Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

Posted

mnie też ten tytuł powalił ......myślałam że coś się stało uf uf, wredne ciotki chcą abyśmy wszystkie na zawał zeszły:mad:

ja przepraszam że się wtrącam ale sprawa lesia troszkę mnie uświadomiła w pewnych tematach
przede wszystkim ten rezonans to czasami zbędny bywa, jest przede wszystkim szkodliwy i drogi a czasami niec wiecej nie powie ponadto.....
z kolei operacja powinna być już ostatecznością, spróbujecie skontaktować się z jakąś klinika rehabilitacyjną, jak nie chcecie tej we wrocku to w innej ...........i niech specjalista od rehabiliatcji go zbada, bo może byc tak samo jak z Lesiem, on też miał przemieszczone kregi i nie potzrebna była interwencja chirurga ..... w takich przypadkach naświetlenia również bywaja bardzo pomocne jako wsparcie rehabilitacji ...............nasz lesio to nawet dzieki Aresikowi dostał specjalną piłeczke do cwiczeń/masaży, niby pierdołka ale to kolejny ważny element całej kuracji

i prosze o konto , lesiowe pieniązki przekażemy

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie powiem, tytuł stresujący.

Najważniejsze, że czucie w łapkach jest to dobrze rokuje. Niedobrze, że minęło tyle czasu ale miejmy nadzieję, że będzie ok.

Numer konta jest? Nie zauważyłam

Posted

Oj, bardzo przepraszam WSZYSTKIE CIOTECZKI za zmiane tytulu:oops: nie chce Waszych zawalow:-(. Jestem za skanami, bo wystarczy popatrzec na watki i niestety czasem robi sie bardzo niemila sytuacja, nie jest to nikomu potrzebne, szczegolnie gdy jest taka dobra atmosfera na watku. Dorotkus jestem caly czas pod tel wiec gdyby cos bylo potrzebne dawaj znac. Ja tez poprosze na pw nr konta

Posted

malagos napisał(a):
ale dzieki temu tytułowi wchodzi tu duzo osob, sama zajrzalam z przerazeniem :oops: :diabloti:

O dżisus...ja też wlazłam tu jak burza.W razie co,to dorzucę parę grosików;)

Posted

lolka napisał(a):

ja przepraszam że się wtrącam ale sprawa lesia troszkę mnie uświadomiła w pewnych tematach

Bardzo dobrze że się wtrącasz bo masz rozeznanie w takiej sprawie każda rada się przyda . Jeżeli chodzi o rehabilitacje to myślę że jeżeli panie z fizjo-vet zgodziły sie przyjąć Itka to należy się tego trzymać, chyba że wcześnie znajdzie się dt i rehabilitacje innym miejscu .

Posted

dorotikus napisał(a):
Pani weterynarz powiedziała że rokowania są dobre ale nie wyklucza że będzie potrzebna operacja- chodzi tutaj o tą małą przerwę między kręgami. Jej zdaniem nie będzie takiej potrzeby ale to są tylko zdjęcia i dlatego żeby się upewnić że wszystko jest ok będzie dobrze jeżeli obejrzy go osoba specjalizująca się w urazach kręgosłupa.Klinika jest też we Wrocławiu, jutro będę mieć namiary to zadzwonię i wszystkiego się dowiem.

We Wrocławiu jakby co to chyba wszystko jest załatwione_ tak pisała diuna-wro:lol: Tylko ten DT...ale tu z kolei pomysł Aresika..jest wg mnie genialny...całkiem poważnie myślę, że to niegłupie...a już jakby był Iti we Wrocku- to tam bedzie i diuna-wro i Aresik...hmmm...myślę, że super sprawa się szykuje:lol: No ale oczywiscie wiem..jeśli bliżej cos chcecie szukać..też byłoby nieżle...tylko ten Wro jest jakoś tak sprawdzony...no i sprawił wszystkom ogromnie miłą niespodziankę...No ale ok..czekamy na wieści i na decyzje...a dla Iti oczywiście mizianka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Posłuchajcie kochani: Panie z Fizjo - Wet stanowczo wzbraniały się by prosić tą starszą Panią o kolejny DT. Być może faktycznie źle to przeszła, wiem, że płakała przy rozstaniu, pokochała Lesia i na razie nie chce tego przechodzić drugi raz.

Może nie przeginajmy nagabywaniem. Uszanujmy to. Babeczki z Fizjo - Wetu będą szukać dt. Dziś do nich zadzwonię.

Czekam na wpłaty - jak tylko wpłyną - od razu przelewam.

Posted

Nie wiem jakie będą koszty dalszej diagnozy i rehabilitacji Itusia mogę mówić o bieżących kosztach:za wizytę w Łodzi 81zł , lek który dostał to NIVALIN 53zł 10 ampułek( jak Fotosik zacznie działać to wstawie skan faktur).Przez pierwsze 10 dni lek ma być podawany codziennie a następnie co drugi dzień więc miesięczna kuracja wyniesie około 150zł.
Erazm wstaw numer konta do pierwszego postu, skany faktur też można bybyło wstawiać na pierwszy post,co o tym myślicie ?

Posted

dorotikus napisał(a):
(...) Erazm wstaw numer konta do pierwszego postu, skany faktur też można bybyło wstawiać na pierwszy post,co o tym myślicie ?

Jasne, jeśli ktoś będzie cokolwiek chciał sprawdzić, uniknie biegania po wątku.
Erazm, rozumiem, że do ogłoszeń chcesz wykorzystać ten tekst z 1 postu?