Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

Posted

sleepingbyday napisał(a):
byłoby bosko, jkaby michał mógł itim sie opiekowac jak najdłużej. (...)

Aż nie ośmielam się marzyć, że jest taka możliwość. Fakt faktem, że ten pies rozkwita przy tym opiekunie i jest najlepszym dowodem jego serca
i zaangażowania w psiaka. Mój Boże, co się stanie z Itkiem, kiedy będzie zmuszony opuścić Michała? :-( Ten biedak na powrót zgaśnie...:-(

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłoby bosko, jkaby michał mógł itim sie opiekowac jak najdłużej. o możliwość ds to nie wspominam, bo nie można być zachłannym, bo sie po łapach dostanie.... :diabloti:

Nooo to byłaby cudowna sprawa

Posted

Masz rację kochana, Itusiowi na pewno nie służy takie skakanie "z rąk do rąk". Teraz widać, że odnalazł spokój i równowagę - oby na jak najdłużej.
Michale, ten egzamin zdałeś celująco:razz:

Posted

Ojjj jak ja sie cieszę, że nasze obawy poparte wcześniejszymi doświadczeniami okazały się bezpodstawne w przypadku Michała.Gdybyście widziały jak Ituś tulił sie do niego podczas ćwiczonek i jak wodzi za nim wzrokiem - cudny widok.

Dziś chłopcy wybrali się na... 3 godzinny spacerek - ja bym padła po 1 godzinie, no góra dwóch :loveu:
Póżniej Ewa porządnie wymęczyła go jeszcze podczas rehabu, na którym mały spisał się znakomicie. Ogonek dziś tańczył lepiej niż niejeden z you can dance :eviltong:
Ituś dostał również pierwszą porcję karmy z serii light, co by trochę ciałka zgubił :razz: Maly próbuje wesprzeć się na silniejszej łapce, ale doopeczka za ciężka i nie daje rady na razie.
Pani doktor przepisała nam również nowe tabletki na siuuuusiuuu, zobaczymy czy pomogą na to posikiwanie (jest już lepiej niż było, ale nadal się zdarza:oops:)
Na tą słabszą łapinkę, która obciera się podczas spacerków kupiłam mu dziś bucika ochronnego - Michał będzie bandażował mu łapkę i ubierał w to cudo, żeby spacerki był przyjemniejsze.
Przywieźliśmy również wózeczek, żeby mały w domku dreptanie ćwiczył. Jutro chłopców ma odwiedzić cioteczka Monika, to pewnie narobi nam nowych fotek.
W ogóle fajowy jest te nasz Itek - taki do miziania i kochania :eviltong:

Posted

chyba w piątek zobaczę Itusia i potwierdzę wspaniałą opieką Michała.
Cudownie,że jeszcze sa na swiecie PRAWDZIWI i do tego młodzi mężczyźni :evil_lol:

Posted

Ffrubka napisał(a):
(...) Michał będzie bandażował mu łapkę i ubierał w to cudo, żeby spacerki był przyjemniejsze.(...)

Koniecznie trzeba to bandażowanie uskuteczniać z wyczuciem (piszę, bo mężczyźni potrafią mieć silną rękę), by nie ścisnąć za mocno i nie ograniczyć dopływu krwi.

Posted

melduję się po kilku dniach w terenie... I jakie piekne zdjęcia. Po pierwsze Ituś już nie jest maluszkiem, ale dorastającym psiakiem. O bardzo pięknej mordce. Po drugie, widze, że ma wspaniałego opiekuna i obaj na wspólnym zdjęciu PROMIENIEJĄ :-) To takie zdjęcie na przedwiosenną chandrę, jak już się człowiekowi odechciewa, to popatrzy i ma się lepiej ;-)
Nie wiem tylko co się dzieje, że Michał się dalej nie może wpisać? Pisałam w tej sprawie do admina, ale nie wiem czy coś się zmieniło? Czy któraś z ciotek, która widzi się z Michałem może zapytać czy admin się odezwał?

Pogłaski dla Itusia! podziękowania dla Michała!

Posted

[quote name='majqa']Czyli nie tylko Michał jest w takiej sytuacji. Moja znajoma również, drugi tydzień czeka na link aktywacyjny. Ja także pisałam w jej sprawie do admina. Odpowiedzi nie dostałam.

Oczywiście, że nie tylko Michał. Na wątku jamniczki Isi nie może pisac Pani któa adoptowała Isieńkę bo nie ma aktywacji. Problem jest chyba ogólny:
http://www.dogomania.pl/forum/f36/brak-aktywacji-132921/index2.html#post11950935

Posted

sonikowa napisał(a):
(...)Nie wiem tylko co się dzieje, że Michał się dalej nie może wpisać? Pisałam w tej sprawie do admina, ale nie wiem czy coś się zmieniło? (...)

Czyli nie tylko Michał jest w takiej sytuacji. Moja znajoma również, drugi tydzień czeka na link aktywacyjny. Ja także pisałam w jej sprawie do admina. Odpowiedzi nie dostałam.

Posted

EDIT: Erazm ucichła... a spodoba wam się info, że z bazarku uzbiera się 319 zł :-)?

No baaaaaardzo nam się spodobało to Info :multi:

Posted

a moze wiadomosc z linkiem aktywacyjnym trafila od razu do spamu? - wczoraj logowalam sie na jakims forum i pisalo zeby sprawdzic spam jakby nie bylo w odebranych.

Posted

Nel_a napisał(a):
a moze wiadomosc z linkiem aktywacyjnym trafila od razu do spamu? - wczoraj logowalam sie na jakims forum i pisalo zeby sprawdzic spam jakby nie bylo w odebranych.

Przerabiane, przynajmniej w znanym mi przypadku :), poza tym przyznam sama założyłam też konto dla sprawdzenia i... nie mam aktywacji. A sobie wierze zdecydowanie ze trzeba trzepać skrzynkę ze spamem.