Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gucio napisał(a):
No może, ale jak napisałaś 26.05, że Ci PP nie doszedł (a na innym watku, ze MP juz tak [dziwne, w terminie :D], no chyba, że to nie Ty, mogłam sie pomylić :eviltong: ) to ja 27.05 odpisałam to co właśnie cytujesz ;)
Tak, to ja byłam, MP rzeczywiście po raz pierwszy doszedł na czas, a PP dzień później. Dawno mnie w tym wątku nie było, więc teraz odpowiedziałam na Twój post;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bellatriks napisał(a):
Tak, to ja byłam, MP rzeczywiście po raz pierwszy doszedł na czas, a PP dzień później. Dawno mnie w tym wątku nie było, więc teraz odpowiedziałam na Twój post;)

No i wszystko się zgadza. Za to doczekałyśmy się dnai, gdy MP było pierwsze w skrzynce :cool3: U Ciebie, bo u Ciebie ;-) ale było.

choroba, a mi już drugi numer przeleciał, będe archiwalne zamawiać, a co mi tam ;) trzebaby do kiosku leciec kiedy :roll:

Posted

Nerul napisał(a):
Ja mysle nad kupienie archiwialnych numerów PP z rasami które by mnie interesowaly. Jak sądzicie bardziej sie oplaca kupic kilka na 1 przesyłke czy nie?

No jasne, że tak :D jakaś dogomaniaczka sprzedawała archiwalne numery (niektóre!) na bazarku i tylko jeden się sprzedał...

Posted

Nerul napisał(a):
Ja mysle nad kupienie archiwialnych numerów PP z rasami które by mnie interesowaly. Jak sądzicie bardziej sie oplaca kupic kilka na 1 przesyłke czy nie?

Ja niedawno zamwowilam 18 numerow archiwalnych.Przesylka darmowa,cena jednego nr 4 zl.

Sorry,za bledy klawiatura i sie psuje i zebz dac z musze dac y i wogole cos polskich znakow nie moge zrobic:cool3:...

Posted

Ewelin@, nie psuje się tylko wcisnęłaś pewnie Ctrl + Shift, i tak się zawsze robi. Wciśnij jeszcze raz, a będzie normalnie :cool3:

Hm...Mówisz, że przesyłka jest darmowa? To brzmi ciekawie ;) Interesuje mnie kilka archiwalnych numerów :cool:

Posted

Przyjaciel pies zaczął być wydawany w listopadzie 98 chyba ze coś ukrywają :D
Mój pies w 2002 ;)

Ja sobie chciałam zamówić are archiwalnych numerów ale mamuska by mnie scigneła :D

Posted

A "Mój Pies" nie wcześniej??
"Miesięcznik „Mój Pies” od ponad 10 lat towarzyszy miłośnikom psów informując, doradzając, ucząc, a gdy trzeba - stając w obronie zwierząt"
Mi się zdaje, że poprostu mają na sprzedaż gazety archiwalne dopiero od 2002 roku.

Posted

Frytela napisał(a):
Przyjaciel pies zaczął być wydawany w listopadzie 98 chyba ze coś ukrywają :D
Mój pies w 2002 ;)

mój pies napewno nie :eviltong:
ja mam najstarszy z 2000 roku lipca, gdzie piszą5, iż jest to numer bodajze 138 :evil_lol:

Posted

Cambel napisał(a):
Mój Pies kosztuje 5,4 zł.

Hmmm
gabryska napisał(a):
Mój Pies?
4,80 przecież ;p

Moze w innych miastach jest drozszy. Ludzie wyciagaja kase skad tylko moga. :shake:
Dziekuje za odpowiedzi. :)

Posted

gabryska napisał(a):
Mój Pies?
4,80 przecież ;p

Podrożało niedawno :roll: nie wiesz? :eviltong: w każdym mieście jest po tyle samo no chyba, że prenumerate zamawiasz...