Rafka Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Decyzją Prezesa Fundacji Dogtor podpisano porozumienie na mocy, którego powstała filia fundacji Dogtor w Warszawie! Więcej informacji na temat działalności filii wkrótce na naszych stronach internetowych. Osoby chętne do współpracy mogą zgłaszać się do p. Marii Habrowskiej - zastępcy kierownika filii Warszawskiej Fundacji Dogtor tel. 0 505 045 647 Warszawska Filię Fundacji Dogtor tworzą: Zarząd: Anna Radwańska - fizjoterapeuta - kierownik Maria Habrowska - biblioterapeuta - zastępca kierownika Anna Krystecka - bibliotekarz - koordynator programowy działu edukacyjnego Konsultanci programowi: Elżbieta Borzymek - pedagog specjalny, socjolog, Szpital w Zagórzu Anna Leszczyńska - psycholog kliniczny Małgorzata Caprari - szkoleniowiec ZKwP, asystent kynologiczny, hodowca psów Elżbieta Weyman - pedagog , Szpital w Zagórzu Katarzyna Sakławska - lekarz, Szpital w Zagórzu Marta Krupińska - tłumacz, Ewa Święcicka - wolontariusz Quote
alaW Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Mam 2 pytania odnośnie tej informacji czy mogłabyś podać adres strony internetowej, o której wspominasz oraz gdzie (w którym oddziale) i kogo szkoli p. Małgorzata Caprari Quote
adda Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 W kazdym razie zglaszam Melona na wolontariusza dogoterapeute. Uwazam, ze w stosunku do dzieci ma szczegolny dar czulosci. Zglaszam go pomimo tego, ze Fundacja "Przyjaciel" go nie chciala ... :D Melona nie chciała??? Quote
Rafka Posted September 30, 2004 Author Posted September 30, 2004 Adres strony Dogtor to www.dogtor.iq.pl Osoby wyzej wymienione to członkowie oddziału Warszawa. Co do przytadnosci psów - wszystko ocenia szkoleniowcy, zadnego psa nie skreslamy na wejsciu. Quote
Rafka Posted October 1, 2004 Author Posted October 1, 2004 Psa są potrzebne przedewszystkim! :D :D Quote
alaW Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Dziękuję za adres stronki :D Ale niestety, druga sprawa nadal pozostaje dla mnie niejasna. Małgorzata Caprari - szkoleniowiec ZKwP, asystent Osoby wyzej wymienione to członkowie oddziału Warszawa. Dowiadywałam się w warszawskim oddziale ZwK i pani Caprari nie figuruje u nich jako szkoleniowiec. :cry: Quote
Mokka Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Psa są potrzebne przedewszystkim! :D :D Ale niestety, tylko młodziaki. :-? Quote
Betty Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 A co to znaczy "młodziaki" ?? W jakim wieku muszą byc pieski i na czym by dokładnie polegała ich praca?? Czy muszą przejść jakieś szkolenie (jakie) ?? Pozdrawiam Asia i Beti Quote
Betty Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Dziękuję za adres stronki :D Ale niestety, druga sprawa nadal pozostaje dla mnie niejasna. Małgorzata Caprari - szkoleniowiec ZKwP, asystent Osoby wyzej wymienione to członkowie oddziału Warszawa. Dowiadywałam się w warszawskim oddziale ZwK i pani Caprari nie figuruje u nich jako szkoleniowiec. :cry: Z tego co mi wiadomo Pani Małgosia Caprari jest zarejestrowana w oddziale w Legionowie. Może tam zadzwoń. Quote
Mokka Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Betty, zajrzyj na stronkę. Wiek psów 2-24 m-cy. Quote
rogalik Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Cześć. Czy ja bym mogła też prosic jakieś namiary na osobę z ktora można sie kontaktować w sprawie psów wolontarjuszy? Na priwa agnieszka@monidlo.com Mam 6 miesięczna goldenke, bardzo lgnącą do dzieci i wydaje mi się łagodną w zabawach z nimi. Psinka od jakiegoś czasu nie skacze na dzieci, podchodzi spokojnie przysiadajac tak żeby dostosowac sie do ich wielkości, wogóle jest przemiła dla dzieciaków. Byłam z nią na urlopie w miesjcu gdzie byli ludzie z małymi dzieciakami i szybko stała się główną frajdą na "placu zabaw" :) Takze myślę że mogła by sie nadawać. Teraz jest w trakcie szkolenia i ładnie sie uczy a ja też jestem chętna zeby poświęcić troszkę czasu dla dzieci. Pozdrawiam i czekam na wiadomość. Agnieszka Quote
ElGreco Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Mam 2 pytania odnośnie tej informacjiczy mogłabyś podać adres strony internetowej, o której wspominasz oraz gdzie (w którym oddziale) i kogo szkoli p. Małgorzata Caprari 1.www.dogtor.iq.pl 2.P.Małgorzata Caprari nie jest szkoleniowcem ZKwP, szkoli psy jedynie we własnym zakresie -psy tym osobom które sie do niej zgłoszą (w szczególnosci tropiące). Myśle że to kwestia pomyłki i tyle. Quote
Rafka Posted October 2, 2004 Author Posted October 2, 2004 ElGreco - teb bład juz został poprawiony :-) chodziło ze asystent ZKwP i szkoleniowiec :-) Serdecznie przepraszam. Psy powyzej dwóch lat sa przyjmowane o ile wczesniej miały kontakt z jakimkolwiek szkoleniem. Quote
Nansi Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Do kogo można się zgłosić w Warszawie z psem? Jestem tym bardzo zainteresowana. Moja suczka to 22 miesięczny Husky bardzo łagodny do psów i ludzi. Proszę o podpowiedź. Quote
Nansi Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Czeneka specjalizuje się w Malamutach i Samojedach. Husky to nie to. Quote
ElGreco Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Do kogo można się zgłosić w Warszawie z psem? Jestem tym bardzo zainteresowana. Moja suczka to 22 miesięczny Husky bardzo łagodny do psów i ludzi. Proszę o podpowiedź. Może zgłoś sie do Warszawskiej Filii Dogtora lub Fundacji Przyjaciel. Quote
aleksja Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 a ja mam 8 miesieczna labke, zaczynam dogoterapie w swojej swietlicy.zal tylko ze nie mieszkamw w-wie, ale wszytskim pwoodzenia! prosze o kontakt osoby z podkarpacia zainteresowane w.w. tematem Quote
aleksja Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 a ja mam 8 miesieczna labke, zaczynam dogoterapie w swojej swietlicy.zal tylko ze nie mieszkamw w-wie, ale wszytskim pwoodzenia! prosze o kontakt osoby z podkarpacia zainteresowane w.w. tematem Quote
Recommended Posts