Jump to content
Dogomania

Amstaffowy chłopczyk za TM....................................

Recommended Posts

Posted

PILNIE TRANSPORT NA PONIEDZIALEK 26 STYCZEŃ: WARSZAWA- ŁÓDZ!!!!!!!!

-----------------------------------------------

LUB transport z Warszawy na Śląsk -Godowo kolo Wodzisławia Śląskiego, Rybnik (kierunek Chałupki)!!!
------------------------------------------------

Młody chłopczyk amstaffowy w schronie szuka BARDZO PILNIE domu tymczasowego lub stalego na JUŻ!!! Zaraz będą zdjęcia

Piesek jest kochany i całusny

kontakt:

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on jest modziutki ma koło roczku... ma troszkę krótkie łąpki i przednie wywija na zewnątrz rąbiąc słodkiego platfusa :p

jest kochany... wchodzi każdemu obcemu na kolana i uwielbia całować kobietki:cool1:

Posted

zdjęcia zostały zrobione wczoraj w banku w pomieszczeniu z bankomatem gdzie ktoś z premedytacją go tam zamknął... psiak nie miał obrozy ani żadnego identyfikatora...
nie zdązyłam z nim z tamtąd zwiać bo ktoś zawiadomił policję która po niego przyjechała :angryy: i psiak pojechał do "schrono-azylu"....
czekałam bardzp uparta razem z policją jak przyjadą po psiaka aby mieć pewność gdzie trafi i kto przyjedzie :angryy: to jakiś facet chciał nie zwracając uwagi na policję odebrać mi psiaka... policja go wyprowadziła...
potem drugi przylazł i chciał psiaka policja go przegoniła a on i tak stwierdził że wie gdzie psiak będzie zabrany i tam się zjawi i go adoptuje - od policjantów wiem że obaj mają zatargi z prawem i jeden z nich szkoli psy na agresorów aby zagryzały ludzi... już nie jeden pies mu został odebrany... z tego co dziś się dowiedziałam cała okolica gada o psiaku i jest kilku chętnych typów spod ciemnej gwiazdy :angryy::shake:

Posted

dla bezpieczeństwa psiaka ograniczę się do informacji że psiak jest w Mazowieckim rejon stolicy...a który schron lub osoba prywatna to do wiadomości tylko konkretnych osób... najlepiej go zabrać na dniach bo może być kiepsko...

Posted

może weźmie psiaka jeden Pan który jakiś czas temu przygarnął psiaka z rakiem kości... Pan ma ponoć dobre podejście i serce do psiaków... poczekamy zaobaczymy... ale narazie nic nie jest pewne więc jak coś psiak dalej szuka domku....

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Świniaczek śliczny :loveu:
Dobry dom mu bardzo potrzebny!

teeeee młłłooodddaaaa chcesz za "świniaczka"? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

jaka jest szansa u tego pana? bo tu na dogojest taki wątek, ktos chce amstaffa do domu z ogrodem, bez dzieci itd. Ale na tamtym wątku śą czesciowo takie bidy,ze nie mam sumienia go tam wstawiac, bo on mlody i calusny :oops:

Posted

tifet napisał(a):
teeeee młłłooodddaaaa chcesz za "świniaczka"? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Tylko nie w kolano... tylko nie w kolano... :scared:
:evil_lol:
Charly - wstawiaj Świniaczka całuśnego. Jak nie znajdzie teraz domu to właśnie jako taki młody, zdrowy psiak cholera wie gdzie może trafić :mad:

Posted

pies będzie oczywiscie oddany tylko z wizyta w domu przed adopcją, po adopcji i potem też od czasu do czasu:cool3:, z umową oraz kastracją. Gdyby się ktos na jajka chcial skusić:shake::shake::shake::p

Posted

[quote name='karolina1']Wstawiłam go na forum amstaffów.

Ile on ma miesięcy? W jakim on teraz mieście przebywa, jest w jakimś DT czy gdzie?

Przydały by się trochę lepsze zdjęcia do ogłoszeń.

ze względu na typy spod ciemnej gwiazdy które się nim interesują nie podaję jego dokładnej lokalizacji... więcej zdjęć nie mam... pożesz wpisać mazowieckie Warszawa... schronisko...:cool1: email: ptilo@wp.pl

Posted

tifet napisał(a):
ze względu na typy spod ciemnej gwiazdy które się nim interesują nie podaję jego dokładnej lokalizacji...

jezu, jakiś koszmar
no ale cóż - to typowe :razz::razz::razz:

maluch hop :)

Posted

potrzeba pilnie na dniach sprawdzić domek u p Janusza w woj śląskim w Godów !!!...

super dom z ogrodem... pan bardzo chciałby takiego pieska... oczywiscie nie ma mowy o łańcuchach, kojcach itp. i spokojnie podpisze umowe i godzi się na sterylizację jak i wizyty adopcyjne....
jak coś mam komórkę i nazwisko Pana (adresu nie chciałam brać by nie zgubić)...

Posted

[quote name='karolina1']Godów??

Napisze wiadomość na forum astowym, może się ktoś znajdzie kto z tamtąd jest.

Pan po raz kolejny do mnie dziś dzwonił... ponawiam pytanie:

potrzeba pilnie na dniach sprawdzić domek u p Janusza w woj śląskim w Godów !!!...

super dom z ogrodem... pan bardzo chciałby takiego pieska... oczywiscie nie ma mowy o łańcuchach, kojcach itp. i spokojnie podpisze umowe i godzi się na sterylizację jak i wizyty adopcyjne....
jak coś mam komórkę i nazwisko Pana (adresu nie chciałam brać by nie zgubić)...