sator_k_ Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Muszę się zaopatrzyć, bo tematy wydają się ciekawe. Quote
Cyraneczka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Super! Tematy bardzo fajne w styczniu, jak co miesiąc zresztą :-) Plakaty cudne, a na stronie głosuję codziennie, bo też mam dwóch fawortów - samojedy i wilka :-) Quote
anorektyczna.nerka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 ten wilk to wilk, czy takie imię? Quote
Cyraneczka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Zapowiada się fajny numer:-). Jestem bardzo ciekawa, bo jeszcze go nie widziałam i muszę poczekać do przyszłego tygodnia, bo u mnie nie ma w kioskach. Czy może ktoś napisać, co jest w środku?? Jakie artykuły?? Plakaty cudne!!! Quote
Monikax0x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Cyraneczka napisał(a): Czy może ktoś napisać, co jest w środku?? Jakie artykuły?? Poddany ocenie : Dog niemiecki Na życzenie : Greystery i eurodogi Charaktery : Akita Temat miesiąca : Gdy nadejdzie śnieg i mróz Wypadek drogowy z udziałem psa Quote
Smolinos Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Na okładce kwietniowego numeru widnieje pies rasy Amstaff. PODDANY OCENIE American Staffordshire terrier NA ŻYCZENIE Seter Gordon CHARAKTERY Rhodesian ridgeback TEMAT MIESIĄCA Szkoły dla psów Inwestycja w edukację TERAPIA ZACHOWAŃ Terapeuta dla Azora NOWY POMYSŁ NA ŻYCIE Nie tylko dla Stasia KROK PO KROKU W DOROSŁOŚCI Mała miss W ZGODZIE Z PRAWEM Zawiedzione oczekiwania WIOSENNE PRZEBUDZENIE Wspólny trening ZDROWIE Mały wielki wróg RÓŻNE Listy do przyjaciela Wywąchane Space aleją gwiazd Jeśli nie Oscar to co? Historia pewnej znajomości Rytualny obchód Na wariackich papierach Cicha woda Przyjaciel od wieków Ludzka twarz agresora Adopcje z firmą Krak Fotowarsztaty Ogłoszenia drobne Konkurs fotograficzny kategoria; "Białe szaleństwo" tematy kolejnych kategorii; "Wiosenne Przebudzenie" "Na zielonej trawce" MEGAPLAKATY Quote
Cyraneczka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Super numer:-). Podoba mi się tekst prawnika o nowelizacji ustawy. Wiele wyjaśnia i niestety otwiera oczy na niedociągnięcia ustawy :-( Quote
Smolinos Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 GAJOS napisał(a):Kiedy będzie kwietniowy numer w kioskach? Już jest;)! Quote
Smolinos Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Cyraneczka napisał(a):Super numer:-). Podoba mi się tekst prawnika o nowelizacji ustawy. Wiele wyjaśnia i niestety otwiera oczy na niedociągnięcia ustawy :-( Mi też się podoba. Quote
karolinka125 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ja czytam PP super porady, fotki, ale moim zdaniem niektóe gazety jak Moj Pies tez sa na wysokim poziomie, polecam tez nową droższa gazete dog2sport nowa na rynku Quote
from_wonderland Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Kiedyś kupowałam PP co miesiąc. Jakieś dwa lata temu przestawiłam się na Mojego Psa, jednak w tym miesiącu chyba skuszę się znów na Przyjaciela Psa. Quote
Recommended Posts