Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Decyzją Prezesa Fundacji Dogtor podpisano porozumienie na mocy, którego powstała filia fundacji Dogtor w Warszawie! Więcej informacji na temat działalności filii wkrótce na naszych stronach internetowych.

Osoby chętne do współpracy mogą zgłaszać się do p. Marii Habrowskiej - zastępcy kierownika filii Warszawskiej Fundacji Dogtor tel. 0 505 045 647

Warszawska Filię Fundacji Dogtor tworzą:

Zarząd:

Anna Radwańska - fizjoterapeuta - kierownik

Maria Habrowska - biblioterapeuta - zastępca kierownika

Anna Krystecka - bibliotekarz - koordynator programowy działu edukacyjnego

Konsultanci programowi:

Elżbieta Borzymek - pedagog specjalny, socjolog, Szpital w Zagórzu

Anna Leszczyńska - psycholog kliniczny

Małgorzata Caprari - szkoleniowiec ZKwP, asystent kynologiczny, hodowca psów

Elżbieta Weyman - pedagog , Szpital w Zagórzu

Katarzyna Sakławska - lekarz, Szpital w Zagórzu

Marta Krupińska - tłumacz,

Ewa Święcicka - wolontariusz

Posted

Mam 2 pytania odnośnie tej informacji

czy mogłabyś podać adres strony internetowej, o której wspominasz

oraz

gdzie (w którym oddziale) i kogo szkoli p. Małgorzata Caprari

Posted
W kazdym razie zglaszam Melona na wolontariusza dogoterapeute. Uwazam, ze w stosunku do dzieci ma szczegolny dar czulosci. Zglaszam go pomimo tego, ze Fundacja "Przyjaciel" go nie chciala ... :D

Melona nie chciała???

Posted

Dziękuję za adres stronki :D

Ale niestety, druga sprawa nadal pozostaje dla mnie niejasna.

Małgorzata Caprari - szkoleniowiec ZKwP, asystent
Osoby wyzej wymienione to członkowie oddziału Warszawa.

Dowiadywałam się w warszawskim oddziale ZwK i pani Caprari nie figuruje u nich jako szkoleniowiec. :cry:

Posted

A co to znaczy "młodziaki" ?? W jakim wieku muszą byc pieski i na czym by dokładnie polegała ich praca?? Czy muszą przejść jakieś szkolenie (jakie) ??

Pozdrawiam

Asia i Beti

Posted
Dziękuję za adres stronki :D

Ale niestety, druga sprawa nadal pozostaje dla mnie niejasna.

Małgorzata Caprari - szkoleniowiec ZKwP, asystent
Osoby wyzej wymienione to członkowie oddziału Warszawa.

Dowiadywałam się w warszawskim oddziale ZwK i pani Caprari nie figuruje u nich jako szkoleniowiec. :cry:

Z tego co mi wiadomo Pani Małgosia Caprari jest zarejestrowana w oddziale w Legionowie. Może tam zadzwoń.

Posted

Cześć. Czy ja bym mogła też prosic jakieś namiary na osobę z ktora można sie kontaktować w sprawie psów wolontarjuszy? Na priwa agnieszka@monidlo.com

Mam 6 miesięczna goldenke, bardzo lgnącą do dzieci i wydaje mi się łagodną w zabawach z nimi. Psinka od jakiegoś czasu nie skacze na dzieci, podchodzi spokojnie przysiadajac tak żeby dostosowac sie do ich wielkości, wogóle jest przemiła dla dzieciaków. Byłam z nią na urlopie w miesjcu gdzie byli ludzie z małymi dzieciakami i szybko stała się główną frajdą na "placu zabaw" :)

Takze myślę że mogła by sie nadawać. Teraz jest w trakcie szkolenia i ładnie sie uczy a ja też jestem chętna zeby poświęcić troszkę czasu dla dzieci.

Pozdrawiam i czekam na wiadomość.

Agnieszka

Posted
Mam 2 pytania odnośnie tej informacji

czy mogłabyś podać adres strony internetowej, o której wspominasz

oraz

gdzie (w którym oddziale) i kogo szkoli p. Małgorzata Caprari

1.www.dogtor.iq.pl

2.P.Małgorzata Caprari nie jest szkoleniowcem ZKwP, szkoli psy jedynie we własnym zakresie -psy tym osobom które sie do niej zgłoszą (w szczególnosci tropiące). Myśle że to kwestia pomyłki i tyle.

Posted

ElGreco - teb bład juz został poprawiony :-) chodziło ze asystent ZKwP i szkoleniowiec :-) Serdecznie przepraszam.

Psy powyzej dwóch lat sa przyjmowane o ile wczesniej miały kontakt z jakimkolwiek szkoleniem.

• 1 month later...
Posted

Do kogo można się zgłosić w Warszawie z psem? Jestem tym bardzo zainteresowana. Moja suczka to 22 miesięczny Husky bardzo łagodny do psów i ludzi. Proszę o podpowiedź.

Posted
Do kogo można się zgłosić w Warszawie z psem? Jestem tym bardzo zainteresowana. Moja suczka to 22 miesięczny Husky bardzo łagodny do psów i ludzi. Proszę o podpowiedź.

Może zgłoś sie do Warszawskiej Filii Dogtora lub Fundacji Przyjaciel.

Posted

a ja mam 8 miesieczna labke, zaczynam dogoterapie w swojej swietlicy.zal tylko ze nie mieszkamw w-wie, ale wszytskim pwoodzenia! prosze o kontakt osoby z podkarpacia zainteresowane w.w. tematem

Posted

a ja mam 8 miesieczna labke, zaczynam dogoterapie w swojej swietlicy.zal tylko ze nie mieszkamw w-wie, ale wszytskim pwoodzenia! prosze o kontakt osoby z podkarpacia zainteresowane w.w. tematem