Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obydwa

Jestem za, a nawet przeciw :P
Też muszę wybrać się do sklepu, ale najpierw trzeba wyciągnąć kasę na dodatkową gazetę xD

Jeden na biurko, drugi na ścianę.

W tym roku PP też przygotował kalendarz ścienny.

Bardzo staraliśmy się sprostać Waszym oczekiwaniom, dlatego w tym roku kalendarz jest duży, do powieszenia na ścianie. Kochane mordy będą na Was spoglądać przez cały rok, znad biurka, łóżka, z kuchni, gdziekolwiek je powiesicie.

Pies.pl

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A ja mam już kalendarz PP i jest bardzo fajny ;). Na każdy miesiąc piękne mordy psiaków, aż miło na nie patrzeć. Będzie wisiał w pokoju, a planuje jeszcze jeden kupić w redakcji PP, z haszczakami oczywiście :loveu:

Posted

Ja kiedyś miałam po 3-4 kalendarze z końmi w swoim pokoju :lol:. Teraz ograniczam się do jednego z końmi i dwóch z psami... A czasem jeszcze zostawiam sobie z jakimiś pieknymi widoczkami, bo mi szkoda wyrzucić. Zazwyczaj w kalendarzach są bardzo ładne zdjęcia, aż się chce na mie patrzeć.
Tegoroczny kalendarz PP ma właśnie takie ładne zdjęcia, chociaż nie wszystkie rasy lubię, to na ładne fotografie zawsze miło popatrzeć. No i gazeta z kalendarzem jest tańsza niż MP :cool3:.

Posted

Kucyk_Hermiona. napisał(a):
A właśnie, ile kosztuje PP z prezentem?:cool3:

6,90 zl, normalnie 5,50 zl czyli kalendarz kosztuje 1,40 :))). Juz mam, niezawodna Rodzinka dostarczyla mi i PP, i MP. Kalendarz w PP podoba mi sie bardziej - kolorowe, sympatyczne "Mordy nasze kochane". A i jest co poczytac - czarny terier rosyjski - rulez ! I ciekawe o niebezpiecznych, swiatecznych smakolykach dla naszych psow - az skora cierpnie.

Posted

Ejka napisał(a):
6,90 zl, normalnie 5,50 zl czyli kalendarz kosztuje 1,40 :))). Juz mam, niezawodna Rodzinka dostarczyla mi i PP, i MP. Kalendarz w PP podoba mi sie bardziej - kolorowe, sympatyczne "Mordy nasze kochane". A i jest co poczytac - czarny terier rosyjski - rulez ! I ciekawe o niebezpiecznych, swiatecznych smakolykach dla naszych psow - az skora cierpnie.

Dziękuję za info :) Już byłam w kiosku, kalendarz z PP jest naprawdę świetny - ten buldożek fr jest niesamowity :lol:
Żałuję, że artykuł o CTRach nie jest dłuzszy i nie ma plakatu, naprawdę zależało mi na opisie tej rasy.

Lekcje czekają, :shake: a ja już nie mogę doczekać się, aż dorwę obydwie gazety :diabloti:

Posted

Aarionne napisał(a):
W najnowszym PP jest też superkonkurs SMS-owy, można wygrać naprawdę fajne nagrody, np. pościel z labradorami albo szczekający budzik :evil_lol:

OOoo! Ja chcę pościel!:multi:
Mam już z ONkami, z collie i z rysunkowymi dalmatyńczykami, to teraz przydałaby się z labkami:cool3:

A może na Allegro też znajdę? Poszukam (właśnie tam kupiłam ONkową i collaczkową pościel)

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
gdzie kupilaś ONkowa?? :D wyslij mi linka :D :D ja tez chce!! :)

Ach, to już daaawno było, nie wiem, czy teraz też jest w sprzedaży.

Chyba nie... szukałam pod "pies", "psy", "wilczur", "owczarek"... ONkowej już nie ma =(