doddy Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Kombinuj kogoś. Dla nas to dodatkowe 120km. O ile nie chodzi o km to chodzi głównie o czas. Przebicie się z Okęcia, przez całą Wawę, później powrót to min. 2h. Quote
Zbójini Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 doddy napisał(a):Tifet, jeśli dowieziecie do nas między 8-9 rano psiaka, to my będziemy w Łodzi ok.11. Dalej już musi reszta załogi doliczać swoje trasy. za wcześnie... ja z pruszcza gd startuję. nie wczesniej jak 14-15... Quote
chalimala Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 a mi to już obojetne o której będziecie w knurowie :-) mam do knurowa ok 20/30 minutek :-) no potem troche poszukam dojazdu do godowa, ale mniej więcej wiem, jak tam dojechać, także trzeba by liczyć ok 1 godziny minimum :) Quote
doddy Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Zbójini, my i tak pojedziemy wcześniej niż na 14 do Łodzi. W Łodzi będziemy załatwiać swoje sprawy, więc po prostu daj wcześniej znać, o której chcesz abyśmy podwieźli psa. Tel do mnie: 0 501 797 018. Quote
tifet Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 kurcze wszyscy chorzy lub daleko w Polsce... a w jednym przypadku do anglii się dodzwoniłam :( Klembów ma chore nie ruszające się pieski i z nimi jeździ po lecznicach... :( a mały jest nowy jeszcze na tzw obserwacji i nie ma swojej książeczki zdrowia aby wpakować go do pociągu :((( już sama nie wiem... Quote
tifet Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 doddy napisał(a):Zbójini, my i tak pojedziemy wcześniej niż na 14 do Łodzi. W Łodzi będziemy załatwiać swoje sprawy, więc po prostu daj wcześniej znać, o której chcesz abyśmy podwieźli psa. Tel do mnie: 0 501 797 018. masz włączoną pocztę głosową :diabloti: Quote
doddy Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Pocztę głosową mam zawsze włączoną. Ale włącza się ona jak np. z kimś rozmawiam. :lol: Jeśli nikt się nie znajdzie to pojedziemy do Wołomina. Niestety koszt transportu urośnie do 140zł. Quote
tifet Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 doddy napisał(a):Pocztę głosową mam zawsze włączoną. Ale włącza się ona jak np. z kimś rozmawiam. :lol: Jeśli nikt się nie znajdzie to pojedziemy do Wołomina. Niestety koszt transportu urośnie do 140zł. znaczy do Klembowa? ja jak coś cały czas szukam... nawet przed chwilą gula mi skoczyła bo chciałam dać książeczkę mego tymczasa a tu mi cholerka coś ze szczepieniami nie pasi :angryy: albo ja już zgłupiałam albo pewien lekarz mnie oszukał...:angryy: Quote
tifet Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 doddy napisał(a):Tak. Pojedziemy do Klembowa. hmm no to już wszystko wiem... koło 8 rano mały wyjeżdża z azylku do Łodzi... tam pewnie będzie przed południem... i będzie po Łodzi jeździł i łazikował załatwiając "sprawunki"... koło 14stej Zbójini stawia się po malucha... potem do Knurowa... a stamtąd do domku... czyli pewnie będzie o 22-23 na miejscu... biedak wymęczony i markotny... chalimala kto wie czy na rękach nie będziesz śpiocha wnosić :cool3: Quote
tifet Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 chalimala daj mi swój email abym Ci przesłała umowę adopcyjną :p potem jak Ci będzie wygodniej albo wyślesz mi jedną kopię pocztą albo zeskanujesz i puścisz emailem :cool3: Quote
tifet Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 :pchalimala ponawiam prosbę o email:p wyślę Ci umowę i adres i tel domku... Rozmawiałam dziś z Panią potwierdziłam jej poniedziałek... dość dokładnie streściłam jak będzie wyglądać droga psiaka... wspomniałam że wczoraj ostatecznie udało się znaleźć transport na pierwszy etap i to płatny 140zł i będziemy wdzięczni za zwrot kosztów lub wszelakie datki :diabloti: powiedziała "tak, dobrze) potem dodałam że to oczywiście ich dobra wola... ale napewno w dużym stopniu nas to odciąży... że w sumie nie wiem ale umówiłam się z nią że umowę i wszelkie inne formalności załatwi z osobą co przywiezie piesia (chalimala jak coś umowa i może jakiś zwrot kosztów)... jak nie to przeleję kaskę na konto doddy i jakoś sobie odbijemy na bazarkach... (doddy podaj konto :p i powiedz kiedy trzeba zapłacić z góry czy jak wrócicie?) Quote
tifet Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 acha jeszcze jedno uświadomiłam że psies będzie tyle godzin jeździł i jescze łazikował po Łodzi że będzie zmęczony i może być markotny lub jak to już robił zasnąć i twardo spać mimo że się go niesie... Pani obiecała że będzie wyrozumiała i nie pozwoli go męczyć tylko jak coś da go położyć na spanku i tyle... :p dla Niej to "oczywista sprawa"... Quote
tifet Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 tutaj mała przypominajka dla osób transportujących aby nie było żadnych pomyłek :diabloti: ten chłopiec w poniedziałek jedzie: Quote
doddy Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Chyba schronisko wie, którego psa nam wydaje... Zbójini, wyślij mi swój nr tel abyśmy w razie co mogli się jutro zdzwonić. Quote
tifet Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 tak azylek wie.... zresztą mają tylko jednego takiego biszkoptowego chłopca... i to z bankomatu ;) są od dawna powiadomieni że on jedzie na śląsk a w poniedziałek ktoś przyjedzie :) choć astowych mają ostatnio sporo prócz niego 3-4 że jak coś (3 letnia iszkoptowa, młoda pręgowana i czarny chłopiec i mix bullkowow-canecorso) doddy śmiało zachęcam do zapoznania się z nimi :) Quote
chalimala Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 już jestem :D nie odzywalam się bo bylam niedysponowana po sobocie ;) mój mail martyna.hus@op.pl aha!i poproszę adres do tej pani :D co bym po calym godowie nie musiala jej szukać :D a z psiakiem sobie poradze :D silna baba jestem ;) Quote
tifet Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 chalimala napisał(a):już jestem :D nie odzywalam się bo bylam niedysponowana po sobocie ;) mój mail martyna.hus@op.pl aha!i poproszę adres do tej pani :D co bym po calym godowie nie musiala jej szukać :D a z psiakiem sobie poradze :D silna baba jestem ;) oki zaraz wyślę umowę a na pw dam Ci adres Pani :p i jak coś tel do mnie Quote
tifet Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Dziołcha sprytna, zaradna, silna i jak coś huknąć potrafi :evil_lol: Quote
chalimala Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Zbójni ja bym prosila o namiary na Ciebie :D i tak mniej więcej gdzie w knurowie Cię znajdę, bo knurów jest mi znany ale tak troche... Quote
Recommended Posts