tifet Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Mix ma 7msc Jest mieszanką cane corso z pitbullem. Jest młodym, przyjaznym psiakiem... zawsze skorym do zabawy... Wychowywał się w stadninie... lubi konie... nie wiadomo jak z kotami... Z psiakami się dogaduje jeśli tylko jest pod dobrą rozważną opieką.... Pilnie szuka domku!!! email kontaktowy: ptilo@wp.pl Quote
Charly Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 trochę maly jak na CC nie? ale i tak fajny. szkoda ze nie ma więcej zdjęc Quote
Ra_dunia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Czyżby to ten o którym rozmawiałyśmy? Patrząc na przykrótkie łapencje to chyba tak... :cool3: Odpowiedzialny domek dla malucha potrzebny!!! Quote
Lionees Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mieszanka pitbulla z cane corso...kto na to pozwolił..:shake: Quote
tifet Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='Ra_dunia']Czyżby to ten o którym rozmawiałyśmy? Patrząc na przykrótkie łapencje to chyba tak... :cool3: Odpowiedzialny domek dla malucha potrzebny!!! Oj radka ten to nie tamten.... :shake: coś dziś zakręcona jesteś:eviltong: ten to ten a tamten jest tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mlodziutki-amstaff-szuka-domu-na-juz-126610/ Quote
tifet Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Charly napisał(a):hm...ten z przykrotkimi lapciami ma inny wątek;) no chyba ze sie teraz wtracam i wyskakuje jak Filip z konopii:evil_lol::oops::oops: :oops:ten inny to taki maly staff i zalozylam mu w imieniu Tifet wątek wczoraj:oops: Charly jak zwykle niezastąpiona :p Quote
Charly Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ra_dunia napisał(a):Czyżby to ten o którym rozmawiałyśmy? Patrząc na przykrótkie łapencje to chyba tak... :cool3: Odpowiedzialny domek dla malucha potrzebny!!! hm...ten z przykrotkimi lapciami ma inny wątek;) no chyba ze sie teraz wtracam i wyskakuje jak Filip z konopii:evil_lol::oops::oops: :oops:ten inny to taki maly staff i zalozylam mu w imieniu Tifet wątek wczoraj:oops: Quote
Ra_dunia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 bo zakładają wątki i się nie chwalą. To potem nie wiem który ten jest tym tamtym a który owy innym... no ale skoro już wiem, że ten to nie tamten a tamten to jeszcze zupełnie gdzie indziej jest to już też do tamtego idę przy okazji odwiedzając tego. Quote
karolina1 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Witam wstawiłam małego na forum amstaffów. On jest teraz w DT?? Quote
karolina1 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Witam wstawiłam małego na forum amstaffów. On jest teraz w DT?? W jakim mieście przebywa?? Da rade jakiś kontakt telefoniczny? Jeżeli się da to również poproszę o lepsze zdjęcia ;) Quote
tifet Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='karolina1']Witam wstawiłam małego na forum amstaffów. On jest teraz w DT?? W jakim mieście przebywa?? Da rade jakiś kontakt telefoniczny? Jeżeli się da to również poproszę o lepsze zdjęcia ;) on nie jest w DT:shake:... mieszka od pewnego czasu w azylku w Klembowie... Pani która go miała pewnego dnia zadzwoniła aby go zabrać bo nie może nim się dalej zajmować... przedtem mieszkał w stadninie i miał kontakt z konikami... bardzo pozytywnie na nie reaguje... wątek jego azylku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bite-ponizane-glodzone-ostatnia-szansa-azyl-klembow-123513/ Quote
tifet Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Mix to towarzyski chłopak i cały czas zaczepia do zabawy:p Quote
karolina1 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ciotki trzeba mu jakieś imię wymyślić :razz: Quote
tifet Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Mix czyli pieszczotliwie Mixio oficjalnie Mixer:eviltong: Quote
furciaczek Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Kto wpadl na pomysl zeby zmixowac Ccta z pitem:crazyeye::angryy: Ludziom sie naprawde w glowach poprzewracalo:shake: Z CC to raczej niewiele odziedziczyl...pytanie jakim cc byl rodzic, pewnie tez malo typowym:roll: Tak czy siak slodziak potrzebuje domu, wieczorem bede oglaszac...niestety nie mam konta na allegro i alegratce:oops: Potrzebuje nr kontaktowy i maila...jak tu byl i przegapilam to przepraszam ale moja skleroza i slepota postepuja:evil_lol: Czy on wykastrowany?? Quote
tifet Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 niestety w azylku brakuje pieniążków i tylko suczki są sterylizowane... chłopczyka trzeba będzie wykastrować obowiązkowo aby małych stworków na swoje podobieństwo nie naprodukował... ja nie widziałam ich rodziców... ekipa azylkowa została wezwana do Pani której został taki szczenior stąd informacje o jego "szlachetnie urodzonych" rodzicach... więc nie wiem czy cc była matka czy ojciec i jak dokładnie wyglądali rodzice... czy taką mieszankę tych dwóch ras można zaliczyć jako bandoga??? Quote
furciaczek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ogloszenia: www.bono-polska.pl www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.wegetarianie.pl www.gielda.bai.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.autogielda.pl www.adopcjapsa.pl www.pupile.com www.rozglos.net Reszte zrobie jutro...dzisiaj juz padam na pysk a z psami musze wyjsc jeszcze:evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Słodziak czeka na dom! Super, że ma ogłoszonka :multi: Quote
furciaczek Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Wieczorem zrobie allegro malemu, tylko blagam podajcie kontakt!! W ogloszeniach napisalam maila do mnie ale jeszcze nikt sie nie zainteresowal.... Quote
tifet Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 furciaczek napisał(a):Wieczorem zrobie allegro malemu, tylko blagam podajcie kontakt!! W ogloszeniach napisalam maila do mnie ale jeszcze nikt sie nie zainteresowal.... Ja niestety przez ponad pół miesiąca będę niedostępna :shake: dopiero gdzieś od połowy stycznia będzie mój numer ponownie psiakowy... więc nie mogę w ten sposób pomóc :shake: Quote
furciaczek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Czy jest ktos inny kto ma kontakt z psiakiem?? Co ja mowic ludziom ktorzy beda do mnie pisac?? Jestem w Londynie i pomimo ogromnych checi nie moge praktycznie nic nie majac nikogo na miejscu!!!:shake::placz: Quote
Recommended Posts