Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Enchantress* napisał(a):

Ja niestety nie kupiłam kalendarza z przyjaciela Psa. Ale jeszcze może uda mi się jutro kupić tę gazaetę z kalendarzem ;)

KONIECZNIE!!! :eviltong:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:angryy::angryy::angryy:

Tak naprawdę to tylko Ty na tym tracisz - nie masz świetnego kalendarza, nie możesz poczytać fajnych artykułów... :razz::razz::razz:
A jak będzie o 1% dla fundacji to nawet nie będziesz wiedziała, bo gazeta czasem jest zafoliowana :eviltong: I nikt Ci nie zdradzi, co jest w środku, musisz kupować wszystkie numery :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Aarionne napisał(a):
:angryy::angryy::angryy:

Tak naprawdę to tylko Ty na tym tracisz - nie masz świetnego kalendarza, nie możesz poczytać fajnych artykułów... :razz::razz::razz:
A jak będzie o 1% dla fundacji to nawet nie będziesz wiedziała, bo gazeta czasem jest zafoliowana :eviltong: I nikt Ci nie zdradzi, co jest w środku, musisz kupować wszystkie numery :eviltong::eviltong::eviltong:

Przekonałaś mnie :razz:
Już lecę kupić PP i powiem co sądze o tym kalendarzu !
A 1% dla fundacji musi być !
Ja się tego domagam ! :lol:

Posted

[quote name='Aarionne']W najnowszym numerze superkonkurs :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

http://www.pies.pl/blog.php?id_p=780

Do wygrania sporo kasy!

Ooo ! To ja lecę kupić jutro Przyjaciela :loveu:
Tylko tej pracy mi się nie chce pisać :cool1:

Aarionne - jesteś sędzią ? Jak mnie wybierzesz do pierwwszego miejsca to dam ci 20 % :evil_lol:

Posted

Aarionne napisał(a):
Oj, Enchantress*, teraz to przesadzasz, PP nie uprawia prywaty! Wiem, że sobie żartujesz, ale jeszcze ktoś pomyśli, że to prawda...

Oj ja przecież żartuje :lol:
A NIKT nie byłby tak głupi żeby w to uwierzyć . :cool1:

Posted

kochani... niedługo sylwester, pewnie szykujecie jakąś imprezkę?
A na każdą imprezkę potrzebne są balony!
Kupując balony na bazarku wspieracie psy z Korabiewic które dostają jeść 2 razy w tygodniu...
Zapraszam na BAZAREK :cool3:

Posted

Konkurs bardzo mi się podoba i zamierzam wziąć udział, nie podoba mi sie tylko warunek "jedna praca - jeden kupon", bo jeśli będę chciała wysłać więcej prac, to będę musiała dokupić PP? No sorry, ale nie...:shake:

A, jak myślicie, czy wiersz też może być? :cool3:

Posted

Ja myślę, że i wiersz może być, w końcu napisali, że forma dowolna, czy jakoś tak (nie pamiętam). W końcu dlaczego by dyskryminować lirykę na rzecz epiki? ;)

Posted

bellatriks napisał(a):
Konkurs bardzo mi się podoba i zamierzam wziąć udział, nie podoba mi sie tylko warunek "jedna praca - jeden kupon", bo jeśli będę chciała wysłać więcej prac, to będę musiała dokupić PP? No sorry, ale nie...:shake:
Też tak myślałam, chciałam się wreszcie wziąść do pracy, ale przeczytałam to ogłoszenie jeszcze raz o tym konkursie i co się doczytałam? Że "...Prace można przesyłaś do 29 lutego 2008 roku." A więc w następnym numerze też może być taki kupon :cool3:

Posted

Justys95 napisał(a):
Też tak myślałam, chciałam się wreszcie wziąść do pracy, ale przeczytałam to ogłoszenie jeszcze raz o tym konkursie i co się doczytałam? Że "...Prace można przesyłaś do 29 lutego 2008 roku." A więc w następnym numerze też może być taki kupon :cool3:

No fakt, w lutorym i ew. marcowym (bo o przyjęciu pracy decyduje data stempla pocztowego, a numery zawsze ukazuja sie wcześniej) tez - czyli max. 3.
A gdybm chciała wysłac więcej prac, to musze dokupic....

Co prawda nie zamierzam aż tylu wysyłac, ale.. kto wie?

Dobra, idę poszukać weny na wiersz:cool3:

Posted

Justys95 napisał(a):
No ja myślałam, że nie wiadomo ile napiszę a jak przyszło co do czego to nie mogłam nawet zdania wymyślić :lol:

Jak piszesz esej albo coś w tym stylu, to lej wodę:evil_lol: Moja koleżanka tak zrobiła na konkursie z polskiego w gimnazjum i została finalistką:lol:

Jak wiersz - szukaj natchnienia. Acha, i koniecznie bierz do łazienki kartkę i długopis, bo tam się najfajniej myśli:evil_lol::eviltong:

Posted

bellatriks napisał(a):
Acha, i koniecznie bierz do łazienki kartkę i długopis, bo tam się najfajniej myśli:evil_lol::eviltong:

A myślałam, że jestem nienormalna, bo często w łazience mi jakoś wena przychodzi! :lol:

Posted

A ja nie mogę nic kompletnie wymyślić gdziekolwiek bym była...dla mnie to po prostu za ogólny temat.

PS:A najciekawsze jest to, że w PP pisali, że więcej informacji na stronie. Na stronie znów piszą, że więcej informacji jest w najnowszym PP...hehe :)

Posted

Mnie to się wydaje, że oni preferują prace w stylu gazetowago artykułu. W końcu na okładce jest napisane "napisz artykuł".
Nie mówię, żeby nie pisać wierszy, tylko radzę z punktu widzenia obserwatora ;)

Posted

eska87 napisał(a):
Mnie to się wydaje, że oni preferują prace w stylu gazetowago artykułu. W końcu na okładce jest napisane "napisz artykuł".
Nie mówię, żeby nie pisać wierszy, tylko radzę z punktu widzenia obserwatora ;)

Też to dzisiaj zauważyłam i się nad tym zastanawiałam.
Bo jeśli tak, to niestety, odpadam.

Może po prostu napiszę do nich maila i zapytam? :hmmmm: