Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie, ile itek wazy teraz? widziałam go kilka miesięcy temu, nie wiem, jak urósł... po zdjęciach wygląda na takiego średniaka do kolan mniej wiecej.
Isadora, możesz mi przysłac ten plik z cegiełkami? wydrukuje dla tych pań.. mama wczoraj dzwoniła, że przekazała zdjęcia, dopytywały się co u pieska...:eviltong:

Posted

Itusiowi nie udało się dziś pobrać krwi. Panicznie boi się igły i tak się wyrywał, że strzeliła żyła. Ze strachu zrobił pod siebie siu i koo i cały dygotał.

Jutro jadę do Ewy,pomogę Jej, może się uda. Zrobię zdjęcia.

Posted

aresik napisał(a):

zastrzyk

Brrr!! To jest koszmar.

Może uda mi się zrobić fotę wózka. Wózek widziałam, konstrukcja z rurek, deseczek i koca, na 4 kółkach. Tato planuje bieżnię, ale jeszcze nic o niej nie wiem. Wiosną, latem wskazane byłoby pływanie:roll:

Posted

Ten Pan to tez wspaniala duszyczka
Wozeczek, bierznia...
a gdy po przerwie przywiezlismy mu z Diuna Itiego i gdy ten z radosci zaczal siusiac po pokoju, uslyszalem wypowiedziane z jego ust slowa

"niech sika, zostawcie go, niech sika.... jest odkurzacz przygotowany, zaraz bedzie czysto" hehe:)

Posted

[quote name='aresik']Ten Pan to tez wspaniala duszyczka
Wozeczek, bierznia...
a gdy po przerwie przywiezlismy mu z Diuna Itiego i gdy ten z radosci zaczal siusiac po pokoju, uslyszalem wypowiedziane z jego ust slowa

"niech sika, zostawcie go, niech sika.... jest odkurzacz przygotowany, zaraz bedzie czysto" hehe:)

Hehehe :loveu:
Żeby więcej takich dobrych ludziów było :-o

Posted

Majqa - gdzieś na wątku już wymieniałam. Dopytam Ewy czy coś się zmieniło, znajdę i podam Ci. Na pewno akupresura, nauka chodu, bo przy tym byłam, ale jeszcze chyba magnetoterapia i coś tam... ustalę to. Miał mieć elektrostymulację, ale czy już zaczęli to nie wiem. Będę widzieć Itusia i Ewę dziś, najpóźniej jutro, więc się zapytam.

Może chciałabyś z Ewą porozmawiać? Podam Ci jej tel na PM.

Posted

Diunko, rodzaje zabiegów to ja pamiętam. Pytanie dotyczyło ich ilości, czyli ile czystych dni (pomijając przerwy) trwa już rehabilitacja. Tel. do Pani Ewy? Bardzo chętnie, poproszę!