Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja bym powiedziała, ze odwrotnie (w PP podobało mi sie tylko z Siberianem husky i jak "Pokonać nudę") ale jak to zwykle bywa zdania sa podzielone i nic nie da sie na to poradzic poza tym PP czyta sie tylko godzinke a MP mozna nawet caly dzien i to nie dlatego, ze np. sa mniej ciekawe tematy. ale prawde mowiac ostatnio cos nudne sie zrobily moze nie mają co juz pisac ;)

• 2 weeks later...
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Kamcia_14
Posted

Czyżby PP miał mniej stron niż MP ?
Wiem że Mp ma 80 bo sama kupuje
A co do PP to nie zbieram Ale na razie MP wydaje mi sie ciekawe

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
Czyżby PP miał mniej stron niż MP ?Wiem że Mp ma 80 bo sama kupuje

Tak,MP ma 80 str. więcej od PP bo on z koleji ma 60 str.

Kamcia_14 napisał(a):

A co do PP to nie zbieram Ale na razie MP wydaje mi sie ciekawe

Też mi sie tak wydaje choć PP czasem kupuje (ok. co drugi nr.)

Posted

Może to już ktoś zauważył, ale "Przyjaciel pies" ma dwie wady:

1) Za drogi
2) Za mało stron jak na taką cenę

Swoją opinię opieram na tym, ze dla porównania "Mój pies" kosztuje ok. 4,80zł. (jak są dodatki to wiadomo, że trochę podrożeje) i ma spoooro więcej stron niż "Przyjaciel pies"(np. 1nr. 2006r. 80 stron u Mojego psa a u przyjaciela
tylko 60.) No i w treści duzo lepszy mi sie wydaje jest Mój Pies.

Takie jest moje zdanie.

Posted

spaniel5 napisał(a):
Może to już ktoś zauważył, ale "Przyjaciel pies" ma dwie wady:

1) Za drogi
2) Za mało stron jak na taką cenę

Swoją opinię opieram na tym, ze dla porównania "Mój pies" kosztuje ok. 4,80zł. (jak są dodatki to wiadomo, że trochę podrożeje) i ma spoooro więcej stron niż "Przyjaciel pies"(np. 1nr. 2006r. 80 stron u Mojego psa a u przyjaciela
tylko 60.) No i w treści duzo lepszy mi sie wydaje jest Mój Pies.

Takie jest moje zdanie.

Oto własnie mi chodziło...;)

Posted

Dla każdego co kto lubi, ja np. nie cierpię czytać o gwiazdach, a w MP jest o nich. Kupuję gazetę o psach, wiec po co mi tam informacje o kotach-jesli chciałabym poczytać o kotach to kupiłabym gazetę o kotach a nie o psach.

Dla mnie PP lepszy, chociaż sobie poczytuję MP ;)

Guest Kamcia_14
Posted

Ja zbieram od pół roku mojego psa ale nie wiem czy sie nie przestawić naa przyjaciela psa :loveu:

Posted

[LEFT]a ja zbieram MP od czerwca tamtego roku,mam już 17 numerów a PP kupuje raz na jakiś czas i to mi w zupełności wystarczy (mało co kupuje jakąś książkę)
[/LEFT]

Posted

Kupuję i zbieram obie gazety od dwóch lat. Różnią się od siebie. Kilka razy zdaarzyło się, że w obu poruszano w jednym miesiącu te same tematy.
Jest jedna róznica, której chyba nie poruszano. Otóż z Przyjaciela Psa mogę wyjąć plakat i nie umniejszy to wartości pisma (z tułu plakatu po obu stronach są reklamy). Jesli wyjmę plakat z Mojego Psa- zniszczę sobie artykuł o danej rasie. Może szczegół, ale....
A żeby być szczerym, kupuję jeszcze "Psa" i "Kynologię"i "Psy mysliwskie"....

Posted

nathaniel napisał(a):
Ja nie zbieram MP tylko go sobie czasem poczytuje, raz na jakis czas , bo ja wiem pierwszy raz miałam w ręce MP 2 lata temu czy 3 nawet.

A mój najstarszy numer jest z lutego 2004 gdzie pisze wyraźnie "MÓJ PIES,
o psach, kotach i innych zwierzetach";)

Posted

agamich napisał(a):
Kupuję i zbieram obie gazety od dwóch lat. Różnią się od siebie. Kilka razy zdaarzyło się, że w obu poruszano w jednym miesiącu te same tematy.
Jest jedna róznica, której chyba nie poruszano. Otóż z Przyjaciela Psa mogę wyjąć plakat i nie umniejszy to wartości pisma (z tułu plakatu po obu stronach są reklamy). Jesli wyjmę plakat z Mojego Psa- zniszczę sobie artykuł o danej rasie. Może szczegół, ale....
A żeby być szczerym, kupuję jeszcze "Psa" i "Kynologię"i "Psy mysliwskie"....

Wiesz że też na to zwróciłam uwage :mad: Też mnie to baaaaaaaaaaaaardzo wnerwia :mad:

Posted

Mnie te plakaty denerwowały gdy je jeszcze wieszłąam na ścianie. Ale odkad sie zdenerwowałam że w PP zmniejszyli ilośc plakatów do 2, a potem do 1 to sie zdenerwowałam i pzrestałam wieszać i wisiały tylko moje ulubione rasy co było czymś niesamowitym dla znajomych rodziców.
Obecnie nie mam żadnych plakatów gdyz doszłam do wniosku, ze sie niszcza ;)

Posted

Ja zbieram Przyjaciela Psa. Mój Pies wydaje mi się trochę chaotyczny. A PP jakiś taki bardziej... lekki? Może dlatego, że nieznam tak MP. Chciałabym zbierać oba, a takto czasami tylko kupuje MP...

Posted

Kupuje i PP i MP ( tak wogóle to kupuje wszystkie gazety o psach :cool3: ).
Ale szczerze to wole PP. Nie wiem dlaczego.
A co do najnowszego numeru - to pojawi sie w czwartek! :lol: Z fajnym kalendarzem,

Posted

W MP też będzie kalendarz. Ciekawe który będzie fajniejszy. ;)

"W kalendarzu znajdziesz 12 zdjęć rasowych szczeniąt. Wśród nich są: cocker spaniel angielski, bulterier, yorkshire terrier, rhodesian ridgeback, labrador retriever, welsh corgi cardigan, buldog francuski, beagle, seter irlandzki, kerry blue terrier, foksterier i dog niemiecki (autorzy zdjęć: Celestyna Król - 11, Andrzej Baciński - 1).

Ponadto na łamach kalendarza umieściliśmy porady szkoleniowe Adama Zaremby-Czereyskiego, a także kalendarium wystaw psów i różnych psich imprez.

Zapraszamy do kiosków, numer grudniowy dostępny będzie w sprzedaży od 22 listopada!"

Łeeee.... Nie bedzie ani jednego wyżła. Toż to hańba. :lol:

Jak kupicie PP to powiecie mi jakie są rasy... :>