Jump to content
Dogomania

mix cane corso&pitbullterrier szczeniak pilnie szuka domu!!!

Recommended Posts

Posted

Mix ma 7msc

Jest mieszanką cane corso z pitbullem.

Jest młodym, przyjaznym psiakiem... zawsze skorym do zabawy...
Wychowywał się w stadninie... lubi konie... nie wiadomo jak z kotami...
Z psiakami się dogaduje jeśli tylko jest pod dobrą rozważną opieką....

Pilnie szuka domku!!!

email kontaktowy: ptilo@wp.pl

Posted

Charly napisał(a):
hm...ten z przykrotkimi lapciami ma inny wątek;) no chyba ze sie teraz wtracam i wyskakuje jak Filip z konopii:evil_lol::oops::oops:

:oops:ten inny to taki maly staff i zalozylam mu w imieniu Tifet wątek wczoraj:oops:

Charly jak zwykle niezastąpiona :p

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Czyżby to ten o którym rozmawiałyśmy? Patrząc na przykrótkie łapencje to chyba tak... :cool3:
Odpowiedzialny domek dla malucha potrzebny!!!

hm...ten z przykrotkimi lapciami ma inny wątek;) no chyba ze sie teraz wtracam i wyskakuje jak Filip z konopii:evil_lol::oops::oops:

:oops:ten inny to taki maly staff i zalozylam mu w imieniu Tifet wątek wczoraj:oops:

Posted

bo zakładają wątki i się nie chwalą. To potem nie wiem który ten jest tym tamtym a który owy innym...
no ale skoro już wiem, że ten to nie tamten a tamten to jeszcze zupełnie gdzie indziej jest to już też do tamtego idę przy okazji odwiedzając tego.

Posted

Witam wstawiłam małego na forum amstaffów.

On jest teraz w DT?? W jakim mieście przebywa?? Da rade jakiś kontakt telefoniczny? Jeżeli się da to również poproszę o lepsze zdjęcia ;)

Posted

[quote name='karolina1']Witam wstawiłam małego na forum amstaffów.

On jest teraz w DT?? W jakim mieście przebywa?? Da rade jakiś kontakt telefoniczny? Jeżeli się da to również poproszę o lepsze zdjęcia ;)

on nie jest w DT:shake:... mieszka od pewnego czasu w azylku w Klembowie... Pani która go miała pewnego dnia zadzwoniła aby go zabrać bo nie może nim się dalej zajmować... przedtem mieszkał w stadninie i miał kontakt z konikami... bardzo pozytywnie na nie reaguje...

wątek jego azylku:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/bite-ponizane-glodzone-ostatnia-szansa-azyl-klembow-123513/

Posted

Kto wpadl na pomysl zeby zmixowac Ccta z pitem:crazyeye::angryy:
Ludziom sie naprawde w glowach poprzewracalo:shake:

Z CC to raczej niewiele odziedziczyl...pytanie jakim cc byl rodzic, pewnie tez malo typowym:roll:
Tak czy siak slodziak potrzebuje domu, wieczorem bede oglaszac...niestety nie mam konta na allegro i alegratce:oops:
Potrzebuje nr kontaktowy i maila...jak tu byl i przegapilam to przepraszam ale moja skleroza i slepota postepuja:evil_lol:

Czy on wykastrowany??

Posted

niestety w azylku brakuje pieniążków i tylko suczki są sterylizowane... chłopczyka trzeba będzie wykastrować obowiązkowo aby małych stworków na swoje podobieństwo nie naprodukował...
ja nie widziałam ich rodziców... ekipa azylkowa została wezwana do Pani której został taki szczenior stąd informacje o jego "szlachetnie urodzonych" rodzicach...
więc nie wiem czy cc była matka czy ojciec i jak dokładnie wyglądali rodzice...

czy taką mieszankę tych dwóch ras można zaliczyć jako bandoga???

Posted

furciaczek napisał(a):
Wieczorem zrobie allegro malemu, tylko blagam podajcie kontakt!!
W ogloszeniach napisalam maila do mnie ale jeszcze nikt sie nie zainteresowal....

Ja niestety przez ponad pół miesiąca będę niedostępna :shake: dopiero gdzieś od połowy stycznia będzie mój numer ponownie psiakowy... więc nie mogę w ten sposób pomóc :shake:

Posted

Czy jest ktos inny kto ma kontakt z psiakiem??
Co ja mowic ludziom ktorzy beda do mnie pisac??
Jestem w Londynie i pomimo ogromnych checi nie moge praktycznie nic nie majac nikogo na miejscu!!!:shake::placz:

• 4 months later...