Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izadora, Twój awatarek łzy mi wyciska - Feluś wciąż u rodzicow, a ja go nawet odwiedzić nie mogę:placz:

A co do psiny: może masz kogos we Wrocku, kto by mu dał tymczas, mam już dla niego rehabilitację załatwioną.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
no ba!
TY robisz :cool3::loveu:. kudy nam do mistrza.....

Weekend jest to i czasu więcej, a Erazm ma przepukane ze nie powiedziała mi jeszcze :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Kochani!

Uważam, że czas liczy się tu podwójnie. Nie będę czekać na bazarki. Już dziś deklaruję wpłatę 200 zł na leczenie Itusia. Najciekawsze, że mój przyjaciel, Przyczajony Tygrys, gdy zajrzał mi przez ramię, co robię i zobaczył nieszczęście Itusia, dorzucił jeszcze 100 zł. Komu mam więc wysłać te 300 złotych? Na konto Dorotikuss? Nadmieniam, że Ituś może liczyć na więcej, gdy będzie tego potrzebował...

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

Ukryty Smok napisał(a):
Kochani!

Uważam, że czas liczy się tu podwójnie. Nie będę czekać na bazarki. Już dziś deklaruję wpłatę 200 zł na leczenie Itusia. Najciekawsze, że mój przyjaciel, Przyczajony Tygrys, gdy zajrzał mi przez ramię, co robię i zobaczył nieszczęście Itusia, dorzucił jeszcze 100 zł. Komu mam więc wysłać te 300 złotych? Na konto Dorotikuss? Nadmieniam, że Ituś może liczyć na więcej, gdy będzie tego potrzebował...

Pzdr,

Ukryty Smok

:multi::multi::multi:
Ukryty Smoku:loveu::loveu::loveu:

Posted

Mamy pierwszą wpłatę w tytule było od Lesia dla Itiego , kwota 62,50 zł. Dziękuję w imieniu Itusia :loveu: Erazm wstaw do pierwszego postu. Jeżeli macie numery do petsitter do prześlijcie mi kilka ja też podzwonię .Hundehilfe zapłaci za rehabilitacje więc my zbieramy kase na tymczas. Jutro będe w shronie to zrobię kilka fotek Itkowi.

Posted

elmira napisał(a):
:multi::multi::multi:
Ukryty Smoku:loveu::loveu::loveu:

elmira Ukryty Smok ma zawsze wielkie wejście ( cos na ten temat wiemy )i nie wiem jak on to robi ale zawsze potrafi znaleźć sie w odpowiednim miejscu o właściwej porze !!!
zazdroszczę mu tej cechy :loveu::loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
elmira Ukryty Smok ma zawsze wielkie wejście ( cos na ten temat wiemy )i nie wiem jak on to robi ale zawsze potrafi znaleźć sie w odpowiednim miejscu o właściwej porze !!!
zazdroszczę mu tej cechy :loveu::loveu:

Oj prawda, prawda :)

Posted

Marysiu, Aniołku, witaj!!!;)
Dobrze Cię widzieć na wątku Itusia. Przynosisz szczęście, może jemu przyniesiesz?
Na razie gryzie mnie jedynie to, że przelew pójdzie dopiero jutro... Ale pójdzie, przysięgam!

Pzdr,

Ukryty SMok

Posted

Oki, to pewnie zobacze sie jutro z Doroticus w schronie. Uzupelnilam, ze pieniadze ida na konto Doroticus. Moja deklarowana przekaze bezposrednio. Na pierwszej stronie bedziemy wpisywac na co i ile zostalo wydane.

Posted

dostałam zwroten mejle od 4 osób z z petsitter - nic...:shake:
główne powody - sesja. jedna z osób mogłaby od marca, poporsiłam ja o pozostanie w kontalcie, bo moz esie zdarzyć, ze ktos 2 miesiące da radę, potem będzie tzreba szukać, dobrze miec w zanadrzu kogoś...