lolka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 mnie też ten tytuł powalił ......myślałam że coś się stało uf uf, wredne ciotki chcą abyśmy wszystkie na zawał zeszły:mad: ja przepraszam że się wtrącam ale sprawa lesia troszkę mnie uświadomiła w pewnych tematach przede wszystkim ten rezonans to czasami zbędny bywa, jest przede wszystkim szkodliwy i drogi a czasami niec wiecej nie powie ponadto..... z kolei operacja powinna być już ostatecznością, spróbujecie skontaktować się z jakąś klinika rehabilitacyjną, jak nie chcecie tej we wrocku to w innej ...........i niech specjalista od rehabiliatcji go zbada, bo może byc tak samo jak z Lesiem, on też miał przemieszczone kregi i nie potzrebna była interwencja chirurga ..... w takich przypadkach naświetlenia również bywaja bardzo pomocne jako wsparcie rehabilitacji ...............nasz lesio to nawet dzieki Aresikowi dostał specjalną piłeczke do cwiczeń/masaży, niby pierdołka ale to kolejny ważny element całej kuracji i prosze o konto , lesiowe pieniązki przekażemy Quote
majqa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 sleepingbyday napisał(a):żeby was pogięło :watpliwy:!(...) Ja Ci dam łupnia za określenie "Was" ! :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Nie powiem, tytuł stresujący. Najważniejsze, że czucie w łapkach jest to dobrze rokuje. Niedobrze, że minęło tyle czasu ale miejmy nadzieję, że będzie ok. Numer konta jest? Nie zauważyłam Quote
Erazm Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Oj, bardzo przepraszam WSZYSTKIE CIOTECZKI za zmiane tytulu:oops: nie chce Waszych zawalow:-(. Jestem za skanami, bo wystarczy popatrzec na watki i niestety czasem robi sie bardzo niemila sytuacja, nie jest to nikomu potrzebne, szczegolnie gdy jest taka dobra atmosfera na watku. Dorotkus jestem caly czas pod tel wiec gdyby cos bylo potrzebne dawaj znac. Ja tez poprosze na pw nr konta Quote
Erazm Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Dorotcus da znac jutro, kto, gdzie, jak i kiedy. Wtedy wrzuci sie info:razz: Quote
Ukryty Smok Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 "Człowieku miłosierny"... To chyba do nas... Tylko czy zasłużymy na to miano? Ja w każdym razie tak to odbieram i przyrzekam, że nie opuszczę Itiego. Pzdr, Ukryty Smok Quote
sleepingbyday Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 erazm, moze jednak zmienic tytuł. albo dodać coś o rehabilitacji, szukaniu dt... popłynęłaś :diabloti:. Quote
malagos Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 ale dzieki temu tytułowi wchodzi tu duzo osob, sama zajrzalam z przerazeniem :oops: :diabloti: Quote
Lionees Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 malagos napisał(a):ale dzieki temu tytułowi wchodzi tu duzo osob, sama zajrzalam z przerazeniem :oops: :diabloti: O dżisus...ja też wlazłam tu jak burza.W razie co,to dorzucę parę grosików;) Quote
marysia55 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 mnie też w pierwszej chwili złapał bezdech :oops::oops::oops: Quote
majqa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dobrze Erazm, dobrze! :happy1: Pół dogo dziś przez Ciebie zapoda sobie uspokajacze. :evil_lol: Ja się bałam kliknąć, przyznaję, że też zamarłam. Quote
Erazm Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Oby linczu na mnie ciotki nie zrobily, zanim jeszcze pare sztuk wyadoptuje:shake::shake::shake: Quote
dorotikus Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 lolka napisał(a): ja przepraszam że się wtrącam ale sprawa lesia troszkę mnie uświadomiła w pewnych tematach Bardzo dobrze że się wtrącasz bo masz rozeznanie w takiej sprawie każda rada się przyda . Jeżeli chodzi o rehabilitacje to myślę że jeżeli panie z fizjo-vet zgodziły sie przyjąć Itka to należy się tego trzymać, chyba że wcześnie znajdzie się dt i rehabilitacje innym miejscu . Quote
