Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aresik - podobno jesteś do wzięcia, to reklamuję. Jam nie jest pies ogrodnika, co to sam nie zeżre, a komuś nie da. A jak jeszcze raz podważysz mój prezesowski autorytet to puszczę wszystkim link do Twojego profilu na Naszej Klasie i dopiero się wtedy zacznie szał:diabloti:
Wnoszę o osobny wątek dla Pana Aresika, jeśli tak się stanie, bo ten profil - dziewczyny mówię Wam - ogień!!! Foto z rehabu wstawię jak tylko znajdę kabel:oops:

Ale nie o tym mowa....

Jutro znów lecimy z Itim na rehab, tym razem będę z Ulv, lub z (mam nadzieję) Tatą autem jesli będzie padać. Moze uda mi się zwolnić jedna rękę i zrobić lepsze, dokładniejsze zdjęcia zabiegów. No i to konto do cegiełek w końcu wezmę, Izadorko. Przepraszam, wypadło mi z głowy ostatnio.

Zrobiłam Itiemu plakacik, mam go w kompie służbowym, wywieszam w klinikach. Jeśli nie dom - to moze choć jakieś wsparcie. Jeden już wisi, ale na razie zero odzewu.

Posted

diuna_wro napisał(a):
(...) Wnoszę o osobny wątek dla Pana Aresika, jeśli tak się stanie, bo ten profil - dziewczyny mówię Wam - ogień!!! (...).

Już bardziej rozpalić nas nie mogłaś. :lol: Czekamy na obiecane zdjęcia!
Witam Itko - holików! ;)

Posted

sleepingbyday napisał(a):

ale na pocieszenie możecie mi kopsnąć na priwa aresika w tej CAŁEJ okazałości, o której było mówione. należy mi się podwójnie za straty moralne, bo a-nie zobaczę szybko wersji od stóp do głów, b-miałam właśnie urodziny i coś mi się od zycia należy. nie tylko toruńskie pierniki :p.

SBD - spóźnione, ale szczere: wszystkiego najlepszego i wirtualne cmok, cmok, cmok :calus:

Chociaż wysyłanie zdjęć Idola (czytaj: Aresik) osobie spoza fanklubu, hmmm, hmmm, hmmm Niech się Pani Prezes wypowie!

Ludziska, najważniejsze, że Iti jest obecnie naświetlany, rozciągany itp., że są takie człeki jak Ulv, Diuna, rzeczony Aresik (który może być wizualnie paskudą :eviltong: a i tak będzie naszym Idolem, bo taska naszego połamańca cudnego w torbie na te prozdrowotne tortury:lol:). Dzieki Wam poopencja Itkowa pnie się w górę :evil_lol:

Posted

Ja ze swojej strony stwierdzam: jak wspaniale, że są takie dobre człeki, co to się do wózka dołożą, karmę kupią, dorzucą grosik i wspierają słowem, radą.

Bez takiego zaplecza my, tu na miejscu, byśmy rady nie dali:shake:

Posted

o nie, nie, nie
nie mozna mnie stawiac w jednej lini z ULV i Diuna
dziewczyny sa poza kolejnoscia, wykonuja ogromna prace

ja jestem tylko symbolicznym dodatkiem,

i prawda jest, ze bez Waszych darow $$$ wiele sie nie wskora

Posted

Ghanima napisał(a):
Ludziska, najważniejsze, że Iti jest obecnie naświetlany, rozciągany itp., że są takie człeki jak Ulv, Diuna, narzeczony Aresik

Ghanima no no ! :> moze napisz mi cos wiecej na PW o sobie :evil_lol:

Posted

Podczas akupresury nie udało mi się zrobić dobrego zdjęcia, jak zwykle Iti miał szał. Na przemian gryzł mnie i lizał, a wił się jak kijanka.

Ewa będzie rozmawiać z jakimś doktorem na temat operacji usztywnienia gorszej nóżki, może uda sie taniej.

Posted

Kotecek umarł.
Ulv zdążyła go jeszcze przebadać - wada serca.
Kićku, śpij
[*]

A dwa szare dzikusy, te niedawno odłowione, są super. Małe tygrysy, co tylko łypią spode łba, syczą, prychają i się puszą.

Posted

Bardzo biedny malutki smarczek.... :-( on był cały taki niedorobiony- miał opóźnione reakcje, słabsze odruchy... być może chore serduszko od poczatku nie pozwalało na dotlenienie mózgu. I niestety nie było szansy, żeby sie udało go uratować... :-(
Została Jego siostrzyczka- małe burasiątko, zdrowa, żywotna i niesamowicie kontaktowa :cool3:

Posted

diuna_wro napisał(a):
w sprawie nasienia, to czytałam w którymś poście, że chłopak mobilny jest i chętny na rozsianie. Może i w świętokrzyskim by zasiał:evil_lol:

On mnie kiedyś za to ukatrupi

nie kwalifikuję się...nie opłaciłam składki członkowskiej:evil_lol:

Posted

kobix napisał(a):
taaak...aresik ma wyjątkowo dobre geny;)
szkoda że w świętokrzyskim takich nie sieją:p

w sprawie nasienia, to czytałam w którymś poście, że chłopak mobilny jest i chętny na rozsianie. Może i w świętokrzyskim by zasiał:evil_lol:

On mnie kiedyś za to ukatrupi

Posted

diuna_wro napisał(a):
(...) Może i w świętokrzyskim by zasiał:evil_lol:

Teraz, przy wietrznej pogodzie, mogę mieć nadzieję, że rozprysk dojdzie do łódzkiego. :roflt::roflt::roflt:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
A może na transportowy wrzucić: "Szukamy komfortowego transportu dla dobrego reproduktora. Wrocław- różne zakątki Polski i z powrotem." :cool3:

Pomysł doskonały! Dodać należy - "Wstrząsarko - rozrzutnik i dwusuw na wyposażeniu."

Posted

ulvhedinn napisał(a):
A może na transportowy wrzucić: "Szukamy komfortowego transportu dla dobrego reproduktora. Wrocław- różne zakątki Polski i z powrotem." :cool3:

koniecznie z powrotem!!!!:eviltong:

Posted

ulvhedinn napisał(a):

hahaha to ja mogę na trasie wro-ktw-wro wozić :evil_lol: