bellatriks Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Gucio napisał(a):No może, ale jak napisałaś 26.05, że Ci PP nie doszedł (a na innym watku, ze MP juz tak [dziwne, w terminie :D], no chyba, że to nie Ty, mogłam sie pomylić :eviltong: ) to ja 27.05 odpisałam to co właśnie cytujesz ;)Tak, to ja byłam, MP rzeczywiście po raz pierwszy doszedł na czas, a PP dzień później. Dawno mnie w tym wątku nie było, więc teraz odpowiedziałam na Twój post;) Quote
Guciek Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 bellatriks napisał(a):Tak, to ja byłam, MP rzeczywiście po raz pierwszy doszedł na czas, a PP dzień później. Dawno mnie w tym wątku nie było, więc teraz odpowiedziałam na Twój post;) No i wszystko się zgadza. Za to doczekałyśmy się dnai, gdy MP było pierwsze w skrzynce :cool3: U Ciebie, bo u Ciebie ;-) ale było. choroba, a mi już drugi numer przeleciał, będe archiwalne zamawiać, a co mi tam ;) trzebaby do kiosku leciec kiedy :roll: Quote
Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Dzaga ja również obydwie jak i jeszcze gazete Pies i Kynologia czasami ;) A wogóle to który miesiecznik byl najpierw- MP czy PP? Quote
Guciek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 MP raczej ;) Ja mam pierwszy numer PP od sąsiadki :lol: chyba pierwszy... ;) Quote
Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ja mysle nad kupienie archiwialnych numerów PP z rasami które by mnie interesowaly. Jak sądzicie bardziej sie oplaca kupic kilka na 1 przesyłke czy nie? Quote
Bewarka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Nerul napisał(a):Ja mysle nad kupienie archiwialnych numerów PP z rasami które by mnie interesowaly. Jak sądzicie bardziej sie oplaca kupic kilka na 1 przesyłke czy nie? No jasne, że tak :D jakaś dogomaniaczka sprzedawała archiwalne numery (niektóre!) na bazarku i tylko jeden się sprzedał... Quote
Incunabula Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Gucio napisał(a):MP raczej ;) Ja mam pierwszy numer PP od sąsiadki :lol: chyba pierwszy... ;) A ja mam pierwsze numery Mojego Psa. Fajny dizajn mieli ;) . Quote
Coffee&Nera Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Początkowe chyba z 99 roku byly xD W jednym numerze nawet moja siostra wygrala w jakiejs krzyżówce ;) Mam do dzisiaj te nagrody :D Quote
Incunabula Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Mój Pies zaczął wychodzić bodajże na początku lat 90., ale nie mam tego jak sprawdzić bo moje archiwalia kurzą się w piwnicy :p . Quote
Ewelina & Hera Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Nerul napisał(a):Ja mysle nad kupienie archiwialnych numerów PP z rasami które by mnie interesowaly. Jak sądzicie bardziej sie oplaca kupic kilka na 1 przesyłke czy nie? Ja niedawno zamwowilam 18 numerow archiwalnych.Przesylka darmowa,cena jednego nr 4 zl. Sorry,za bledy klawiatura i sie psuje i zebz dac z musze dac y i wogole cos polskich znakow nie moge zrobic:cool3:... Quote
Cambel&Megi Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ewelin@, nie psuje się tylko wcisnęłaś pewnie Ctrl + Shift, i tak się zawsze robi. Wciśnij jeszcze raz, a będzie normalnie :cool3: Hm...Mówisz, że przesyłka jest darmowa? To brzmi ciekawie ;) Interesuje mnie kilka archiwalnych numerów :cool: Quote
Frytela Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Przyjaciel pies zaczął być wydawany w listopadzie 98 chyba ze coś ukrywają :D Mój pies w 2002 ;) Ja sobie chciałam zamówić are archiwalnych numerów ale mamuska by mnie scigneła :D Quote
Atena Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 A "Mój Pies" nie wcześniej?? "Miesięcznik „Mój Pies” od ponad 10 lat towarzyszy miłośnikom psów informując, doradzając, ucząc, a gdy trzeba - stając w obronie zwierząt" Mi się zdaje, że poprostu mają na sprzedaż gazety archiwalne dopiero od 2002 roku. Quote
ewelinka_m Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Frytela napisał(a):Przyjaciel pies zaczął być wydawany w listopadzie 98 chyba ze coś ukrywają :D Mój pies w 2002 ;) mój pies napewno nie :eviltong: ja mam najstarszy z 2000 roku lipca, gdzie piszą5, iż jest to numer bodajze 138 :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 a ja jeszcze nie kupilam nowego numeru :D a archiwalnych narazie nie zamawiam...brak kasy xD a PP kupuje od 2002 r Quote
gabryska Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Cambel napisał(a):Mój Pies kosztuje 5,4 zł. Mój Pies? 4,80 przecież ;p Quote
arkana Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Cambel napisał(a):Mój Pies kosztuje 5,4 zł. Hmmm gabryska napisał(a):Mój Pies? 4,80 przecież ;p Moze w innych miastach jest drozszy. Ludzie wyciagaja kase skad tylko moga. :shake: Dziekuje za odpowiedzi. :) Quote
Bewarka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 gabryska napisał(a):Mój Pies? 4,80 przecież ;p Podrożało niedawno :roll: nie wiesz? :eviltong: w każdym mieście jest po tyle samo no chyba, że prenumerate zamawiasz... Quote
Recommended Posts