Aarionne Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Enchantress* napisał(a): Ja niestety nie kupiłam kalendarza z przyjaciela Psa. Ale jeszcze może uda mi się jutro kupić tę gazaetę z kalendarzem ;) KONIECZNIE!!! :eviltong: Quote
Inkaa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aarionne napisał(a):KONIECZNIE!!! :eviltong: Jak w najbliższych numerach będzie cośo 1 % dla fundacji to kupię :cool3: Ps. To nie jest szantaż ! :lol: Quote
Aarionne Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 :angryy::angryy::angryy: Tak naprawdę to tylko Ty na tym tracisz - nie masz świetnego kalendarza, nie możesz poczytać fajnych artykułów... :razz::razz::razz: A jak będzie o 1% dla fundacji to nawet nie będziesz wiedziała, bo gazeta czasem jest zafoliowana :eviltong: I nikt Ci nie zdradzi, co jest w środku, musisz kupować wszystkie numery :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Inkaa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Aarionne napisał(a)::angryy::angryy::angryy: Tak naprawdę to tylko Ty na tym tracisz - nie masz świetnego kalendarza, nie możesz poczytać fajnych artykułów... :razz::razz::razz: A jak będzie o 1% dla fundacji to nawet nie będziesz wiedziała, bo gazeta czasem jest zafoliowana :eviltong: I nikt Ci nie zdradzi, co jest w środku, musisz kupować wszystkie numery :eviltong::eviltong::eviltong: Przekonałaś mnie :razz: Już lecę kupić PP i powiem co sądze o tym kalendarzu ! A 1% dla fundacji musi być ! Ja się tego domagam ! :lol: Quote
Aarionne Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 W najnowszym numerze superkonkurs :crazyeye::crazyeye::crazyeye: http://www.pies.pl/blog.php?id_p=780 Do wygrania sporo kasy! Quote
Inkaa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Aarionne']W najnowszym numerze superkonkurs :crazyeye::crazyeye::crazyeye: http://www.pies.pl/blog.php?id_p=780 Do wygrania sporo kasy! Ooo ! To ja lecę kupić jutro Przyjaciela :loveu: Tylko tej pracy mi się nie chce pisać :cool1: Aarionne - jesteś sędzią ? Jak mnie wybierzesz do pierwwszego miejsca to dam ci 20 % :evil_lol: Quote
Aarionne Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Oj, Enchantress*, teraz to przesadzasz, PP nie uprawia prywaty! Wiem, że sobie żartujesz, ale jeszcze ktoś pomyśli, że to prawda... Quote
Inkaa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Aarionne napisał(a):Oj, Enchantress*, teraz to przesadzasz, PP nie uprawia prywaty! Wiem, że sobie żartujesz, ale jeszcze ktoś pomyśli, że to prawda... Oj ja przecież żartuje :lol: A NIKT nie byłby tak głupi żeby w to uwierzyć . :cool1: Quote
baffi2 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 kochani... niedługo sylwester, pewnie szykujecie jakąś imprezkę? A na każdą imprezkę potrzebne są balony! Kupując balony na bazarku wspieracie psy z Korabiewic które dostają jeść 2 razy w tygodniu... Zapraszam na BAZAREK :cool3: Quote
Bewarka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Już maaaam! :multi: BTW:Wy też macie 8 naklejek czy tylko mi dali 2 szablony? Quote
Arlene Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Justys95 napisał(a):BTW:Wy też macie 8 naklejek czy tylko mi dali 2 szablony? Wszyscy dostali po 8 i całe szczęście, bo 4 to za mało :evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No to szkoda...:lol: ale mogliby wcześniej dać te naklejki, bo prezent koleżance już dałam :mad: Quote
Agnieszka K. Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Zawsze mozesz jej dac drugi :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Dada Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 od wczoraj mam ten numer. Konkurs bardzo ciekawy :lol:. Gratulacje pomysłu i naklejki się przydadzą Quote
