Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

Posted

Diunka Ty czuwasz nad wydatkami Itusia, nie ma sensu placic bankom za przelewanie z konta na konto , moim zdaniem kaska powinna wpływać bezpośrednio do Ciebie

Itek sprawuj sie:cool3:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diuna_wro napisał(a):
Więc może na moje, skrócimy drogę i koszt przelewów. Podam za chwilę nr

Podałam dane i nr tym, którzy pytali. Prosiłabym o info na wątku lub PM, jeśli coś będziecie przesyłać.

Posted

Powoli dogaduję płatny tymczas u Ulvhedinn (dogo). To byłoby coś! Dziewczyna jest super i ma doświadczenie z połamańcami i kalekami na wózkach. Trzymajcie kciuki!

Ulv
- pamiętaj o nas, pomyśl nad tym...

Posted

Ulv dopiero w przyszłym tygodniu będzie miała znów internet i zapozna się z wątkiem. Nie zna sprawy Itusia, tyle tylko co z rozmowy ze mną. O! Bogowie, jakby było super! Będę do tego czasu z nogi na nogę przestępować:lol: i pomęczę dziewczynę telefonami, może nawet zechce się spotkać i zapoznać z Itkiem.

Posted

diuna_wro napisał(a):
(...) może nawet zechce się spotkać i zapoznać z Itkiem.

Zamiast czesać cały wątek spotkanie z Itkiem, rozmowa z Panią Ewą to chyba najlepsze rozwiązanie.

Posted

Itek za Michalem bedzie tesknic:shake:, ale gdyby udalo sie go zakotwiczyc na dluzszy czas, bez nerwowki to byloby super...To czekamy na decyzje...

Posted

W związku z krytycznym stanem zdrowia Taty :-( Ewy rehabilitacja Itiego zawieszona do odwołania.
Chłopie, trzymaj się, trzymaj, nie odchodź!!!:placz:

Wyniki krwi Itusia idealne:p

Posted

Erazm napisał(a):
To dobry pomysl, ale ja sie nie znam, niech bardziej oswieceni sie wypowiedza:cool3: W kazdym razie taka konsultacja mu nie zaszkodzi. Rozumie, ze nie mial wczesniej takiego badania?

Nie miał. We Wrocławiu był od początku prowadzony przez Ewę i Dorotę z FIZJO-WET.

Posted

To dobry pomysl, ale ja sie nie znam, niech bardziej oswieceni sie wypowiedza:cool3: W kazdym razie taka konsultacja mu nie zaszkodzi. Rozumie, ze nie mial wczesniej takiego badania?