diuna_wro Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ghanima napisał(a): Diunko,jak przedstawia sie kwestia pieiązków dla Ulv za czerwiec? Zapłaciłam jej połowę, czyli 500zł, bo stówkę zostawiłam w rezerwie jakby się coś działo (na weta, badania itp.) Dziś od Poker wpłynęla z bazarku też stówka. Quote
diuna_wro Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ghanima napisał(a):Ja chyba tez wiem, gdzie jest Lucek :lol: Powiedz, gdzie? Quote
diuna_wro Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 To zagadka: spójrz na zdjęcie i znajdź Lucka:razz: Quote
sleepingbyday Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='diuna_wro']sbd - gdzie jest Lucek? :diabloti: jezusie maryjo, jaki lucek!?!? robicie ciocię w bambuko? Quote
diuna_wro Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Poker napisał(a):A Lucek jest :eviltong: ale gdzie? Kto pierwszy go zobaczy, dostanie Lucka w nagrodę, heheh - żartuję, choć nie ukrywam, że Lucek szuka domku. Quote
Poker Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Lucek siedzi pod wózkiem Itka, chyba ,że mam urojenia :roll: Quote
diuna_wro Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Nie. Nie pod wózkiem, kochanieńka. Szukaj dalej... Halo, halo! Zapraszam innych do zgadywanki: "gdzie jest Lucek?". On tam jest. Co więcej... widać go! :diabloti: Quote
diuna_wro Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Bravo Aresik! Wprawne oko mundurowego wypatrzyło Lucka - szczura na moim ramieniu. Co wygrałeś? Lucka! :evil_lol: Jest Twój. Quote
aresik Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 dobra, to moze ja we wlosach ? Tych na glowie ? co wygralem ? Quote
aresik Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Przeciez jego ogon jest widoczny jak kobieta lekkich obyczajow na Ostrowie Tumskim :diabloti: Juz przestan z tym mundurowym, wszystkie dziewczyny poodstraszasz. gdyz ja tez jestem do adopcji Quote
NaamahsChild Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ja stawiam na to, że siedzi Ci na ramieniu i pod brodą na Itiego zagląda:diabloti: Quote
diuna_wro Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='NaamahsChild']Ja stawiam na to, że siedzi Ci na ramieniu i pod brodą na Itiego zagląda:diabloti: Naa, też masz rację! A jako, że dwóch nie może mieć racji (jak mawiają mądrzy Żydzi) dodam, że nie zagląda na Itiego, ale szuka czegoś na moich plecach. Widzicie ten ogon? To nie jest dred, nie nie kochani, to luckowy ogon. A tu luckowa mordeczka: Quote
diuna_wro Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='aresik']Przeciez jego ogon jest widoczny jak kobieta lekkich obyczajow na Ostrowie Tumskim :diabloti: Juz przestan z tym mundurowym, wszystkie dziewczyny poodstraszasz. gdyz ja tez jestem do adopcji Za mundurem panny sznurem - nie wiesz? Quote
diuna_wro Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dziękuję wszystkim za udział w zgadywance. Lucek oficjalnie przedstawiony. Do wzięcia, serio:cool3: Krótka charakterystyka: buziaki daje, przytulaśny, spokojny choć terytorialny, potrafi ząbki pokazać jak mu się w w klatce gmera w jego manelach. Odjajczony. Z Luckiem są jeszcze 2. Jeden kompletna fajtłapa, można mu z pysia michę zabrać, drugi - żywiołek, dla osób aktywnych. Quote
NaamahsChild Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ty stawiałeś na włosy aresiku, ja na ramię:cool3: Prawda taka, że we włosach to on ma ogon, a reszta na ramieniu zasiadła:p Do adopcji? A wiesz, że warunkiem dopuszczenia do adopcji jurnych okazów jest kastracja? Quote
aresik Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 NaamahsChild napisał(a):Ty stawiałeś na włosy aresiku, ja na ramię:cool3: Prawda taka, że we włosach to on ma ogon, a reszta na ramieniu zasiadła:p Do adopcji? A wiesz, że warunkiem dopuszczenia do adopcji jurnych okazów jest kastracja? dobra dobra, znowu ta kastracja ja mam rodowod !! ja bylem szybszy, Ty lepiej sprecyzowalas mozemy sie umowic i dogadac szczegoly :evil_lol: Quote
diuna_wro Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dobranoc Itciu, dobranoc wszystkim! Lucek, Tobie też dobranoc. Quote
aresik Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 diuna_wro napisał(a):Za mundurem panny sznurem - nie wiesz? przeterminowane powiedzenie Quote
diuna_wro Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Kochani, chciałabym tu nawiązać do tego, co dzieje się na wątku wsparcia ULV, bo niewątpliwie część z Was śledzi przebieg awantury. Padło pod adresem Ulv wiele złych słów i oskarżeń. Być może część z Was zastanawia się gdzie jest prawda, i czy nasz najdroższy Itciu na pewno jest w dobrych warunkach. Jeśli mogłabym w jakiś sposób rozwiać te obawy (zdjęcia mieszkania, zwierząt, nie wiem) to proszę o kontakt na PM. Quote
diuna_wro Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='aresik']ITI dzis rehab ma ? Ma. 10 znaków Quote
Recommended Posts