Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cyraneczka napisał(a):
Pewnie, szczególnie z tymi nalepkami, które mają byc w prezencie ;-)

Naklejki musza byc super, tylko narazie nie chce mi sie myslec o tym ze beda musialy wyladowac na szkolnych zeszytach:eviltong:

Posted

A ja będe musiała zrezygnowac z PP
Nie ma tam już dla mnie żadnych ciekaeych tematów :/
Tylko kupowanie MP i Psa jest dla mnie sensowne. A w PP ciągle się powtarzająi nie wiem z jakiej racji podrożyli o 50 gr :/
W tej gazecie tylko interesuje mnie wywiad z hodowcą i tekst o wystawach, ale równie dobrze moge przeczytać to u kuzynki.

Posted

Hmmm.... ja z koleji nie znajduję nic interesującego w MP ;)
No może po za nauką frisbee i wziankami na temat obedience (niestety za późno się zorientowałam że są takie zmianki i mam tylko dwa numery)

Posted

Atena napisał(a):
A ja będe musiała zrezygnowac z PP
Nie ma tam już dla mnie żadnych ciekaeych tematów :/
Tylko kupowanie MP i Psa jest dla mnie sensowne. A w PP ciągle się powtarzająi nie wiem z jakiej racji podrożyli o 50 gr :/
W tej gazecie tylko interesuje mnie wywiad z hodowcą i tekst o wystawach, ale równie dobrze moge przeczytać to u kuzynki.

A co według Ciebie powinno tam być, czego nie ma?
Dla mnie jest tam wiele ciekawych tematów, szczególnie wystawy i portrety ras, ale też wydaje mi się, że wychowanie jest przydatne, niektóre tematy miesiąca, reportaże... Sama nie wiem co jest nie tak z PP. Moze za mało jest artykułów o sporcie...

Posted

chodzi o to, żę ja w tej gazecie nie moge znaleść nic dla siebie.
Bo na tym to polega-każdy znajduje coś dla siebie. Przegladając ostatnią gazete, nie miałam o czym czytać....tylko listy, niektóre z wywąchanych, o wystawie w Helsinkach, i przewodnuik wystawcy.O hotelach i o zdrowieu na wakcajach swego czasyu już było, jak nie w PP to w MP.
Ostatnio szczególnie zainteresowały mnie wystawy i psie sport oraz weterynaria. O wystawach mało, do niedawna nie było nic. Może i PP się rozwija, ale dalszego zbierania nie widze sensu. Wystarczy mi poprostu przeczytania danych artykułów u kuzynki lub kupienie numeru który mnei zainteresuje.

Posted

No to i ja się wypowiem na temat artykułów w PP ;) Kupuję tą gazetę regularnie od 2 czy 3 lat. Kilku numerów nie mam, bo kiosk w którym kiedyś kupowałam miewał gorsze dni i jakimś cudem gezetka nie docierała :cool1: Natomiast z MP było tak - najpierw kupiłam kilka numerów, potem zaprzestałam, a po jakimś czasie znów zaczęłam, potem kupowałam co jakiś czas... Obecnie staram się kupować obie gazety co miesiąc. Często czytam w obu o rzeczach, o których od dawna wiem, ale co tam! Czytam każdy numer od deski do deski, bo po prostu nie umiem przejść obojętnie obok czegokolwiek psiego :lol: A co do powtarzania się tematów, to może jestem niespostrzegawcza, ale jakoś tego nie zauważam :p

Posted

[Napisał(a) Psiara&Nusia
nie umiem przejść obojętnie obok czegokolwiek psiego :lol: :p

quote=tamiczek]Znam to skądś:lol: :p
Ja tez sie pod tym podpisuje :lol: Dlatego wydaje kupe forsy na ksiazki i gazety o psach :lol: Ale warto:razz:
A co do wrzesniowego numeru to rzeczywiscie ma byc dopiero od jutra.