Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

****... mamuska mi kupila drugi numer MP :angryy: Pojechala dzis go wymienic a tam nowy PP a starego nie ma :cry: Nie chce sie ktos zamienic? MP jest nieotwarty, zapieczetowany w folijke! Chodzi mi o grudniowy PP z kalendarzem......

Posted

Justys oczywiście, że nowy nr PP, bo przecież to ten temat o tej gazetce ;)

Aaa, no to ja już muszę kupić w sklepie, bo prenumerata się skończyła :(

Posted

grrrond napisał(a):
Mnie się w MP nie podobają artykuły o innych zwierzętach i humor, który jest moim zdaniem beznadziejny. To chyba najbardziej. Ah i jeszcze plakaty były tragiczne kiedyś. Jakies ciemne psy na tle śniegu. Nie wygladało to bynajmniej ładnie.

PP z kolei fakt, jest troche dziecinne, ale ma o wiele lepsze zdjęcia i wiedzę o rasach, bo popieram, że najlepsza oczywiscie prosto od hodowcy :cool3:, gdyby miało więcej tresci byloby naprawdę super. Strasznie podobają mi się też cykle jak z wystawami albo wczesniej z grupami FCI ;)

Pies (ten od zkwp) ma fatalna jakosc zdjęc, ogólnie ta gazeta jest zniechęcająca. Szkoda, bo dużo artykułów jest naprawde ciekawych i szkoda, że nie ma dobrej oprawy graficznej.

Nie licza sie dla mnie tylko zdjęcia oczywiscie :eviltong: ale jestem wzrokowcem i uważam też, że bardzo miłe dla oka jest wzbogacenie artykułu ładnymi zdjęciami :diabloti:

Gdzie masz artykuły o inych zwierzętach?
Jedyne jakie są to wzmianka o kotach, czy też jakieś ciekawostki i tylko raz spotkałam sie z artykułem o koniach. Nie zapominaj, że cały tytuł brzmi "Mój pies i inne zwierzęta". A chyba jeden artykuł o zwierzeciu innego gatunku ie zrobi róźnicy:roll:
Po za tym, w MP są przeważnie nasze zdjecia, naszych psów i przy opisie rasy masz danego psa z danej hodowli. W PP natomiast są Francuskie zdjecia i z róznych agnecji dlatego jakośc jest lepsza - ale na zdjeciach nie można opierać całej gazety ;)
Właśnie najbardziej w PP podobaja mi się artykuły o wystawach jednak zupełnie nie przypadają mi te "porównania".

Posted

Atena napisał(a):

Właśnie najbardziej w PP podobaja mi się artykuły o wystawach jednak zupełnie nie przypadają mi te "porównania".

Byly podobienstwa czas na roznice... w obu gazetach zdarza im sie mylic info o rasach lub podawac bledne dane....

Posted

Z kalendarzem juz niestety nie ma :(

A ja ponawiam pytanie - czy ktos chce sie wymienic - nieuzywany MP z kalendarzem - zapakowany w folijke!!! na PP z kalendarzem? :)

Posted

Mam już nowy numer:multi:

Jak fajnie dowiedzieć sie czegoś nowego o swojej rasie:evil_lol:
A raczej dobrze powiedzianego ;)
W gazecie pisze, że to 60kg miłosci.
No, u mnie to razem tylko z 80kg;)

Posted

ja juz mam :lol: chociaz ten numer jakos specjalnie mnie nie zachwycil to super, ze jest nowa seria- PSIE SPORTY :cool3: w tym numerze akurat o zaprzegach opisane glownie pod katem ras polnocnych, ale moze inne rasy beda przy okazji canicrossu czy rowerze :lol:, i jeszcze fajny artykul o cairn terierze- bardzo mi sie podobaja te pieski. no i taniec z psem- choc wszystko co jest napisane juz wiem to i tak fajnie ze cokolwiek napisali, bo to malopopularne u nas :p
poza tym tez spoko cykl- ostry dyzur- taka wiedza zawsze sie przyda choc przyznam, ze aktykul nieco smutny///

pozdrawiam

Guest Kamcia_14
Posted

Ja jeszcze nie posiadam tego numeru PP :placz:. :placz:.
Ale sobie kupić muszę po świętach.
AŻ po świętach :placz:. ...

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
Ja jeszcze nie posiadam tego numeru PP :placz:. :placz:.
Ale sobie kupić muszę po świętach.
AŻ po świętach :placz:. ...

Ja też,bo jakoś nie miałam czasu do kiosku skoczyć...:placz:

Guest Kamcia_14
Posted

Eh te kioski :mad:. Ale na święta dostanę książki to sobie poczytam.
Ale i tak gazetek mi brakuje. A co było w najnowszym numerze PP. Ciekawość mnie zżera :diabloti:.

Posted

I jak tam jakieś psie prezenty się pojawiły? :diabloti:
u mnie maskotka z nici taki slodki piesek, kalendarz z psami taki faaajny, całkiem niezwyczajny ;) oraz dwie ksiazki Jan Fennel :multi:

Posted

nathaniel napisał(a):
u mnie jeszcze nie ma ani PP ani MP :angryy::placz:

MP będzie po swiętach, a juz miał wychodzic w przed ostatnią środe miesiąca :angryy: