elmira Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ukryty Smok napisał(a):A kiedy bazarek? Będzie coś dla smoków?:evil_lol: Pzdr, Ukryty SMok Myslę, że tak :) Quote
sleepingbyday Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ja czekam jeszcze na mejla od bambino i to chyba wszystko? prosze weźcie pod uwage, że być moze bazar ruszy w poniedziałek dopiero.... Quote
dorotikus Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Do kogo mam wysyłać następne fotki do SBD czy do elmira ? Quote
sleepingbyday Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 jka juz do mnie słałaś, to reszte też - bo nam sie wszystko pomiędli potem w realizacji ;-) Quote
diuna_wro Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Izadora, Twój awatarek łzy mi wyciska - Feluś wciąż u rodzicow, a ja go nawet odwiedzić nie mogę:placz: A co do psiny: może masz kogos we Wrocku, kto by mu dał tymczas, mam już dla niego rehabilitację załatwioną. Quote
Isadora7 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 OMG się wzieła i zaryczała, czemu ja nic nie wiem o tej psinie, matko zwaliło mnie z nóg jak zobaczyłam. Cegłe robimy? Quote
sleepingbyday Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 no ba! TY robisz :cool3::loveu:. kudy nam do mistrza..... Quote
Isadora7 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 sleepingbyday napisał(a):bo każdy mysli, ze własnie masz do tyłu 150 milionów aukcji i nie masz czasu.... Ale Erazm nie jest "każdy" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 sleepingbyday napisał(a):no ba! TY robisz :cool3::loveu:. kudy nam do mistrza..... Weekend jest to i czasu więcej, a Erazm ma przepukane ze nie powiedziała mi jeszcze :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
sleepingbyday Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 bo każdy mysli, ze własnie masz do tyłu 150 milionów aukcji i nie masz czasu.... Quote
Erazm Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 No i mi sie oberwalo za Itiego od Isadorki:-( Porobie malemu fotki i mozna cegle trzaskac;) Quote
Ukryty Smok Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Kochani! Uważam, że czas liczy się tu podwójnie. Nie będę czekać na bazarki. Już dziś deklaruję wpłatę 200 zł na leczenie Itusia. Najciekawsze, że mój przyjaciel, Przyczajony Tygrys, gdy zajrzał mi przez ramię, co robię i zobaczył nieszczęście Itusia, dorzucił jeszcze 100 zł. Komu mam więc wysłać te 300 złotych? Na konto Dorotikuss? Nadmieniam, że Ituś może liczyć na więcej, gdy będzie tego potrzebował... Pzdr, Ukryty Smok Quote
elmira Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ukryty Smok napisał(a):Kochani! Uważam, że czas liczy się tu podwójnie. Nie będę czekać na bazarki. Już dziś deklaruję wpłatę 200 zł na leczenie Itusia. Najciekawsze, że mój przyjaciel, Przyczajony Tygrys, gdy zajrzał mi przez ramię, co robię i zobaczył nieszczęście Itusia, dorzucił jeszcze 100 zł. Komu mam więc wysłać te 300 złotych? Na konto Dorotikuss? Nadmieniam, że Ituś może liczyć na więcej, gdy będzie tego potrzebował... Pzdr, Ukryty Smok :multi::multi::multi: Ukryty Smoku:loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ukryty Smoku, dane do wpłaty są w 1 poście - ważne by umieścić tam uwagę, tytułem - Iti. Tak, to konto Doroty (Dorotikus). Quote
dorotikus Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Mamy pierwszą wpłatę w tytule było od Lesia dla Itiego , kwota 62,50 zł. Dziękuję w imieniu Itusia :loveu: Erazm wstaw do pierwszego postu. Jeżeli macie numery do petsitter do prześlijcie mi kilka ja też podzwonię .Hundehilfe zapłaci za rehabilitacje więc my zbieramy kase na tymczas. Jutro będe w shronie to zrobię kilka fotek Itkowi. Quote
majqa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 dorotikus napisał(a):(...) Jutro będe w shronie to zrobię kilka fotek Itkowi. Wspaniale! Czekamy! Quote
GoniaP Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ale historia :-(:-(:-( Będę kibicowała bidulkowi... Quote
marysia55 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 elmira napisał(a)::multi::multi::multi: Ukryty Smoku:loveu::loveu::loveu: elmira Ukryty Smok ma zawsze wielkie wejście ( cos na ten temat wiemy )i nie wiem jak on to robi ale zawsze potrafi znaleźć sie w odpowiednim miejscu o właściwej porze !!! zazdroszczę mu tej cechy :loveu::loveu: Quote
elmira Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 marysia55 napisał(a):elmira Ukryty Smok ma zawsze wielkie wejście ( cos na ten temat wiemy )i nie wiem jak on to robi ale zawsze potrafi znaleźć sie w odpowiednim miejscu o właściwej porze !!! zazdroszczę mu tej cechy :loveu::loveu: Oj prawda, prawda :) Quote
Ukryty Smok Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Marysiu, Aniołku, witaj!!!;) Dobrze Cię widzieć na wątku Itusia. Przynosisz szczęście, może jemu przyniesiesz? Na razie gryzie mnie jedynie to, że przelew pójdzie dopiero jutro... Ale pójdzie, przysięgam! Pzdr, Ukryty SMok Quote
Erazm Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Oki, to pewnie zobacze sie jutro z Doroticus w schronie. Uzupelnilam, ze pieniadze ida na konto Doroticus. Moja deklarowana przekaze bezposrednio. Na pierwszej stronie bedziemy wpisywac na co i ile zostalo wydane. Quote
sleepingbyday Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 dostałam zwroten mejle od 4 osób z z petsitter - nic...:shake: główne powody - sesja. jedna z osób mogłaby od marca, poporsiłam ja o pozostanie w kontalcie, bo moz esie zdarzyć, ze ktos 2 miesiące da radę, potem będzie tzreba szukać, dobrze miec w zanadrzu kogoś... Quote
dorotikus Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Znalazłam petsittera który może wziąć Itka ale może go mieć pod opieką tylko do 20 lutego. Quote
sleepingbyday Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 to juz coś, tylko trezb amiec kogos na podmiankę.... ciekawe, czy ta osoba od marca by mgła nieco wcześniej... Quote
dorotikus Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 A to obiecane foteczki Mam długi jęzor :lol: Quote
Recommended Posts