Sonix Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Pochwal się, bo jestem ciekawa, a nie mam gazetki :):):):):) Quote
nathaniel Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Sonix']Pochwal się, bo jestem ciekawa, a nie mam gazetki :):):):):) [quote name='Psiara&Nusia']Zaskanowałam - jest trochę krzywo a i jakość nie jest wybitna, ale mam nadzieję, że mi to wybaczycie ;) http://img152.imageshack.us/img152/1669/qno3.gif proszę ;] ........... Quote
gabryska Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Nie orientuje sie ktos kiedy bedzie nowy numer? :p Quote
nathaniel Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 myślę, że koło 25 , bynajmniej u mnie w mieście tak zawsze jest. Quote
gabryska Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Mhm, pewnie tak...a juz chcialoby sie miec nowy numer :lol: Quote
Cyraneczka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 gabryska napisał(a):Mhm, pewnie tak...a juz chcialoby sie miec nowy numer :lol: Pewnie, szczególnie z tymi nalepkami, które mają byc w prezencie ;-) Quote
gabryska Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Cyraneczka napisał(a):Pewnie, szczególnie z tymi nalepkami, które mają byc w prezencie ;-) Naklejki musza byc super, tylko narazie nie chce mi sie myslec o tym ze beda musialy wyladowac na szkolnych zeszytach:eviltong: Quote
Atena Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 A ja będe musiała zrezygnowac z PP Nie ma tam już dla mnie żadnych ciekaeych tematów :/ Tylko kupowanie MP i Psa jest dla mnie sensowne. A w PP ciągle się powtarzająi nie wiem z jakiej racji podrożyli o 50 gr :/ W tej gazecie tylko interesuje mnie wywiad z hodowcą i tekst o wystawach, ale równie dobrze moge przeczytać to u kuzynki. Quote
nathaniel Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Hmmm.... ja z koleji nie znajduję nic interesującego w MP ;) No może po za nauką frisbee i wziankami na temat obedience (niestety za późno się zorientowałam że są takie zmianki i mam tylko dwa numery) Quote
gabryska Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 No coz ja kupuje te obydwie gazetki, bo poprostu nie moge sie oprzec gdy widze cos psiego na polce w sklepie :eviltong: ale wole PP Quote
Cyraneczka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Atena napisał(a):A ja będe musiała zrezygnowac z PP Nie ma tam już dla mnie żadnych ciekaeych tematów :/ Tylko kupowanie MP i Psa jest dla mnie sensowne. A w PP ciągle się powtarzająi nie wiem z jakiej racji podrożyli o 50 gr :/ W tej gazecie tylko interesuje mnie wywiad z hodowcą i tekst o wystawach, ale równie dobrze moge przeczytać to u kuzynki. A co według Ciebie powinno tam być, czego nie ma? Dla mnie jest tam wiele ciekawych tematów, szczególnie wystawy i portrety ras, ale też wydaje mi się, że wychowanie jest przydatne, niektóre tematy miesiąca, reportaże... Sama nie wiem co jest nie tak z PP. Moze za mało jest artykułów o sporcie... Quote
Atena Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 chodzi o to, żę ja w tej gazecie nie moge znaleść nic dla siebie. Bo na tym to polega-każdy znajduje coś dla siebie. Przegladając ostatnią gazete, nie miałam o czym czytać....tylko listy, niektóre z wywąchanych, o wystawie w Helsinkach, i przewodnuik wystawcy.O hotelach i o zdrowieu na wakcajach swego czasyu już było, jak nie w PP to w MP. Ostatnio szczególnie zainteresowały mnie wystawy i psie sport oraz weterynaria. O wystawach mało, do niedawna nie było nic. Może i PP się rozwija, ale dalszego zbierania nie widze sensu. Wystarczy mi poprostu przeczytania danych artykułów u kuzynki lub kupienie numeru który mnei zainteresuje. Quote
moon_light Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Czy dobrze zrozumiałam że w następnym numerze są jakieś naklejki?:roll: Quote
gabryska Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 moon_light napisał(a):Czy dobrze zrozumiałam że w następnym numerze są jakieś naklejki?:roll: Ano, są :p Quote
Atena Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Chyba od dwóch lat na wrzesień daja naklejki. Zbieram od 3 wiec nie wiem czy były wcześniej Quote
Arlene Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 No to i ja się wypowiem na temat artykułów w PP ;) Kupuję tą gazetę regularnie od 2 czy 3 lat. Kilku numerów nie mam, bo kiosk w którym kiedyś kupowałam miewał gorsze dni i jakimś cudem gezetka nie docierała :cool1: Natomiast z MP było tak - najpierw kupiłam kilka numerów, potem zaprzestałam, a po jakimś czasie znów zaczęłam, potem kupowałam co jakiś czas... Obecnie staram się kupować obie gazety co miesiąc. Często czytam w obu o rzeczach, o których od dawna wiem, ale co tam! Czytam każdy numer od deski do deski, bo po prostu nie umiem przejść obojętnie obok czegokolwiek psiego :lol: A co do powtarzania się tematów, to może jestem niespostrzegawcza, ale jakoś tego nie zauważam :p Quote
gabryska Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 A o nowym numerze ani widu ani słychu :mad: Quote
aleb Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Powinien być już w tym tygodniu, więc poczekajmy cierpliwie ;) Quote
tamiczek Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Psiara&Nusia napisał(a): nie umiem przejść obojętnie obok czegokolwiek psiego :lol: :p Znam to skądś:lol: :p Quote
Cyraneczka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 aleb napisał(a):Do mnie już dzisiaj przyszedł :) O to dzień wcześniej masz, niż w kioskach ma być ;-) Szczęściara :cool1: Quote
moon_light Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 to w kioskach warszawskich dopiero 26 ?? tak? Quote
gabryska Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [Napisał(a) Psiara&Nusia nie umiem przejść obojętnie obok czegokolwiek psiego :lol: :p quote=tamiczek]Znam to skądś:lol: :p Ja tez sie pod tym podpisuje :lol: Dlatego wydaje kupe forsy na ksiazki i gazety o psach :lol: Ale warto:razz: A co do wrzesniowego numeru to rzeczywiscie ma byc dopiero od jutra. Quote
aleb Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 A co do wrzesniowego numeru to rzeczywiscie ma byc dopiero od jutra. To tylko ja jedyna dostałam wcześniej? :lol: Quote
Recommended Posts