Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

Posted

Sabina02 napisał(a):
Moge zaplacic za polowe wozka ;)... a na druga polowe mozna zrobic zbiorke. Cegielkowe Allegro napewno duzo zdziala... Musialybyscie zebrac ok. 750 zl...

Sabina:crazyeye: Poważnie?? Bo mnie ta emotikona - ;) - myli. Toż ja na głowie staną, a te siedem stówek spod ziemi wykopię.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale nam się światełko w tunelu zapaliło!!! Więc jeśli nie odejmę kosztów codziennych, to Itulec ma około 4 stówek na koncie. Coś ma spłynąć z bazarku, ma psina parę osób, które po cichu go obserwują w oczekiwaniu na chwilę, gdy będą potrzebne pieniążki. Jeny, jeny! Czy mi się dobrze wydaje, że Itulek niebawem dostanie super mega profesjonalny amerykański wózek!!!:multi::laugh2_2:

Posted

[quote name='diuna_wro']Izadora - błagam o cegiełki:-(

Wiem, będą. Szykuję, ale to trwa dłuzej nieco niż kiedyś. Mój komputer praktycznie już niesprawny i musze mu dawać coraz dłuższe "odpoczynki". Myślę, że jutro odpalę, w Święta z zasady nie wypuściłam żadnej aukcji bo to tylko strata godzin/dni ludziska świętują.

Posted

własnie zobaczyłam, ze przyszedł przelew od isadory :crazyeye: :evil_lol:

ide przelewac od itka.

a w ogóle to witam sie poświatecznie. itek znajdzie dom. jest młody, opanowane pęcherzowe sprawy sa, teraz trzeba odczekac, aż od dobrego wyciskania oczyści sie droga moczowa z bakterii. na pewno znajdzie się ktoś tak dobry, jak Ewa i w itku się zakocha - poza wszystkim - to niezły przystojniak jest.
jakos złapałam optymizm, aż się sama sobie dziwie :roll:.

diuna, pamietasz o kongu?

EDIT:

dla Itka poszło 362 zł !!!!
dzięki ukryty smoku za fanty :-)

Posted

Kochani!!!

Co robimy? Musimy podjąć decyzję: wózek inwalidzki czy rehabilitacyjny?

Sabina chce zapłacić za połowę wózka rehab, a drugą połowę - 750 zł - musimy uzbierać. W sumie to już mamy taką kwotę, więc będziemy zbierać na tymczas u Ulv. Do uzbierania będzie więc kwota 1000zł.

Co Wy na to?

Posted

SBD - pamiętam, tylko czasu mi brak. Moze dziś mi się uda, bo wzięłam wolne. Choć nie wiem, bo muszę Klarę do weta zabrać, potem szpaka do innego weta (dla ptaków), potem jadę do Itiego z lekami, chusteczkami i chrząstki/ścięgna chcę mu gdzieś kupić do jedzenia, a potem dalmatyn u Ulv, którego zabieram na kolejne socjalizacyjne spotkania z ludźmi, bo podobno gryzie (czego w ogóle nie zauważam) i go już z 4 domów wywalono. Moze uda mi się wieczorem - zadzwonię do P. Piotra. Przepraszam, że to tak długo trwa:oops:

Wracając do wózka od Sabiny, na spłatę drugiej części mielibyśmy sporo czasu - do kończa czerwca.

Posted

jakiego tam pana piotra :diabloti:. piotrka po prostu. ja ci tylko przypominam na wszelki wypadek, jak zywy kalendarzyk, mi tam ryba, kiedy go odbierzesz :p.

ja tam się nie znam - bardziej mu sie przyda który wózek? a czym sie rżónią? czy rehabilitacyjny może być późnije używany jako zwykły do chodzenia codziennego?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ja tam się nie znam - bardziej mu sie przyda który wózek? a czym sie rżónią? czy rehabilitacyjny może być późnije używany jako zwykły do chodzenia codziennego?

Wozek, o ktorym pisze diuna_wro spelnia obydwie funkcje... :lol:

Posted

Z tego co wiem to Pan Piotr robi świetne wózki dla Bonusi zrobił taki dwufunkcyjny : rehabilitacyjny albo inwalidzki w zależności od ustawienia :-(
Może z nim pogadać, będzie to samo taniej .....

Posted

Nie miałasm wprawdzie do czynienia z wózkiem z importu, ale skoro mały zasuwa jak torpeda to moze faktycznie tańszy wózeczek, bo później i tak podlegałby wymianie na nowszy model tak jak u Kraksy :evil_lol: pod warunkiem, że miałby funkcję rehabilitacyjną ;)

Posted

OK Ewo, zadzwonię jutro do Pana Piotra - konstruktora. Może ma swoje portfolio:cool3:

Sabino, proszę wstrzymaj się jeszcze chwilę z tym zamówieniem i błagam - nie zmień decyzji...

Posted

diuna_wro napisał(a):
Sabino, proszę wstrzymaj się jeszcze chwilę z tym zamówieniem i błagam - nie zmień decyzji...

Narazie nic nie zamawiam, bo i tak nie mam Itusia wymiarow. Decyzji nie zmienie. :lol: Czekam na decyzje... :lol: