie airedale i welsh terriera (welshe to chyba rasa rzadka, nie pamiętam, żeby była w PP wcześniej opisywana); artykuł o hospicjum dla psów w Łodzi; przygotowanie psa do wakacji... W ogóle taki wakacyjny i kolorowy numer.[/quote] A mozesz pokazac okladke, to pokaze rodzinie, zeby wiedzieli czego maja szukac w kioskach. Siedze na wsi i nie mam mozliwosci samej skoczyc do kiosku :placz: A plakat z peruwianczykami musi byc sliczny :loveu: Quote
Cyraneczka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Proszę bardzo, oto okładka :) Ale proponuję zajrzeć na stronę pies.pl, tam jest więcej info o nowym numerze. Quote
Ejka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Cyraneczka'] Proszę bardzo, oto okładka :) Dziękuję ślicznie :loveu:, fajna taka naprawdę letnia. [quote name='Cyraneczka'] Ale proponuję zajrzeć na stronę pies.pl, tam jest więcej info o nowym numerze. Chyba mnie naszło jakieś letnie zaćmienie :oops: Ale rodzina czasami taka niekumata ( mam nadzieje, że nie przeczyta ;) ) i jeszcze by mi kupiła coś innego. Quote
BlackSheWolf Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ooo jaka kolorowa okladka :D a jakie sa rasy w tym numerze ? tzn plakaty ;p Quote
Cyraneczka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='BlackSheWolf']ooo jaka kolorowa okladka :D a jakie sa rasy w tym numerze ? tzn plakaty ;p papillon i nagi pies peruwiański na plakatach a w numerze jeszcze airedale terrier i welsh terrier :-) A za miesiąc będzie beagle i szpic wilczy :loveu::loveu: Quote
Ejka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Widze, ze jestem pierwsza :) Wlasnie dostalam w lapki najnowszy, sierpniowy numer PP. Jako prenumeratorka czuje sie dopieszczona :loveu:, bo z tego co wiem w kioskach jeszcze jest numer lipcowy a ja juz mam do poczytania sierpien. :multi::multi: Co do zawartosci to opisane sa rasy: beagle i szpic wilczy + fajne plakaty obydwu tych ras. Ciekawie sie zapowiada temat miesiaca o hodowaniu psow ale ja jako pierwszy pochlonelam artykul o propozycjach inteligentnych zabaw z psami np. w chowanego czy na torze przeszkod. Quote
Ejka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Rottie napisał(a):Szczęściara! :D My musimy czekać do jutra... Bo prenumeratorzy PP maja dobrze :eviltong: Dostaja nowa porcje lektury na czas, do tego kazdy numer maja troche taniej i zawsze jakis prezencik :lol: A z sierpniowego numeru polecic moge jeszcze reportaz z berlinskiego schroniska, zeby tak w polskich było, ech ... Quote
Lenorka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ja też nie mam prenumeraty i też czekam na gazetę w kiosku. A co jest teraz prezentem dla prenumeratorów? Ostatnio były jakieś zabawki, ja wolę książkę. Ale mogę sobie woleć, i tak nigdy nie prenumeruję gazet :) Quote
Ejka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Lenorka napisał(a):Ja też nie mam prenumeraty i też czekam na gazetę w kiosku. A co jest teraz prezentem dla prenumeratorów? Ostatnio były jakieś zabawki, ja wolę książkę. Ale mogę sobie woleć, i tak nigdy nie prenumeruję gazet :) Teraz prezentem jest ksiazka http://www.pies.pl/index.php?strona=strona&kat=329 "Poznajemy tropy i slady zwierzat" - to tak, zeby wlasciciele nie byli glupsi od swoich psiakow i tez wiedzieli co spotykaja na spacerach ;) I dla pierwszych 15tu wplat jeszcze jedna ksiazka - "Pieskie wakacje" :lol: Quote
Cyraneczka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Plakaty są super!!! Szczególnie szpic wilczy w akcji :diabloti:. Jak dla mnie, bardzo ciekawy jest artykuł o psich umaszczeniach - skąd się biorą kolory i że biały to w rzeczywistości wcale nie biały :) Ciekawy jest też artykuł o inteligencji i o berlińskim schronisku i jak zawsze ostry dyżur :-). Ogólnie bardzo ciekawy numer! Quote
kamila_92 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ja też mam prenumeratę,a nadal nie przyszedł Poza tym trochę mnie oszukali,ze względu na dodatki jakie były w tym czasie dawane(książka i zabawka) zamówiłam prenumeratę,a przysłali mi breloczek z poprzedniego miesiąca.napisałam do nich o tym i mi odpisali że doślą z następnym numerem,ale to było 2 miesiące temu a teraz cisza:mad: Quote
Ejka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 kamila_92 napisał(a):ja też mam prenumeratę,a nadal nie przyszedł Poza tym trochę mnie oszukali,ze względu na dodatki jakie były w tym czasie dawane(książka i zabawka) zamówiłam prenumeratę,a przysłali mi breloczek z poprzedniego miesiąca.napisałam do nich o tym i mi odpisali że doślą z następnym numerem,ale to było 2 miesiące temu a teraz cisza:mad: Ja na prenumerate PP nie moge narzekac :lol: Na Twoim miejscu bym pisala maile do skutku. Kiedys nie dotarl do mnie jeden z numerow to napisalam maila i bez problemu mi doslali. Quote
grrrond Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 fajny numer ten sierpniowy już większość rzeczy przeczytałam i nawet kupiłam książkę przez nich proponowaną "101 psich sztuczek" :cool1: Quote
kamila_92 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 już mam numer :p fajne schronisko mają w Niemczech ;) Quote
kamila_92 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ejka napisał(a): Na Twoim miejscu bym pisala maile do skutku. trochę mnie zdziwiło jak przed chwilą zobaczyłam w skrzynce od nich wiadomość,napisali że jutro wyślą mi zabawkę priorytetem poleconym mam nadzieję że nie zapomną:mad: Quote
Iza. Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Powiedzcie, ciekawy jest artykuł o hodowlach ? Widziałam jego zapowiedz w poprzednim numerze i wydawał się dosc sensowny. Quote
Bewarka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Iza13 napisał(a):Powiedzcie, ciekawy jest artykuł o hodowlach ? Widziałam jego zapowiedz w poprzednim numerze i wydawał się dosc sensowny. Ja tam się nic nowego nie dowiedziałam, ale może komuś się spodobał artykuł ;) Quote
Iza. Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Justys95 napisał(a):Ja tam się nic nowego nie dowiedziałam, ale może komuś się spodobał artykuł ;) Ooo... To moze ktoś mógłby mi zeskanować ten artykuł ? :p Quote
Cyraneczka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 On trochę długi jest. Fragment jest na głównej stronie: www.pies.pl jako polecany Temat Miesiąca. Ale idź sobie do kiosku i sama zobacz. Quote
Ejka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 kamila_92 napisał(a):trochę mnie zdziwiło jak przed chwilą zobaczyłam w skrzynce od nich wiadomość,napisali że jutro wyślą mi zabawkę priorytetem poleconym mam nadzieję że nie zapomną:mad: Na jakiejś grupie dyskusyjnej wymyślono "Siłę Sprawczą Internetu" - może zadziałała w Twoim przypadku :evil_lol: Napisz czy się rzeczywiście wywiązali jak każda porządna redakcja :mad: Quote
Iza. Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Cyraneczka']On trochę długi jest. Fragment jest na głównej stronie: www.pies.pl jako polecany Temat Miesiąca. Ale idź sobie do kiosku i sama zobacz. Zobaczę, mimo wszystko dzieki ; ) Quote
Recommended Posts