Błyskotka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 No i jednak jest wywiad z Panią Grażyną Kowalską Jarosz :multi:. To jest właścicielka dziadka mojego Sułtanka. Na zdjęciu jest i też dziadek razem z nią :multi:. Ale fakt wszystkie pozostałe zdjęcia są z zagranicznych hodowli. Nie wiem tylko czemu mi pisali w meilu o reklamach i że artykuł był robiony za granicą :shake:. Quote
Coffee&Nera Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Wg mnie bardzo- mnie zainteresowalo kolejne z cyklu o porodach i listy- zainteresowala mnie jedna dziewczyna co ma Malamutke z rodowodem i sie interesuje tą rasą ;) Quote
BlackSheWolf Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='chicken']Bylabym bardzo wdzieczna gdyby ktos mogl mi zeskanowac i przeslac numer z Maj - 5/2002 Portrety ras: siberian husky (chodzi mi tylko o portret huskiego :lol:) A jak ktos ma numer: Luty - 2/1999 to tez bym bardzo prosila o przeskanowanie mi portretu haszczaka :) Dla ulatwienia-na okladce jest srebrny haszczak... [edit] I jeszcze jedno: Maj - 5/2004 portret rasy: psy myśliwskie, z wyzlem niemieckim na okladce Jesli ktos ma to bardzo prosze o dobre checi i podeslanie mi na maila :) chetnie bym ci przeslala ale nie mam skanera :placz: :placz: Quote
chicken Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 BlackSheWolf napisał(a):chetnie bym ci przeslala ale nie mam skanera :placz: :placz: Ojej :placz: A ma moze ktos z Twoich znajomych albo co? Albo mam pomysl... Masz cyfrowke? Mozesz zrobic duze (max rozdzielczosc) zdjecia i mi wyslac :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 wiesz co nie wiem gdzie jest reszta gazet... znalazlam tylko te od marca 2003 r :/ artykul z maja 2004 roku juz na aparacie. a numer listopad 2006 cie nie interesuje ?? ;> czy juz masz?? Quote
chicken Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 BlackSheWolf napisał(a):wiesz co nie wiem gdzie jest reszta gazet... znalazlam tylko te od marca 2003 r :/ artykul z maja 2004 roku juz na aparacie. a numer listopad 2006 cie nie interesuje ?? ;> czy juz masz?? Numer z listopada mam ;) To kiedy mi przeslesz tamte? :) Wyslij to co masz a jak kiedys znajdziesz pozostale to tez wyslesz... Quote
Dzaga Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ja tyź kilka dni temu kupiłam . Nie jestem zawiedziona , chociaż ten artykuł najbrzydszym psie był trochę ... Cóż , krótko mówiąc nieciekawy , zaś temat o Oskarku :loveu: ... Quote
Dzaga Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ja tyź kilka dni temu kupiłam . Nie jestem zawiedziona , chociaż ten artykuł najbrzydszym psie był trochę ... Cóż , krótko mówiąc nieciekawy , zaś temat o Oskarku :loveu: ... Quote
Atena Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Odnosze wrażenie, ze juz widziałam, a nawet mam taki plakat gdy było porównanie chow-chow z eurasierem. Quote
Bewarka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Nie wiecie kiedy nowy nr.? :hmmmm: EDIT:Za dwa dni :-o Quote
Cambel&Megi Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 justys95 napisał(a):Nie wiecie kiedy nowy nr.? :hmmmm: EDIT:Za dwa dni :-o A na stronie już widnieje okładka wrześniowego nru...:hmmmm: Quote
ewelinka_m Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Cambel napisał(a):A na stronie już widnieje okładka wrześniowego nru...:hmmmm: widać wzięli się do roboty, widocznie mieli dużo skarg z opóźnieniami to chcą dobre wrażenie zrobić :diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 a ja wlasnie wrocilam ze sklepu z PP :D Quote
BlackSheWolf Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 i jak sie podoba wrzesniowy numer ?? :D Quote
aleb Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ja też mam, ale jeszcze nie zaczęłam czytać :lol: Quote
bellatriks Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Czy ktoś z Was też może otrzymał wadliwie wydrukowany egzemplarz? :hmmmm: Quote
bellatriks Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 aleb napisał(a):Hmm... pod jakim względem wadliwy? Na stronie 33 trzecia kolumna tekstu jest zamazana i całkowicie nieczytelna (brązowa ramka też) 34 i 35 są pogniecione, nieczytelne w niektórych miejscach. na 36 piersza kolumna oraz połowa drugiej są nieczytelne tak jak strona 33, a czerwony pasek z nagłówkiem do tego samego momnetu (czyli mniej więcej połowy strony) w ogóle źle wydrukowany - tzn. nierówny i amiast czerwonego jest blady niebieski, a częścapisu "Flip" jakby odbita na kartce w druga stronę (tzn. lustrzanym odbiciu) i pod katem. Chyba dobrze to opisałam. Generalnie, wydaje mi się, iż błąd wynika z obsunięcia papieru w maszynie drukarskiej.... Quote
aleb Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Generalnie, wydaje mi się, iż błąd wynika z obsunięcia papieru w maszynie drukarskiej.... Też tak mi się zdaje, bo u mnie wszystko jest ok ;) Quote
Recommended Posts