Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

Posted

Ffrubka napisał(a):
Spokojnie Diuna... postaramy się żeby Ci wyjazd spokojnie minął

tak, tak
Tylko prosze pani Agnieszko na siebie uwazac !
Ten "snołbord" to niebezpieczny sport.

Ffrubka napisał(a):
Z Aresikiem się dogadamy - w to nie wątpię, bo to bardzo sympatyczny czlowiek :eviltong:

sie zgadza

Bedziemy dogladac Itiego !!

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diuna_wro napisał(a):
(...) przepraszam jesli coś źle robię, nie zdążąm, albo nie dopilnowuję cholera (...)

Daj Boże wszystkim takie niezorganizowanie jak Twoje Diunko!!! :evil_lol:
Baw się dobrze i wypoczywaj!!! :lol:

Posted

Aresik - z tym "chłopcem", to już się tak nie chwal, że jesteś taki młody bóg:cool3:

Ewa też bedzie miała nadzór nad Itim, rozmawiałyśmy przed chwilą, wózek jest do zabrania z kliniki.

GRAFIK REHABILITACJI:
pon., śr., pt., w godz. 16:00 - 20:00

Posted

sleepingbyday napisał(a):

i nie ściagaj całego śniegu ze stoku tym parapetem :mad:

hehe, coś mi się zdaje, że na nartach jeździsz, hehe. Wiem, wiem, że nas deskarzy narciarze nie lubią. My Was też, bo nam puch ubijacie:eviltong:

Posted

diuna_wro napisał(a):

GRAFIK REHABILITACJI:
pon., śr., pt., w godz. 16:00 - 20:00

No to ja biorę poniedziałek i środę - co do piątku to nie wiem czy będę we Wro czy w trasie do Katowic - Aresiku, przejmiesz piątek?

Posted

Ffrubka napisał(a):
No to ja biorę poniedziałek i środę - co do piątku to nie wiem czy będę we Wro czy w trasie do Katowic - Aresiku, przejmiesz piątek?

ok.............

Posted

diuna_wro napisał(a):
Aresik - z tym "chłopcem", to już się tak nie chwal, że jesteś taki młody bóg:cool3:

to taki zart :loveu:

Wracajac do Itiego to idzie wiosna.
Mozliwe, ze to pierwsza wiosna w jego zyciu. Oby przelomowa na +

Posted

aresik napisał(a):
Zrobie mu zdjecia. Pani Diuna to slabo robi foty ale jest szansa, ze sie "wyrobi" :evil_lol:

W piatek zrobie te zdjecia, mam nadzieje, ze sie dogadam z Michalem co do godziny. Jak sie nie dogadam to nie zrobie.

Ja już o tym myślałam :eviltong: Fotki będą, a jak się uda to i filmik się znajdzie.

wrrrr znowu przeskoczył, muszę czasy zsynchronizować:diabloti:

Posted

Erazm napisał(a):
Ffrubka, Areski czy moecie obfocic Itiegi poddczas rehabilitacji? Na spacerze?

Fotki bardzo potrzebne!!!!!Pleeeeeeas....

Zrobie mu zdjecia. Pani Diuna to slabo robi foty ale jest szansa, ze sie "wyrobi" :evil_lol:

W piatek zrobie te zdjecia, mam nadzieje, ze sie dogadam z Michalem co do godziny. Jak sie nie dogadam to nie zrobie.

Posted

Frubka - skoro masz blisko czy Ty dzisiaj mogłabyś podjechac do Itka? Pytam, bo mam gorączkę i nie dam rady, no chyba, że będę musiała, ale wolałabym jechac od razu do wyrka do domu.

Michał dzwonił i prosił o kolejne paczki z chusteczkami nawilżonymi (takimi jak dla niemowląt), dostał ode mnie nową paczkę, ale już zużył. Więc może trzeba by mu kupić z 2-3.

I jakąś karmę w puszce (kilka puszek), bo Iti bierze leki wraz z tą karmą. A puszkę, którą mu kupiłam żeby oblepić tabletki kilka razy, dał mu całą na raz:roll:.

Jeśli tak - podaj mi nr konta, zaraz Ci zrobię na to przelew. Jesli nie - sama podjadę.

Posted

aresik napisał(a):
Pani Diuna to slabo robi foty ale jest szansa, ze sie "wyrobi" :evil_lol:

Panna Diuna, Panna - nie Pani. To po "pierwsze primo"

Po "drugie primo", foty robię świetne tylko aparat mam do d., ale na wiosnę będzie nowy i wtedy zobaczysz!

;)

Posted

diuna_wro napisał(a):
Panna Diuna, Panna - nie Pani. To po "pierwsze primo"

Po "drugie primo", foty robię świetne tylko aparat mam do d., ale na wiosnę będzie nowy i wtedy zobaczysz!

;)

Czekam na ta wiosne z utesknieniem w takim razie :loveu:
Michal wie, ze Iti jest na diecie ?:eviltong:

Posted

diuna_wro napisał(a):
Frubka - skoro masz blisko czy Ty dzisiaj mogłabyś podjechac do Itka? Pytam, bo mam gorączkę i nie dam rady, no chyba, że będę musiała, ale wolałabym jechac od razu do wyrka do domu.

Michał dzwonił i prosił o kolejne paczki z chusteczkami nawilżonymi (takimi jak dla niemowląt), dostał ode mnie nową paczkę, ale już zużył. Więc może trzeba by mu kupić z 2-3.

I jakąś karmę w puszce (kilka puszek), bo Iti bierze leki wraz z tą karmą. A puszkę, którą mu kupiłam żeby oblepić tabletki kilka razy, dał mu całą na raz:roll:.

Jeśli tak - podaj mi nr konta, zaraz Ci zrobię na to przelew. Jesli nie - sama podjadę.

Diuna, ja bez auta, ale już obmyślam z koleżanką Moniką - husteczki kupiłabym mu w aptece (chyba dostanę?), a puszkę jakąś specjalistyczną, czy najzwyklejszą? (mój pies puszek nie jada - pojęcia o nich nie mam)

Ja nie dam rady, ale Monika podrzuciłaby mu do domku. Może być?

Posted

diuna_wro napisał(a):
Aha, poprosiłam Ewę o karmę z ich sklepiku, odtłuszczoną Royala, nie zapomnijcie zabrać z kliniki

aaa to dobrze, że wspominasz, bo już wczoraj rekonesans zrobiłam i miałam kupować wg Twoich zaleceń :eviltong:

Zabrać nie zapomniny :)

Posted

diuna_wro napisał(a):
Panna Diuna, Panna - nie Pani. (...)

To po drugie duo, jestem zachwycona, bo kolejne newsy przed nami.
Czekamy na pikantne relacje z hm...tzw. górek i dołków :razz:!
Niech Ci upływają pod znakiem:

Posted

diuna_wro napisał(a):
Jak poznasz Michała, to zobaczysz o co chodzi... Dał mu całą, bo aż miło patrzeć jak zjadał. To cytat. Jakbym moją Mamę słyszała:roll:

Bo az milo patrzec jak zjadal...
Dzieki takim mamom/babciom potem widuje sie na ulicach male potworki.
Ja nie mam nic przeciwko otylym ludziom, ale w wieku 5/6/7 > lat to troche przesada. Poza tym czlowiek .... My tu o psach piszemy.

My musimy sie zatroszczyc o Itiego, bo on faktycznie "dobrze wyglada".

Pani Majqo, bardzo ladny rysunek.
Panna Diuna zapewne sie zastosuje do zalecen :eviltong:

Posted

aresik napisał(a):
(...) Panna Diuna zapewne sie zastosuje do zalecen :eviltong:

Albo mnie z mety ukatrupi, bo żądna krwi była, a ja sama się podstawiałam. :lol:
Jeśli Ituś wygląda "za dobrze" może zmiana karmy na jakąś niskokaloryczną?
Dzieci - potworki? Niestety znam pewną panią, która dziecię karmiła piersią, poza normalnym jego tokiem szamania, do 6r.ż. Nawet nie pytajcie jak ono wyglądało.

Posted

majqa napisał(a):
Albo mnie z mety ukatrupi, bo żądna krwi była, a ja sama się podstawiałam. :lol:
Jeśli Ituś wygląda "za dobrze" może zmiana karmy na jakąś niskokaloryczną?
Dzieci - potworki? Niestety znam pewną panią, która dziecię karmiła piersią, poza normalnym jego tokiem szamania, do 6r.ż. Nawet nie pytajcie jak ono wyglądało.

Jakich zaleceń? ahhaa! Majqa - dziękuję za te figlarne życzenia, mniam.

Tak, już kupiłam odtłuszczoną w klinice Ewy, dostanie w poniedziałek najwcześniej

Posted

Żem nie wiedziałach, że do tegosz pijesz, a oglądałach, a i owszem.

My tu gadu, gadu, a życzenia publicznie nie złożone wszystkim, ukochanym teściowym. Mamusie, niech Wam się.....................
Bądźcie tak piękne, jak zawsze! :lol: