jotpeg Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 przepraszam, ze tutaj: sasiedzi uprowadzili psa, ktorego wczesniej chcieli zabic, zapieli na lancuch, rady i pomoc potrzebne: http://www.dogomania.pl/forum/f85/pies-ktory-przezyl-wlasna-smierc-137943/ Quote
diuna_wro Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Aresik - podobno jesteś do wzięcia, to reklamuję. Jam nie jest pies ogrodnika, co to sam nie zeżre, a komuś nie da. A jak jeszcze raz podważysz mój prezesowski autorytet to puszczę wszystkim link do Twojego profilu na Naszej Klasie i dopiero się wtedy zacznie szał:diabloti: Wnoszę o osobny wątek dla Pana Aresika, jeśli tak się stanie, bo ten profil - dziewczyny mówię Wam - ogień!!! Foto z rehabu wstawię jak tylko znajdę kabel:oops: Ale nie o tym mowa.... Jutro znów lecimy z Itim na rehab, tym razem będę z Ulv, lub z (mam nadzieję) Tatą autem jesli będzie padać. Moze uda mi się zwolnić jedna rękę i zrobić lepsze, dokładniejsze zdjęcia zabiegów. No i to konto do cegiełek w końcu wezmę, Izadorko. Przepraszam, wypadło mi z głowy ostatnio. Zrobiłam Itiemu plakacik, mam go w kompie służbowym, wywieszam w klinikach. Jeśli nie dom - to moze choć jakieś wsparcie. Jeden już wisi, ale na razie zero odzewu. Quote
diuna_wro Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 A It wczoraj jak nalewałam królikowi wodę szczypał mnie zębami po łydkach, zazdrośnik:loveu: Quote
majqa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 diuna_wro napisał(a):(...) Wnoszę o osobny wątek dla Pana Aresika, jeśli tak się stanie, bo ten profil - dziewczyny mówię Wam - ogień!!! (...). Już bardziej rozpalić nas nie mogłaś. :lol: Czekamy na obiecane zdjęcia! Witam Itko - holików! ;) Quote
diuna_wro Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 majqa napisał(a): Witam Itko - holików! ;) Witamy Majqo! Quote
Ghanima Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 sleepingbyday napisał(a): ale na pocieszenie możecie mi kopsnąć na priwa aresika w tej CAŁEJ okazałości, o której było mówione. należy mi się podwójnie za straty moralne, bo a-nie zobaczę szybko wersji od stóp do głów, b-miałam właśnie urodziny i coś mi się od zycia należy. nie tylko toruńskie pierniki :p. SBD - spóźnione, ale szczere: wszystkiego najlepszego i wirtualne cmok, cmok, cmok :calus: Chociaż wysyłanie zdjęć Idola (czytaj: Aresik) osobie spoza fanklubu, hmmm, hmmm, hmmm Niech się Pani Prezes wypowie! Ludziska, najważniejsze, że Iti jest obecnie naświetlany, rozciągany itp., że są takie człeki jak Ulv, Diuna, rzeczony Aresik (który może być wizualnie paskudą :eviltong: a i tak będzie naszym Idolem, bo taska naszego połamańca cudnego w torbie na te prozdrowotne tortury:lol:). Dzieki Wam poopencja Itkowa pnie się w górę :evil_lol: Quote
diuna_wro Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ja ze swojej strony stwierdzam: jak wspaniale, że są takie dobre człeki, co to się do wózka dołożą, karmę kupią, dorzucą grosik i wspierają słowem, radą. Bez takiego zaplecza my, tu na miejscu, byśmy rady nie dali:shake: Quote
aresik Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 o nie, nie, nie nie mozna mnie stawiac w jednej lini z ULV i Diuna dziewczyny sa poza kolejnoscia, wykonuja ogromna prace ja jestem tylko symbolicznym dodatkiem, i prawda jest, ze bez Waszych darow $$$ wiele sie nie wskora Quote
Erazm Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Ale sie wateczek rozwija:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aresikowo, cukierkowo Diunie i reszcie z Wroclawia medal sie nalezy Quote
aresik Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ghanima napisał(a):Ludziska, najważniejsze, że Iti jest obecnie naświetlany, rozciągany itp., że są takie człeki jak Ulv, Diuna, narzeczony Aresik Ghanima no no ! :> moze napisz mi cos wiecej na PW o sobie :evil_lol: Quote
