Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

Posted

Worel napisał(a):
a moze da sie cla nie zaplacic...jak to bylo u innych pieskow, ktorym Sabinka pomagala? placily tez clo???

w razie czego, za jakies 2 tyg chyba bedzie wracac znajoma znajomej z NYC, moze by zwrocic wozek do us.....i stad go wyslac jako bagaz? moge w razie czego poprosic.

Tak placily cło, ale zadna nie przyznala mi sie ze to az tyle... :mad: A ja myslalam ze to jakies grosze... :tard:

A co do odeslania wozka z powrotem, to i tak nie wyrobilibysmy czasowo... Wozek pewnie by szedl z powrotem ok 2 tygodnie. A na dodatek nie wrocilby do mnie, tylko do sprzedawcy w New Hampshire. Trzeba by wtedy znowu czekac az sprzedawca wysle wozek do mnie do New Jersey, albo po niego pojechac, a to jest kawalek.... Niech juz wozeczek zostanie u Itusia. ;) Juz i tak znalazlysmy inne rozwiazanie... Ale dzieki za chec pomocy! :loveu:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diuna_wro napisał(a):
Ten wózek to spadł Itiemu z nieba. Tzn. Anioł Sabina mu zrzucił.
Teraz będzie już tylko lepiej.

Aniol Sabina??? :saint1: :crazyeye:

Moj TZ to by padl ze smiechu jakby to uslyszal...:roflt::roflt::roflt:Ciagle mi mowi ze jestem jędza... :diabloti: :evilgrin:

Posted

aresik napisał(a):
SBD bardzo prosze

p.s do godziny czasu wrzuce zdjecia Itka, wozka itp...

musisz napisac jakis tekścik :p.

jestem w szoku, cło 400zł??? to ile to jest procent wartości wózka?
bardzo dziwne, sprzęt rehabilitacyjny obłożony cłem jak jakiś jacht?

nie mogę sie doczekać, jak to będzie na spacerkach.

teraz życie itka zmieni sie radykalnie. wyobrażacie sobie? bedzie mógł pobiegać :multi:!

Posted

O! Sleep, genialne! Jak się już Iti nauczy mnie wozić, domontujemy mu z tyłu większe siedzisko i uruchomimy płatne usługi taksówkarskie. Będzie atrakcją turystyczną Wrocławia i zarobi na rehab oraz tymczas. :mdrmed:

Głupoty z cyklu: jak się nie ma z czego cieszyć, to się cieszy z tego, co się ma.

Posted

Isadora7 napisał(a):
(...) napisać w "cegiełce" - Zbieramy na "Ryksza Itidiun". To ja biore się za projekt loga :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jestem za, nie - kołek zrozumie! :lol:

Posted

Diunka dowiedz sie prosze czy robia wozeczki dla takich drobiazgow jak Suzy, moze da sie ja na tyle usprawnic zeby mogla choc w ten sposob sie poruszac.

Itek wiem, ze ciocia Isadora szykuje cudne cegiełki wiec szybko naucz sie szalec na rikszy

Posted

Ale był bal !!! Iti szalał po parku, biegał za patykami, za Kraksą, wąchał kwiatki swobodnie, bez smyczy. Ale się cieszył!!!! A my z nim. Trochę się jeszcze obija kólkami o przeszkody, ale z czasem nauczy się, ze ma kółka i trzeba brać szersze łuki.

Kraksa też na wózku. Wzbudzaliśmy powszechne zainteresowanie. Czekamy więc na media:cool3:

Aresik, gdzie jesteś? Dawaj foty!

Posted

Aresik wielkie dzieki:loveu: Fotka Kraksa z patykiem w pychu rozczulilam mnie do lez.
Pieknie musiala wygladac meska rozmowa:evil_lol: widac po fotce.
Maly w swojej rikszy wyglada wspaniale( nigdy nie mysalam, ze takie cos mnie bedzie cieszyc)
jestescie cudowni, Itek zawdziecza wam zycie, ale i spacer wlasciwie samodzielny