bellatriks Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Konkurs bardzo mi się podoba i zamierzam wziąć udział, nie podoba mi sie tylko warunek "jedna praca - jeden kupon", bo jeśli będę chciała wysłać więcej prac, to będę musiała dokupić PP? No sorry, ale nie...:shake: A, jak myślicie, czy wiersz też może być? :cool3: Quote
Arlene Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ja myślę, że i wiersz może być, w końcu napisali, że forma dowolna, czy jakoś tak (nie pamiętam). W końcu dlaczego by dyskryminować lirykę na rzecz epiki? ;) Quote
Bewarka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 bellatriks napisał(a):Konkurs bardzo mi się podoba i zamierzam wziąć udział, nie podoba mi sie tylko warunek "jedna praca - jeden kupon", bo jeśli będę chciała wysłać więcej prac, to będę musiała dokupić PP? No sorry, ale nie...:shake:Też tak myślałam, chciałam się wreszcie wziąść do pracy, ale przeczytałam to ogłoszenie jeszcze raz o tym konkursie i co się doczytałam? Że "...Prace można przesyłaś do 29 lutego 2008 roku." A więc w następnym numerze też może być taki kupon :cool3: Quote
bellatriks Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Justys95 napisał(a):Też tak myślałam, chciałam się wreszcie wziąść do pracy, ale przeczytałam to ogłoszenie jeszcze raz o tym konkursie i co się doczytałam? Że "...Prace można przesyłaś do 29 lutego 2008 roku." A więc w następnym numerze też może być taki kupon :cool3: No fakt, w lutorym i ew. marcowym (bo o przyjęciu pracy decyduje data stempla pocztowego, a numery zawsze ukazuja sie wcześniej) tez - czyli max. 3. A gdybm chciała wysłac więcej prac, to musze dokupic.... Co prawda nie zamierzam aż tylu wysyłac, ale.. kto wie? Dobra, idę poszukać weny na wiersz:cool3: Quote
Bewarka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 No ja myślałam, że nie wiadomo ile napiszę a jak przyszło co do czego to nie mogłam nawet zdania wymyślić :lol: Quote
bellatriks Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Justys95 napisał(a):No ja myślałam, że nie wiadomo ile napiszę a jak przyszło co do czego to nie mogłam nawet zdania wymyślić :lol: Jak piszesz esej albo coś w tym stylu, to lej wodę:evil_lol: Moja koleżanka tak zrobiła na konkursie z polskiego w gimnazjum i została finalistką:lol: Jak wiersz - szukaj natchnienia. Acha, i koniecznie bierz do łazienki kartkę i długopis, bo tam się najfajniej myśli:evil_lol::eviltong: Quote
Arlene Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 bellatriks napisał(a):Acha, i koniecznie bierz do łazienki kartkę i długopis, bo tam się najfajniej myśli:evil_lol::eviltong: A myślałam, że jestem nienormalna, bo często w łazience mi jakoś wena przychodzi! :lol: Quote
eska87 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Jakby ktoś chciał to ja swojego kuponu nie potrzebuję. Mogę się jakoś nim podzielić - zainteresowani proszę pisać PW Quote
Bewarka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 A ja nie mogę nic kompletnie wymyślić gdziekolwiek bym była...dla mnie to po prostu za ogólny temat. PS:A najciekawsze jest to, że w PP pisali, że więcej informacji na stronie. Na stronie znów piszą, że więcej informacji jest w najnowszym PP...hehe :) Quote
eska87 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Mnie to się wydaje, że oni preferują prace w stylu gazetowago artykułu. W końcu na okładce jest napisane "napisz artykuł". Nie mówię, żeby nie pisać wierszy, tylko radzę z punktu widzenia obserwatora ;) Quote
bellatriks Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 eska87 napisał(a):Mnie to się wydaje, że oni preferują prace w stylu gazetowago artykułu. W końcu na okładce jest napisane "napisz artykuł". Nie mówię, żeby nie pisać wierszy, tylko radzę z punktu widzenia obserwatora ;) Też to dzisiaj zauważyłam i się nad tym zastanawiałam. Bo jeśli tak, to niestety, odpadam. Może po prostu napiszę do nich maila i zapytam? :hmmmm: Quote
Recommended Posts