Kucyk_Hermiona. Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Obydwa Jestem za, a nawet przeciw :P Też muszę wybrać się do sklepu, ale najpierw trzeba wyciągnąć kasę na dodatkową gazetę xD Jeden na biurko, drugi na ścianę. W tym roku PP też przygotował kalendarz ścienny. Bardzo staraliśmy się sprostać Waszym oczekiwaniom, dlatego w tym roku kalendarz jest duży, do powieszenia na ścianie. Kochane mordy będą na Was spoglądać przez cały rok, znad biurka, łóżka, z kuchni, gdziekolwiek je powiesicie. Pies.pl Quote
Mada&Teodor Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Kucyk_Hermiona. napisał(a): W tym roku PP też przygotował kalendarz ścienny. No to super :loveu: Quote
Cyraneczka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 A ja mam już kalendarz PP i jest bardzo fajny ;). Na każdy miesiąc piękne mordy psiaków, aż miło na nie patrzeć. Będzie wisiał w pokoju, a planuje jeszcze jeden kupić w redakcji PP, z haszczakami oczywiście :loveu: Quote
Bewarka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 To ja będę mieć 4 ścienne kalendarze w domu? :-o Ojoj...:lol: Quote
Mada&Teodor Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Justys95']To ja będę mieć 4 ścienne kalendarze w domu? :-o Ojoj...:lol: W sam raz na 4 ściany pokoju :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cyraneczka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ja kiedyś miałam po 3-4 kalendarze z końmi w swoim pokoju :lol:. Teraz ograniczam się do jednego z końmi i dwóch z psami... A czasem jeszcze zostawiam sobie z jakimiś pieknymi widoczkami, bo mi szkoda wyrzucić. Zazwyczaj w kalendarzach są bardzo ładne zdjęcia, aż się chce na mie patrzeć. Tegoroczny kalendarz PP ma właśnie takie ładne zdjęcia, chociaż nie wszystkie rasy lubię, to na ładne fotografie zawsze miło popatrzeć. No i gazeta z kalendarzem jest tańsza niż MP :cool3:. Quote
Kucyk_Hermiona. Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 A właśnie, ile kosztuje PP z prezentem?:cool3: Quote
Chianti Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Śliczny ten kalendarz :loveu: słodkie są fotki psów :) według mnie lepszy niż kalendarz z "Mojego Psa". Quote
Ejka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Kucyk_Hermiona. napisał(a):A właśnie, ile kosztuje PP z prezentem?:cool3: 6,90 zl, normalnie 5,50 zl czyli kalendarz kosztuje 1,40 :))). Juz mam, niezawodna Rodzinka dostarczyla mi i PP, i MP. Kalendarz w PP podoba mi sie bardziej - kolorowe, sympatyczne "Mordy nasze kochane". A i jest co poczytac - czarny terier rosyjski - rulez ! I ciekawe o niebezpiecznych, swiatecznych smakolykach dla naszych psow - az skora cierpnie. Quote
baffi2 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 to ja chyba kupie PP i MP i będę mieć 2 niepotrzebne kalendarze:evil_lol: Quote
Kucyk_Hermiona. Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ejka napisał(a):6,90 zl, normalnie 5,50 zl czyli kalendarz kosztuje 1,40 :))). Juz mam, niezawodna Rodzinka dostarczyla mi i PP, i MP. Kalendarz w PP podoba mi sie bardziej - kolorowe, sympatyczne "Mordy nasze kochane". A i jest co poczytac - czarny terier rosyjski - rulez ! I ciekawe o niebezpiecznych, swiatecznych smakolykach dla naszych psow - az skora cierpnie. Dziękuję za info :) Już byłam w kiosku, kalendarz z PP jest naprawdę świetny - ten buldożek fr jest niesamowity :lol: Żałuję, że artykuł o CTRach nie jest dłuzszy i nie ma plakatu, naprawdę zależało mi na opisie tej rasy. Lekcje czekają, :shake: a ja już nie mogę doczekać się, aż dorwę obydwie gazety :diabloti: Quote
Bewarka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ja już kupiłam :cool3: może być :grins: Quote
aleb Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Do mnie już przyszedł :) Kalendarz jest super, mordki bardzo śliczne :) Quote
goldenka245 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ja mam 3 kalendarze z psami w pokoju:diabloti: Idę kupić zaraz ;) Quote
BlackSheWolf Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ja w tym roku mialam 3 kalendarze ;) a ja ciagle zapominam zeby kupic PP wracajac ze szkoly ;| Quote
Aarionne Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 W najnowszym PP jest też superkonkurs SMS-owy, można wygrać naprawdę fajne nagrody, np. pościel z labradorami albo szczekający budzik :evil_lol: Quote
Bewarka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No ja chciałam powsysyłać SMSy, patrze a tu co? Nie mam nic pieniędzy na komórce ;\ xD Quote
BlackSheWolf Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ja chce szczekajacy budzik :D :D już zapisałam sobie na telefonie, ze mam kupic jutro gazete :D Quote
bellatriks Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Aarionne napisał(a):W najnowszym PP jest też superkonkurs SMS-owy, można wygrać naprawdę fajne nagrody, np. pościel z labradorami albo szczekający budzik :evil_lol: OOoo! Ja chcę pościel!:multi: Mam już z ONkami, z collie i z rysunkowymi dalmatyńczykami, to teraz przydałaby się z labkami:cool3: A może na Allegro też znajdę? Poszukam (właśnie tam kupiłam ONkową i collaczkową pościel) Quote
BlackSheWolf Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 gdzie kupilaś ONkowa?? :D wyslij mi linka :D :D ja tez chce!! :) Quote
bellatriks Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 BlackSheWolf napisał(a):gdzie kupilaś ONkowa?? :D wyslij mi linka :D :D ja tez chce!! :) Ach, to już daaawno było, nie wiem, czy teraz też jest w sprzedaży. Chyba nie... szukałam pod "pies", "psy", "wilczur", "owczarek"... ONkowej już nie ma =( Quote
Aarionne Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 W PP jest napisane gdzie można kupić poszczególne przedmioty z konkursu, ale pościel jest tylko z labkami :) I sa naprawdę słodkie! Quote
Recommended Posts