diuna_wro Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Papryczka napisał(a): nawet bez całkowitej sprawności będzie najszczęśliwszy, jeśli będzie miał na kogo czekać w domu Trafnie i pięknie powiedziane. Quote
majqa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Erazm napisał(a):Itus caly czas trzymam kciuki. A ja się do nich dołączam! Quote
aresik Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 We Wroclawiu spooooro sniegu jak na ta czesc kraju. Ciekawe jak Iti sobie radzi :roll:... Quote
sleepingbyday Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 słuchajcie, ile itek wazy teraz? widziałam go kilka miesięcy temu, nie wiem, jak urósł... po zdjęciach wygląda na takiego średniaka do kolan mniej wiecej. Isadora, możesz mi przysłac ten plik z cegiełkami? wydrukuje dla tych pań.. mama wczoraj dzwoniła, że przekazała zdjęcia, dopytywały się co u pieska...:eviltong: Quote
diuna_wro Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 SBD - Iti ma krótkie nóżki, nie sięga do kolan, waży nieco ponad 10 kg. Quote
sleepingbyday Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 aha, do kolan jednak nie dosiegnął :evil_lol:. ale to i dobrze... Quote
aresik Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 sleepingbyday napisał(a):aha, do kolan jednak nie dosiegnął :evil_lol:. ale to i dobrze... jest niski jednakze powodzenie u kobiet ma ;) Quote
Erazm Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 No, coz kobietki lubia male zwawe koguciki :eviltong: Quote
diuna_wro Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Erazm napisał(a):No, coz kobietki lubia male zwawe koguciki :eviltong: aaaj, Erazm - no to teraz dałaś czadu słoneczko:diabloti: Quote
sleepingbyday Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 ja przyznam, ze lubię, jak kogucik jest raczej wiekszy :oops: Quote
Nel_a Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 ooo ciekawie tu, usiądę i posłucham :diabloti::crazyeye: Quote
sleepingbyday Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 cwaniara. lepiej dorzuć swoje trzy grosze....:eviltong: Quote
diuna_wro Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Itusiowi nie udało się dziś pobrać krwi. Panicznie boi się igły i tak się wyrywał, że strzeliła żyła. Ze strachu zrobił pod siebie siu i koo i cały dygotał. Jutro jadę do Ewy,pomogę Jej, może się uda. Zrobię zdjęcia. Quote
aresik Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 igla... zastrzyk slowa jak z horroru nie dziwie sie Itiemu...:shake: a na ktora sie umowilyscie ? Quote
diuna_wro Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ja bardzo lubię pobieranie krwi:diabloti: Z Ewą mamy się jeszcze dokładnie umówić przez tel, bo muszę załatwić nowe tabl na pęcherz i nie wiem o której mi się uda. Quote
diuna_wro Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 aresik napisał(a): zastrzyk Brrr!! To jest koszmar. Może uda mi się zrobić fotę wózka. Wózek widziałam, konstrukcja z rurek, deseczek i koca, na 4 kółkach. Tato planuje bieżnię, ale jeszcze nic o niej nie wiem. Wiosną, latem wskazane byłoby pływanie:roll: Quote
Nel_a Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Itek!! Nie badz mieczak!! To jak Cię ciocie uczyły?!! MASZ BYC SILNY I ODWAZNY CHLOPAK :mad::diabloti::cool3: Quote
Erazm Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Szczeka mi opadla:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Gdzie tacy ludzie sie chowaja? Ile psiakow wraca z adopcj bo zrobia siku, albo koo... Quote
aresik Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ten Pan to tez wspaniala duszyczka Wozeczek, bierznia... a gdy po przerwie przywiezlismy mu z Diuna Itiego i gdy ten z radosci zaczal siusiac po pokoju, uslyszalem wypowiedziane z jego ust slowa "niech sika, zostawcie go, niech sika.... jest odkurzacz przygotowany, zaraz bedzie czysto" hehe:) Quote
Nel_a Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='aresik']Ten Pan to tez wspaniala duszyczka Wozeczek, bierznia... a gdy po przerwie przywiezlismy mu z Diuna Itiego i gdy ten z radosci zaczal siusiac po pokoju, uslyszalem wypowiedziane z jego ust slowa "niech sika, zostawcie go, niech sika.... jest odkurzacz przygotowany, zaraz bedzie czysto" hehe:) Hehehe :loveu: Żeby więcej takich dobrych ludziów było :-o Quote
majqa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Diuno, przypomnij mi proszę, ile fachowych (mam tu na myśli Panią Ewę) zabiegów ma Iti na koncie. Quote
diuna_wro Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Majqa - gdzieś na wątku już wymieniałam. Dopytam Ewy czy coś się zmieniło, znajdę i podam Ci. Na pewno akupresura, nauka chodu, bo przy tym byłam, ale jeszcze chyba magnetoterapia i coś tam... ustalę to. Miał mieć elektrostymulację, ale czy już zaczęli to nie wiem. Będę widzieć Itusia i Ewę dziś, najpóźniej jutro, więc się zapytam. Może chciałabyś z Ewą porozmawiać? Podam Ci jej tel na PM. Quote
majqa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Diunko, rodzaje zabiegów to ja pamiętam. Pytanie dotyczyło ich ilości, czyli ile czystych dni (pomijając przerwy) trwa już rehabilitacja. Tel. do Pani Ewy? Bardzo chętnie, poproszę! Quote
Recommended Posts