Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fotki wysłane - do Ciebie i do elmiry , bo też napisała do mnie pw

powodzenia !!!

pierścionek wyślę na mój koszt do osoby, która go wygra ( mam nadzieję, że ktos się skusi, bo jest bardzo ładny )

Posted

Jak napisałam wcześniej jestem nastawiona na Wrocław ale jeśli wcześniej znajdzie się tymczas i rehabilitacyjny w innym miejscu to wtedy Iti pojedzie tam. Tutaj każdy dzień się liczy więc jeżeli tymczas będzie płatny to niech będzie.Ja też wysłałam kilka fotek na bazarek mam nadzieje że coś uda się sprzedać.

Posted

Czy mamy jakas szanse na dt we Wroclawiu? Wiadome jest, ze na bezplatny nie ma co liczyc, badzmy realistami, to psiak specjalnej troski i trudno wymagac cudow. Doroticus jak to w tej chwili wyglada?

Posted

[quote name='majqa'](...) Erazm, rozumiem, że do ogłoszeń chcesz wykorzystać ten tekst z 1 postu?
Erazm, zacytuję samą siebie, co by powtórnie dopytać.
Jeśli tak jest, jak w cytacie, to koniecznie stukajcie do ciotek od Allegro.

Posted

Czekam na info, nie znam nikogo we wrocku . Czy są jakieś ćwiczenia które można zacząć robić samemu , bo pewnie minie trochę czasu zanim Iti trafi na rehabilitacje a do tego czasu można już coś zacząć robić.

Posted

Samemu, bez wskazówek, nie wolno wykonywać żadnych ćwiczeń. Można jedynie delikatnie ugniatać, w stronę serca, czyli zaczynając od stopki aż do uda, ugniatając (ściskając) dwiema dłońmi, jedna przy drugiej. To usprawni krążenie w łapach.

Może dzisiaj dowiem się coś na temat dt we Wro, podam w Fizjo Wet diagnozę Itiego i może wetki coś na odelgłość poradzą.

Posted

WAŻNE! Nie możecie dopuścić do utraty czucia głębokiego w łapkach. Bo wtedy już sama rehabilitacja nie pomoże. Rozmawiałam z Fizjo Wet i tak: albo poczytajcie w sieci na temat "ĆWICZEŃ BIERNYCH" albo zadzwońcie do P. Ewy fizjoterapeutki /nr 791 458 758/ i Ona wskaże co i jak masować. Możecie być w stałym kontakcie telefonicznym (najlepiej w godzinach 10-14 i 16-20). Cud kobitka, pomoże ile tylko się da. Terapia w Fizjo Wet aktualna, nawet jak na razie nie mamy funduszy. Niestety nie udało się znaleźć, ani mnie ani wetkom, DT:-( To musiałby być ktoś, kto by codziennie z malcem jeździł na ćwiczenia. Szukam dalej...

Posted

chwila chwila - stacjonarne to mi chodziło, ze petsitter ma u siebie stacjonarnie pieska ;-).
a poza tym, co mówic - gdzie jest fizjo wet? ile czasu codzienne trwa rehab? jaka kasę możemy wysupłać? ile czasu trwac będzie seria rehabilitacyjna (conajmniej)?

dzwonic mogę w weekend, i to nie duzo, bo mam jakis intensywny ale treoche podzwonię... tylko plis, odpowiedzcie na w/w pytania

Posted

sleepingbyday napisał(a):
chwila chwila - stacjonarne to mi chodziło, ze petsitter ma u siebie stacjonarnie pieska ;-).

he he, tracę rozum z pośpiechu.

1. FizjoWet jest na ul. Borowskiej
2. Czas trwania - ciężko powiedzieć, godzinę min. trzeba przeznaczyć codziennie, potem raz na dwa dni. A całość - nie wiem, zależy od postępów terapii.
3. Ile mamy kasy? Nie wiem, ja bede miała 110 jak mi spłynie reszta bazarkowych, na razie mam 70 + 20 dyszki zostanie z kurteczki Lesiowej wiec przesle na to, Lolka chyba ma jakieś 62 zł a co do reszty to nie wiem....

Posted

bazarki swoją droga, my potrzebujemy deklaracji. ile hundehilfe dopłaci? 70%? bo nie pamiętam....

PROSIMY O DEKLARACJE WPŁAT NA REHAB MAŁEGO!

EDIT: powstawło pytanie - czy Dorota K to lavinia czy bambino. dostała kilka zdjęć od tejże właśnie Doroty.
aha, podajcie ceny wywoławcze (lub kup teraz, jak tam wola).

Posted

sleepingbyday napisał(a):
bazarki swoją droga, my potrzebujemy deklaracji. ile hundehilfe dopłaci? 70%? bo nie pamiętam....
PROSIMY O DEKLARACJE WPŁAT NA REHAB MAŁEGO!

Może lepiej gdyby Hundehilfe okreslili się kwotowo, a nie procentowo?

Posted

Dorota K. to ja :razz: a konkretnie Dorota Kruz , cena jaka będzie podana jest mi obojętna ważne żeby uzbierać troche grosza , nie wystwawiałam nigdy rzeczy na bazarku więc decyzje pozostawiam bardziej doświadczonym ( o ile to nie sprawi problemu).Zdjęć dośle jeszcze troche bo po ogołoceniu swoich zasobów zabrałam się za zasoby koleżanek :evil_lol: .Dzwoniłam do pani Ewy dowiedziałam się jak ćwiczyć z Itkiem to do czasu zanim trafi na rehab. zaczniemy coś robić.

Posted

Gdyby sie we Wro DT nie znalazł, to może by u Was na miejscu poszukać gabinetu fizjoterapii i zapytać ile by chcieli za ćwiczenia. Tylko czy Wy będziecie mogły codziennie z nim jeździć?

Posted

w takim razie bambino - twoje zdjęcia chyba nie przyszły do mnie! lavinia - twój pierdzionek zrobi elmira! elmira - a może jeszcze cos wrzucisz na bazarek oprócz pierdzionka? erazm deklarowała pogrzebać w szafie....