diuna_wro Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Sabina02 napisał(a):Moge zaplacic za polowe wozka ;)... a na druga polowe mozna zrobic zbiorke. Cegielkowe Allegro napewno duzo zdziala... Musialybyscie zebrac ok. 750 zl... Sabina:crazyeye: Poważnie?? Bo mnie ta emotikona - ;) - myli. Toż ja na głowie staną, a te siedem stówek spod ziemi wykopię. Quote
diuna_wro Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ale nam się światełko w tunelu zapaliło!!! Więc jeśli nie odejmę kosztów codziennych, to Itulec ma około 4 stówek na koncie. Coś ma spłynąć z bazarku, ma psina parę osób, które po cichu go obserwują w oczekiwaniu na chwilę, gdy będą potrzebne pieniążki. Jeny, jeny! Czy mi się dobrze wydaje, że Itulek niebawem dostanie super mega profesjonalny amerykański wózek!!!:multi::laugh2_2: Quote
Isadora7 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='diuna_wro']Izadora - błagam o cegiełki:-( Wiem, będą. Szykuję, ale to trwa dłuzej nieco niż kiedyś. Mój komputer praktycznie już niesprawny i musze mu dawać coraz dłuższe "odpoczynki". Myślę, że jutro odpalę, w Święta z zasady nie wypuściłam żadnej aukcji bo to tylko strata godzin/dni ludziska świętują. Quote
Erazm Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Jutro polece do banku , bo mam wizyte w paru miejscach;) Quote
sleepingbyday Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 własnie zobaczyłam, ze przyszedł przelew od isadory :crazyeye: :evil_lol: ide przelewac od itka. a w ogóle to witam sie poświatecznie. itek znajdzie dom. jest młody, opanowane pęcherzowe sprawy sa, teraz trzeba odczekac, aż od dobrego wyciskania oczyści sie droga moczowa z bakterii. na pewno znajdzie się ktoś tak dobry, jak Ewa i w itku się zakocha - poza wszystkim - to niezły przystojniak jest. jakos złapałam optymizm, aż się sama sobie dziwie :roll:. diuna, pamietasz o kongu? EDIT: dla Itka poszło 362 zł !!!! dzięki ukryty smoku za fanty :-) Quote
diuna_wro Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Kochani!!! Co robimy? Musimy podjąć decyzję: wózek inwalidzki czy rehabilitacyjny? Sabina chce zapłacić za połowę wózka rehab, a drugą połowę - 750 zł - musimy uzbierać. W sumie to już mamy taką kwotę, więc będziemy zbierać na tymczas u Ulv. Do uzbierania będzie więc kwota 1000zł. Co Wy na to? Quote
diuna_wro Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 SBD - pamiętam, tylko czasu mi brak. Moze dziś mi się uda, bo wzięłam wolne. Choć nie wiem, bo muszę Klarę do weta zabrać, potem szpaka do innego weta (dla ptaków), potem jadę do Itiego z lekami, chusteczkami i chrząstki/ścięgna chcę mu gdzieś kupić do jedzenia, a potem dalmatyn u Ulv, którego zabieram na kolejne socjalizacyjne spotkania z ludźmi, bo podobno gryzie (czego w ogóle nie zauważam) i go już z 4 domów wywalono. Moze uda mi się wieczorem - zadzwonię do P. Piotra. Przepraszam, że to tak długo trwa:oops: Wracając do wózka od Sabiny, na spłatę drugiej części mielibyśmy sporo czasu - do kończa czerwca. Quote
sleepingbyday Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 jakiego tam pana piotra :diabloti:. piotrka po prostu. ja ci tylko przypominam na wszelki wypadek, jak zywy kalendarzyk, mi tam ryba, kiedy go odbierzesz :p. ja tam się nie znam - bardziej mu sie przyda który wózek? a czym sie rżónią? czy rehabilitacyjny może być późnije używany jako zwykły do chodzenia codziennego? Quote
Erazm Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Ja tez nie mam pojecia na czym polega roznica, co by zalecil lekarz? Quote
Sabina02 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 sleepingbyday napisał(a):ja tam się nie znam - bardziej mu sie przyda który wózek? a czym sie rżónią? czy rehabilitacyjny może być późnije używany jako zwykły do chodzenia codziennego? Wozek, o ktorym pisze diuna_wro spelnia obydwie funkcje... :lol: Quote
sleepingbyday Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 a jaka spełnia funkce rehabilitacyjną? kto z psiarzy miał rehabilitacyjny? cos może opowie, doświadczenia przekaże, praktyczne porównanie obydwu wersji by sie zdało też... Quote
Sabina02 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='sleepingbyday']a jaka spełnia funkce rehabilitacyjną? kto z psiarzy miał rehabilitacyjny? cos może opowie, doświadczenia przekaże, praktyczne porównanie obydwu wersji by sie zdało też... Najlepiej odpowiedza Wam na wszelkie pytania cioteczki od Lolusia z tego watku, gdyz Loluś ma taki sam wozeczek: http://www.dogomania.pl/forum/12122285-post498.html Quote
ewa36 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Z tego co wiem to Pan Piotr robi świetne wózki dla Bonusi zrobił taki dwufunkcyjny : rehabilitacyjny albo inwalidzki w zależności od ustawienia :-( Może z nim pogadać, będzie to samo taniej ..... Quote
sleepingbyday Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 jeśli faktycznie, to lepiej to samo za taniej... że się tak mądrze i odkrywczo wypowiem :p Quote
ewa36 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Nie miałasm wprawdzie do czynienia z wózkiem z importu, ale skoro mały zasuwa jak torpeda to moze faktycznie tańszy wózeczek, bo później i tak podlegałby wymianie na nowszy model tak jak u Kraksy :evil_lol: pod warunkiem, że miałby funkcję rehabilitacyjną ;) Quote
diuna_wro Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ewo - a czy wózek Bonusi byl solidny? Wejdź proszę na wątek Lolka http://www.dogomania.pl/forum/12122285-post498.html i porównaj. Pytam, bo mi zależy na bardzo dobrym wózku, mocnej konstrukcji z dobrych materiałów. Szczególnie po to, by nie zmieniać go za chwilę. Iti na dzisiejszym spacerze: Quote
diuna_wro Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Psina czasem samodzielnie dźwignie dupinkę i staje na 4 łapach, efekt wygląda tak: Quote
diuna_wro Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Itulec na posterunku. Rozgląda się i oszczekuje wszystko, co nie jest Ulv, Diuną i Itusiową zwierzęcą świtą: Quote
ewa36 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Diuno, wózek Bonusi jest bardzo solidny i wytrzymały. Bonusia była dużym, dorodnym, ciężkim owczarkiem :-( Quote
diuna_wro Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 OK Ewo, zadzwonię jutro do Pana Piotra - konstruktora. Może ma swoje portfolio:cool3: Sabino, proszę wstrzymaj się jeszcze chwilę z tym zamówieniem i błagam - nie zmień decyzji... Quote
Sabina02 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 diuna_wro napisał(a):Sabino, proszę wstrzymaj się jeszcze chwilę z tym zamówieniem i błagam - nie zmień decyzji... Narazie nic nie zamawiam, bo i tak nie mam Itusia wymiarow. Decyzji nie zmienie. :lol: Czekam na decyzje... :lol: Quote
Ffrubka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ituuuuulek!! moje Urwisisko kochane!! tęsknię za naszymi wypadami!!:mad: Quote
Recommended Posts