diuna_wro Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Aresik - symboliczny dodatek do Itusiowej poniedziałkowej rehabilitacji Fotki z dzisiaj: laser Quote
diuna_wro Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Podczas akupresury nie udało mi się zrobić dobrego zdjęcia, jak zwykle Iti miał szał. Na przemian gryzł mnie i lizał, a wił się jak kijanka. Ewa będzie rozmawiać z jakimś doktorem na temat operacji usztywnienia gorszej nóżki, może uda sie taniej. Quote
diuna_wro Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Kotecek umarł. Ulv zdążyła go jeszcze przebadać - wada serca. Kićku, śpij [*] A dwa szare dzikusy, te niedawno odłowione, są super. Małe tygrysy, co tylko łypią spode łba, syczą, prychają i się puszą. Quote
kobix Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 taaak...aresik ma wyjątkowo dobre geny;) szkoda że w świętokrzyskim takich nie sieją:p kotkowi,wieczny odpoczynek... Quote
majqa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Bardzo współczuję Ulv...Tak mi przykro, że nie dane Ci było koteńku...:-( Quote
ulvhedinn Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Bardzo biedny malutki smarczek.... :-( on był cały taki niedorobiony- miał opóźnione reakcje, słabsze odruchy... być może chore serduszko od poczatku nie pozwalało na dotlenienie mózgu. I niestety nie było szansy, żeby sie udało go uratować... :-( Została Jego siostrzyczka- małe burasiątko, zdrowa, żywotna i niesamowicie kontaktowa :cool3: Quote
kobix Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 diuna_wro napisał(a):w sprawie nasienia, to czytałam w którymś poście, że chłopak mobilny jest i chętny na rozsianie. Może i w świętokrzyskim by zasiał:evil_lol: On mnie kiedyś za to ukatrupi nie kwalifikuję się...nie opłaciłam składki członkowskiej:evil_lol: Quote
diuna_wro Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 kobix napisał(a):taaak...aresik ma wyjątkowo dobre geny;) szkoda że w świętokrzyskim takich nie sieją:p w sprawie nasienia, to czytałam w którymś poście, że chłopak mobilny jest i chętny na rozsianie. Może i w świętokrzyskim by zasiał:evil_lol: On mnie kiedyś za to ukatrupi Quote
majqa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 diuna_wro napisał(a):(...) Może i w świętokrzyskim by zasiał:evil_lol: Teraz, przy wietrznej pogodzie, mogę mieć nadzieję, że rozprysk dojdzie do łódzkiego. :roflt::roflt::roflt: Quote
ulvhedinn Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 A może na transportowy wrzucić: "Szukamy komfortowego transportu dla dobrego reproduktora. Wrocław- różne zakątki Polski i z powrotem." :cool3: Quote
majqa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ulvhedinn napisał(a):A może na transportowy wrzucić: "Szukamy komfortowego transportu dla dobrego reproduktora. Wrocław- różne zakątki Polski i z powrotem." :cool3: Pomysł doskonały! Dodać należy - "Wstrząsarko - rozrzutnik i dwusuw na wyposażeniu." Quote
Erazm Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 rze przez was ze smiechu, az mi sie zuzka trzesie bidula:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diuna_wro Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ulvhedinn napisał(a):A może na transportowy wrzucić: "Szukamy komfortowego transportu dla dobrego reproduktora. Wrocław- różne zakątki Polski i z powrotem." :cool3: koniecznie z powrotem!!!!:eviltong: Quote
Ffrubka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ulvhedinn napisał(a):A może na transportowy wrzucić: "Szukamy komfortowego transportu dla dobrego reproduktora. Wrocław- różne zakątki Polski i z powrotem." :cool3: hahaha to ja mogę na trasie wro-ktw-wro wozić :evil_lol: Quote
diuna_wro Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Gdyby chodziło o coś innego, zaproponowałabym, że pobiorę i roześlę, ale w tym przypadku chyba się nie odważę:oops: :diabloti: Quote
Recommended Posts