Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

Posted

Kochani,

Niepokoi mnie bardzo jeden szczegół: jaki jest status prawny Itiego? czy wyrodni właściciele zrzekli się pieska? Czy ktoś im Go na mocy decyzji prawnej odebrał?
Właśnie nawiedziła mnie straszliwa wizja: wyleczony Ituś wraca do "domu"...:angryy:

Pzdr,

Ukryty Smok

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakos sie o to nie boję. zmuszanie małoletniego dziecka do przestępstwa... mają swoje problemy.. ale jak pisałam - trzeba trzymac oko o ucho na pulsie tej sprawy :cool1:. ale to pewnie w piotrkowie wiedza bez mojego wymądrzania się :evil_lol:.

matko, studenci powinni dostac zaliczenie ćwiczeń na podstawie opieki nad itim :razz:

Posted

widzieliście co się dzieje na bazarku :crazyeye:?
czad komando tilt. zawieziemy go do wrocka prywatnym odrzutowcem :evil_lol:

żarty na bok - wiadomo, kasy potrzeba będzie duzo co miesiąc. ale bazarek sie kręci, aż miło :eviltong:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
widzieliście co się dzieje na bazarku :crazyeye:?
czad komando tilt. zawieziemy go do wrocka prywatnym odrzutowcem :evil_lol:

żarty na bok - wiadomo, kasy potrzeba będzie duzo co miesiąc. ale bazarek sie kręci, aż miło :eviltong:

Hmmm...no coż tu dużo gadać...JAKI PAN- TAKI KRAM:loveu:

Posted

mam dla Was informacje .....
jesli nie macie żadnego zmówionego hoteliku dla Itiego to zgodził się go przyjąć na płatny tymczas (koszty hoteliku) tata jednej z wetek z Fizjo-wetu ..........opieka non stop a do tego nie trzeba z nim jeździć na rehabilitacje, rehabilitantka wraz z całym sprzętem w tym z lampami bedzie codziennie jeździła do pieska :lol: ...........
w razie wszelkich konkretnych pytań nalezy się kontaktowac z Diuna wro , dzwońcie dziewczyny bo wydaje mi się że to swietna propozycja i komfortowa sytuacja

Posted

lolka napisał(a):
(...) wydaje mi się że to swietna propozycja i komfortowa sytuacja

Lolko, trudno było marzyć o lepszej!!! :multi: Coś niesamowitego! :-o:loveu:

Posted

Ituś został we Wrocławiu, z Ojcem, a praktycznie w domu Pani Ewy - fizjoterapetki z Fizjo - Wet.

Dogomanio! Jeśli kiedykolwiek wyprodukujesz medale/ordery to jeden z nich niewątpliwie należy się tej świętej kobitce.

Będę nad nim tu czuwać. Iti potrzebuje małych zakupów i kasy na terapię oraz dla Taty Pani Ewy za opikę, więc jesli ktoś potrafi zrobić allegro cegiełkowe to bardzo prosimy. No i ogłoszenia. Mam zdjęcia, nowe, zamieszczę jutro, bo dziś padam