Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No naprawdę piekniś jest z Itusia:lol: Taki ufny i taki szczęśliwy jest na tych foteczkach...A mozesz nam Doroticus przedstawic kolegów przystojniaczków Itusia??Wiemy coż o nich??Znamy skadś???TAkie cudeńka malutkie, ze szok...:lol:

Posted

Kto z was jest z Wrocławia i mógłby skontaktować się z tą panią ? Ona nie ma samochodu więc woziłaby Itka autobusem , pytała też w jakim rejonie Wrocka jest ul.Borawskiej więc będzie chyba lepiej jeżeli pogada z nią ktoś "miejscowy".:eggface:

Posted

Maleństwa znalezione w ogródkach działkowych, więcej nie wiem bo to nówki sztuki( czyli najnowszy nabytek) a nie miałam czasu aby dowiedzieć się czegoś więcej bo pokazywałam jak masować Itusia .

Posted

dorotikus napisał(a):
Kto z was jest z Wrocławia i mógłby skontaktować się z tą panią ? Ona nie ma samochodu więc woziłaby Itka autobusem , pytała też w jakim rejonie Wrocka jest ul.Borawskiej więc będzie chyba lepiej jeżeli pogada z nią ktoś "miejscowy".:eggface:

Do środy rano jestem we Wrocławiu...mam auto...moge sie na cos przydac???

Posted

jaki nochal gruby, pychol słodki... urósł sporo, odkąd go widziałam... co nie dziwne raczej :evil_lol:

nie będzie łatwo autobusem go taskać.
jaka kwota za miesiąc wychodzi przy takije opiece kompleksowej z jeżdżeniem na rehab?
aha, co z hundehilfe? czy wiadomo, jakie bedziemy mieli od nich wspracie?

Posted

dorotikus napisał(a):

wg mnie wożenie autobusem, stanie na zimnych przystankach z psem po ćwiczeniach, które wywołują rozgrzanie mięśni, nie jest dobrym pomysłem.
Ale lepsze to, niż nic. Ja zapytam w Fizjo Wet czy ewentualne wyziębienie nie spowoduje jakiejś krzywdy.

Posted

Jak pisałam wcześniej Hundehilfe zapłaci za rehabilitacje i leki my musimy uzbierać na tymczas . Koszt za hotelik to 40 zł + 20 zł za dojazd = 60 zł dniówka( to za dni z dojazdem) 40 zł dniówka bez dojazdu na rehabilitacje. Jeżeli ktoś z dogo będzie miał możliwość dowieść Itka na zabiegi to koszty się zmniejszą. Średni miesięczny koszt to 1400 zł : 62 już mamy 400 od Smoka i spółki , 100 Erazm zastaje nam to uzbierania 1000. Ruszamy więc z bazarkami i cegiełkami( jak mi ktoś powie jak zrobić cegiełki na allegro to zrobie). Dodam że to jedyna osoba z kilkudziesięciu do jakich dzwoniłam która zgodziła się zaopiekować Itkiem.Sprawa na teraz to zorganizowanie transportu w tym tygodniu.

Posted

cegły zrobi isadora, jak zapowiedziała....
ja zrobie ten bazarek, elmira drugi, to juz będzie coś na początek.
potrzebujemy jeszcze deklaracji miesięcznych, z tego też się cos uzbiera. może zmienic tytuł - dorzuć 5 zł miesięcznie do szansy na normalne życie (albo cóś w ten deseń)...

TRANSPORT DO WRO!!!! ktos chyba miał jechac do wro, cos mi sie o uszy obiło, kurczę, kto to był ??

Posted

jest bazarek. troche to trwało, bo - wyładowanie zdjęć, wgranie na photobucket, wklejenie do watku, opisy - przy usłudze neostrada :angryy: to wyczyn dla siły woli i nerwów :cool1:.

to są wszsytkie rzeczy, które dostałąm -dorotikus, wydaje mi sie, ze tam były jakies opisy do czegoś jeszcze, ale zdjęć nie było - najwyżej dodamy. Aha - wymyslałam wywoławcze, mam nadzieje, ze ok (oprócz podanych).
no i podnoście i reklamujcie, bo - reklama dźwignią handlu :cool3:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/cuda-elegancji-zeby-iti-mogl-pojsc-do-domu-do-25-01-a-129713/#post11637663

Posted

Wiecie co??Te panie wetki sa niesamowite...to cudowny pomysl naprawde...tak..to jest prawdziwe powolanie do zawodu..nie praca....nie zarabianie pieniedzy...oby takich lekarzy bylo wiecej...:multi::multi::multi:

Posted

Na tę chwilę mogę tylko podnieść, szkoda, że tylko tyle:shake:. Jak piesek będzie już na tyle zdrowy, że będzie można mu już szukać domu to napiszcie mi PW, zrobię mu ogłoszenia.