Madzik77 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 NaamahsChild napisał(a):Kurcze, to mea culpa:oops: Bo ja mam kontakt z Kasią non stop, nawet w Wielkanoc dzwoniła złożyć mi życzonka w imieniu swoim i Kleosi! Kleo jest cudownie wyszalała, dostałam zdjęcia, ale MMSem i niestety nie mam jak ich wrzucić, mój chłopak dostanie kolejne i wtedy je dodam na forum. Kleo ma codzienne długie spacerki i duuużo miłości.. psi ideał, zapatrzony w swoich nowych Panów.. A pomyślec, że tak niedawno była bez nadziei w schronie..! A teraz! Prawdziwa księżna!:loveu: Daj do mnie mms'a to ja wrzuce fotę. Choć jedną. Prosimy Quote
Cieplutkaa. Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Madzik77 napisał(a): Prosimy No właśnie.... Prosimy....:lol: Miały być zdjęcia, a zdjęć nie ma :mad::diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Naa, a może Pani Kasia mogłaby mi jakies zdjęcia przesłac? Wtedy ja bym je wstawiła tu, na wątek ;) Quote
Cieplutkaa. Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Zmieniając troszkę temat.. Zobaczcie jakie nowe cudo mamy w schronisku.! :loveu::shake: Suka 2361. Mieszaniec husky, ur. ok. 2007/08 roku. Przyjęta do schroniska 12.07.2009. (Tekst i zdjecie skopiowane ze strony schroniska) Quote
NaamahsChild Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Justy$ka']Zmieniając troszkę temat.. Zobaczcie jakie nowe cudo mamy w schronisku.! :loveu::shake: Suka 2361. Mieszaniec husky, ur. ok. 2007/08 roku. Przyjęta do schroniska 12.07.2009. (Tekst i zdjecie skopiowane ze strony schroniska) Justysiu kochana - Ty wiesz co ja już sobie pomyślałam?:loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 NaamahsChild napisał(a):Justysiu kochana - Ty wiesz co ja już sobie pomyślałam?:loveu: Pozostaje mi marzyc..:loveu: lub ładnie Ciebie zapytac...:cool3: Quote
NaamahsChild Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Trzeba temu cudeńku założyć wąteczek:cool3: Wiadomo o niej coś jeszcze? Quote
Cieplutkaa. Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Ja osobiscie jej nie znam.. Po prostu urzekło mnie zdjęcie na stronie schroniska... Rozmawiałam z kasią14, która ją widziała.. Powiedziała, że na początku trzeba było spokojnie, ze smaczkiem do niej podejsc.. Ponoc suczka z początku szczerzyła kiełki (zakładam, że ze strachu i niepewnosci), a później okazała się miłym i sympatycznym psiakiem.. Na spacerku jeszcze nie była, ale może wyjdzie jak przyjdzie więcej wolontariuszek, bo jest z nią dużo psów w boksie... Myślę, że minie kilka tygodni zanim uda się wyciągnąc ją na spacer, a zatem lepiej poznac... Szkoda, że siedzi w schronisku, bo jest naprawdę śliczna... Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Dziś widziałam Inez (tak ją roboczo nazwałam)... No cud, miód i orzeszki.! :loveu: Jest średniej wielkości - gdzies jak Kleo. Zdjecie, które ma na stronie w ogóle nie oddaje uroku tej suni.! Ma naprawdę przecudny, "roześmiany" pycholek, błyszczące, orzechowe oczka ~ w jej spojrzeniu jest tyle ciepła...:loveu: Ma bardzo ładne umaszczenie... W ogóle ma cudowną siersc, a o kicie nie wspominając... Taki wachlarzyk na upalne dni. :loveu: Gdy podeszłam do jej boksu (który dzieli z 3 innymi psami) najpierw dałam jej się powąchac, a sunia... wylizała mi dłoń.. O matko.! Byłam tak mile zaskoczona.! :loveu: Zaraz podbiegły do krat pozostałe psioory, więc nie mogłam długo cieszyc się tą cudowna chwilą.. Niestety w boksie ma psy, które bardzo szczekają i raczej nie sprawiają wrazenia "słodkich aniołków".. Szczerze mówiąc trochę się przestraszyłam i cofnęłam ręke.. Ale uczucie, które towarzyszyło mi, gdy Inez lizała mnie - jest przy mnie do tej chwili. A jej precudne spojrzenie chodzi za mną i nie pozwala o sobie zapomniec... Jest naprawdę wyjatkowa, cudowna.. Chciałabym ją lepiej poznac, ale nie sądze, by w najbliższym czasie było to możliwe.. A strasznie się boję, ze zmarnuje się w boksie.. Że zacznie szczekac z innymi psami odstraszając od siebie odwiedzających. W tym jednym spojrzeniu i delikatnym liźnięciu przekazała mi tyle uczucia, że dołożę wszekich starań, by jak najszybciej znaleźć dla niej dom... Chocby tymczasowy... ;) Pzdr. Quote
modliszka84 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 A ja bym chciała wreszcie zdjęcie Kleo z nowego domu zobaczyc .... :roll: Quote
NaamahsChild Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Wszystkie próby przechwycenia zdjęć kończą się niepowodzeniem:shake: Z Kasią ciągle jesteśmy w kontakcie, Kleosia wróciła z wakacji na Roztoczu. Na spacery może wychodzić bez smyczy:loveu: We wrześniu jedziemy do Warszawy, ami porobimy zdjęcia i wreszcie wymiziam Kleo:loveu: Quote
NaamahsChild Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Robi, ma ich mnóstwo, ale nie cyfrówką, tylko komórką. Za każdym razem jak Kasia wysyła, to nie dociera:cool1: Dotarł tylko jeden, ale widać na nim tylko sylwetkę Kleo jak biega po lesie, dlatego nie wklejałam i postanowiłam, że sama zrobię jak przyjadę. Quote
Recommended Posts