dorotikus Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Oto dane do przelewu nr. konta :59 1020 3916 0000 0002 0102 6889 Dorota Kruz Piotrków Trybunalski w tytule przelewu login z dogo i dopisek dla Itiego Quote
gonia66 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 dorotikus napisał(a):Pani weterynarz powiedziała że rokowania są dobre ale nie wyklucza że będzie potrzebna operacja- chodzi tutaj o tą małą przerwę między kręgami. Jej zdaniem nie będzie takiej potrzeby ale to są tylko zdjęcia i dlatego żeby się upewnić że wszystko jest ok będzie dobrze jeżeli obejrzy go osoba specjalizująca się w urazach kręgosłupa.Klinika jest też we Wrocławiu, jutro będę mieć namiary to zadzwonię i wszystkiego się dowiem. We Wrocławiu jakby co to chyba wszystko jest załatwione_ tak pisała diuna-wro:lol: Tylko ten DT...ale tu z kolei pomysł Aresika..jest wg mnie genialny...całkiem poważnie myślę, że to niegłupie...a już jakby był Iti we Wrocku- to tam bedzie i diuna-wro i Aresik...hmmm...myślę, że super sprawa się szykuje:lol: No ale oczywiscie wiem..jeśli bliżej cos chcecie szukać..też byłoby nieżle...tylko ten Wro jest jakoś tak sprawdzony...no i sprawił wszystkom ogromnie miłą niespodziankę...No ale ok..czekamy na wieści i na decyzje...a dla Iti oczywiście mizianka:loveu::loveu::loveu: Quote
diuna_wro Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Posłuchajcie kochani: Panie z Fizjo - Wet stanowczo wzbraniały się by prosić tą starszą Panią o kolejny DT. Być może faktycznie źle to przeszła, wiem, że płakała przy rozstaniu, pokochała Lesia i na razie nie chce tego przechodzić drugi raz. Może nie przeginajmy nagabywaniem. Uszanujmy to. Babeczki z Fizjo - Wetu będą szukać dt. Dziś do nich zadzwonię. Czekam na wpłaty - jak tylko wpłyną - od razu przelewam. Quote
Ukryty Smok Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Bardzo proszę, określcie, ile Wam trzeba na początek, czyli innymi słowy - jaka suma Was urządza. Pzdr, Ukryty Smok Quote
dorotikus Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Nie wiem jakie będą koszty dalszej diagnozy i rehabilitacji Itusia mogę mówić o bieżących kosztach:za wizytę w Łodzi 81zł , lek który dostał to NIVALIN 53zł 10 ampułek( jak Fotosik zacznie działać to wstawie skan faktur).Przez pierwsze 10 dni lek ma być podawany codziennie a następnie co drugi dzień więc miesięczna kuracja wyniesie około 150zł. Erazm wstaw numer konta do pierwszego postu, skany faktur też można bybyło wstawiać na pierwszy post,co o tym myślicie ? Quote
majqa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 dorotikus napisał(a):(...) Erazm wstaw numer konta do pierwszego postu, skany faktur też można bybyło wstawiać na pierwszy post,co o tym myślicie ? Jasne, jeśli ktoś będzie cokolwiek chciał sprawdzić, uniknie biegania po wątku. Erazm, rozumiem, że do ogłoszeń chcesz wykorzystać ten tekst z 1 postu? Quote
dorotikus Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Erazm możesz to wstawić na pierwszą stronę i dane do przelewu też. Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Dorotikus, jakie sa zatem teraz plany? trzeba by zacząć rehab. nastawiamy sie na wro i szukamy tam dt, taka jest decyzja? czy płatne wchodzi w grę (zwł. że hundehilfe będzie pokrywać większą część kosztów)? Quote
gonia66 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Też jestem ciekawa decyzji zwłaszcza, ze czas tu odgrywa chyba istotną rolę...:lol: NApiszcie cioteczki co i jak... Quote
gonia66 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Cioteczki...błagam- zajrzyjcie tu...pomoc niezbędna a ja już nie wiem co robić...bezsilnośc mne dobija..ale może Wy coś zaradzicie??? http://www.dogomania.pl/forum/f28/bardzo-przestraszona-nela-zostala-rozszarpana-pomocy-dt-89576/ Quote
Recommended Posts