Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Kurcze, to mea culpa:oops:
Bo ja mam kontakt z Kasią non stop, nawet w Wielkanoc dzwoniła złożyć mi życzonka w imieniu swoim i Kleosi! Kleo jest cudownie wyszalała, dostałam zdjęcia, ale MMSem i niestety nie mam jak ich wrzucić, mój chłopak dostanie kolejne i wtedy je dodam na forum.
Kleo ma codzienne długie spacerki i duuużo miłości.. psi ideał, zapatrzony w swoich nowych Panów..
A pomyślec, że tak niedawno była bez nadziei w schronie..! A teraz!
Prawdziwa księżna!:loveu:

Daj do mnie mms'a to ja wrzuce fotę.
Choć jedną.
Prosimy

• 1 month later...
  • Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Zmieniając troszkę temat..
Zobaczcie jakie nowe cudo mamy w schronisku.! :loveu::shake:

Suka 2361.
Mieszaniec husky, ur. ok. 2007/08 roku. Przyjęta do schroniska 12.07.2009.

(Tekst i zdjecie skopiowane ze strony schroniska)

Posted

[quote name='Justy$ka']Zmieniając troszkę temat..
Zobaczcie jakie nowe cudo mamy w schronisku.! :loveu::shake:

Suka 2361.
Mieszaniec husky, ur. ok. 2007/08 roku. Przyjęta do schroniska 12.07.2009.

(Tekst i zdjecie skopiowane ze strony schroniska)
Justysiu kochana - Ty wiesz co ja już sobie pomyślałam?:loveu:

Posted

Ja osobiscie jej nie znam.. Po prostu urzekło mnie zdjęcie na stronie schroniska...
Rozmawiałam z kasią14, która ją widziała..
Powiedziała, że na początku trzeba było spokojnie, ze smaczkiem do niej podejsc.. Ponoc suczka z początku szczerzyła kiełki (zakładam, że ze strachu i niepewnosci), a później okazała się miłym i sympatycznym psiakiem.. Na spacerku jeszcze nie była, ale może wyjdzie jak przyjdzie więcej wolontariuszek, bo jest z nią dużo psów w boksie...

Myślę, że minie kilka tygodni zanim uda się wyciągnąc ją na spacer, a zatem lepiej poznac... Szkoda, że siedzi w schronisku, bo jest naprawdę śliczna...

Pzdr.

Posted

Dziś widziałam Inez (tak ją roboczo nazwałam)...
No cud, miód i orzeszki.! :loveu:
Jest średniej wielkości - gdzies jak Kleo.
Zdjecie, które ma na stronie w ogóle nie oddaje uroku tej suni.!
Ma naprawdę przecudny, "roześmiany" pycholek, błyszczące, orzechowe oczka ~ w jej spojrzeniu jest tyle ciepła...:loveu: Ma bardzo ładne umaszczenie... W ogóle ma cudowną siersc, a o kicie nie wspominając... Taki wachlarzyk na upalne dni. :loveu:

Gdy podeszłam do jej boksu (który dzieli z 3 innymi psami) najpierw dałam jej się powąchac, a sunia... wylizała mi dłoń.. O matko.! Byłam tak mile zaskoczona.! :loveu: Zaraz podbiegły do krat pozostałe psioory, więc nie mogłam długo cieszyc się tą cudowna chwilą.. Niestety w boksie ma psy, które bardzo szczekają i raczej nie sprawiają wrazenia "słodkich aniołków".. Szczerze mówiąc trochę się przestraszyłam i cofnęłam ręke..
Ale uczucie, które towarzyszyło mi, gdy Inez lizała mnie - jest przy mnie do tej chwili. A jej precudne spojrzenie chodzi za mną i nie pozwala o sobie zapomniec...

Jest naprawdę wyjatkowa, cudowna.. Chciałabym ją lepiej poznac, ale nie sądze, by w najbliższym czasie było to możliwe.. A strasznie się boję, ze zmarnuje się w boksie.. Że zacznie szczekac z innymi psami odstraszając od siebie odwiedzających. W tym jednym spojrzeniu i delikatnym liźnięciu przekazała mi tyle uczucia, że dołożę wszekich starań, by jak najszybciej znaleźć dla niej dom... Chocby tymczasowy... ;)

Pzdr.

Posted

Wszystkie próby przechwycenia zdjęć kończą się niepowodzeniem:shake:
Z Kasią ciągle jesteśmy w kontakcie, Kleosia wróciła z wakacji na Roztoczu. Na spacery może wychodzić bez smyczy:loveu:
We wrześniu jedziemy do Warszawy, ami porobimy zdjęcia i wreszcie wymiziam Kleo:loveu:

Posted

Robi, ma ich mnóstwo, ale nie cyfrówką, tylko komórką. Za każdym razem jak Kasia wysyła, to nie dociera:cool1: Dotarł tylko jeden, ale widać na nim tylko sylwetkę Kleo jak biega po lesie, dlatego nie wklejałam i postanowiłam, że sama zrobię jak przyjadę.