Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnio przybłąkała się do mnie mała bida. Niestety nie znaleźliśmy jej właściciela a sunia nie może u mnie zostać, więc szukamy dla niej dobrego domu. Suczka szybko przywiązuje się do człowieka i przyzwyczaja do nowych warunków. Jest wesolutka, uwielbia się bawić i spać wtulona w człowieka . Dobrze dogaduje się z psami i kotami dlatego fajnie gdyby miała do towarzystwa innego zwierzaka.
Dopiero uczy się zachowywać czystość w domu ale dobrze jej ta nauka idzie i aktualnie jest na etapie załatwiania się na gazety.
Decydując się na szczeniaka trzeba brać pod uwagę, że pies ma pełno energii i nie może się nudzić.Dlatego pozostawiona sama w domu może gryźć przedmioty i piszczeć z tęsknoty..

Warunkiem adopcji suni jest podpisanie umowy adopcyjnej w której jest także punkt o obowiązkowej sterylizacji po pierwszej cieczce.

więcej zdjęć na stronie psi-azyl.fotosik.pl/albumy/554231.html

kontakt 500-493-942 lub 508-421-566
siekowa@gmail.com

Pomóżcie znaleźć jakiś tymczas dla niej chociaż na kilka dni bo ja nie mam co z nią zrobić.

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany ale dzień :( Kora nie wie o niej. Mam nadzieje, że moi rodzice chociaż na noc się zgodzą ją zabrać. Jutro porozwieszam plakaty może znajdzie się właściciel.

Posted

Dzięki. Tak sklep jest w Wawrze obok mojego domu :)

Błagam niech ktoś weźmie małą chociaż na kilka dni, może zdąże odnaleźć jej właściciela o ile suńka go ma.

Posted

OK.Chętnie wzięłabym ją na dłużej ale boję się reakcji mojej rodziny, chociaż mieszkam sama..ale oni mnie w tej chwili utrzymują.No chyba, że przyszła by z jakąś karmą w pakiecie to może rodzinka by się tak nie piekliła :razz:W każdym bądź razie w sytuacji awaryjnej służę ;)

Posted

Śliczna jest!
Oby się migiem odnalazł właściciel,bo nie uwierzę,że ktoś się pozbył takiej pięknotki..
Cioteczki,napiszcie coś więcej o jej charakterze..

Posted

Kurde kończyłam pisać posta i mi się komputer wyłączył.

Ziele77 dzięki za ratunek. :loveu: Kiepsko u mnie teraz z kasą ale postaram się załatwić jakaś karmę.
Suńka stara się być jak najbliżej człowieka, jak zostawiam ją na chwile to piszczy. Lubi siedzieć na kolanach :) Z psami i kotami dogaduje się chociaż trochę się ich boi. Nie umie chodzić na smyczy, na spacerze jak zobaczyła psa to prawie wyskoczyła mi z rąk więc trzeba uważać. Jak to szczeniak jest bardzo wesoła i ciekawska. Kochana psica z niej :loveu: Jakieś imię by się przydało, macie pomysły?
W sumie ona jest trochę płochliwa więc mogła komuś uciec. Rano rozwieszę plakaty więc trzymajcie kciuki by właściciel się odnalazł (sama trochę w to wątpię :( ) i żeby nie okazał się debilem.

Posted

Aj pisałam wcześniej na szybko, że ona przybłąkała się do sklepu ale dokładnie to było tak, że znajomi zobaczyli jak ją ludzie przepędzali koło szkoły. :angryy: Później przyczepiła się do nich i chociaż też próbowali ją odgonić (bo sami raczej psów nie lubią) to szła za nimi jakieś 10 minut aż doszli do mojego sklepu. Szkoda słów.
Maleństwo właśnie zasnęło mi na kolanach. :loveu:

Posted

Trzymam kciuki aby znalazł się właściciel!a w razie czego to czekam na wiadomość co i jak z tymczasem.Suńka jest śliczna więc sądzę, że raczej się zgubiła,no a szczególnie jeżeli jest taka strachliwa. :roll:

Posted

Jeszcze nie :D Niestety jak im przyprowadzam jakiegoś psa do domu to oni zgadzają się by był u nas tylko jeden dzień :( ale dobre i to.

Sunia spała sobie na kolankach jak byłam w necie a później jak poszłyśmy do pokoju to mi nie dawała spać :D Ta potworzyca dobrze wie do czego służy łóżko. :lol: Najpierw położyła mi się na brzuchu a później zasnęła przy mojej głowie. Przesłodka dziewczynka. :loveu: