diuna_wro Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Zadzwoniła dziś do mnie przemiła Pani Małgorzata O. z Łodzi, która zaproponowała (w razie potrzeby) załatwienie i opłacenie ewentualnych konsultacji z wetami Wydziału Weterynarii z wrocławskiej Akademii Medycznej. :multi: Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 booosko!!! podziekuj jej baaardzo od nas :-). czy wiecie, na których stronach (oprócz pierwszej) sa fotki itiego? przeglądam od początku, ale może szybciej dostanę podpowiedź :razz:? Quote
Ffrubka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='diuna_wro']UWAGA WROCŁAWIANIE!!! W DNIACH 6 - 15 MARCA WYJEŻDŻAM ZA GRANICĘ I POTRZEBNE BĘDZIE ZASTĘPSTWO DO KOORDYNACJI ITUSIOWYCH SPRAW. PROSZĘ O POMOC:modla: od 9-12 marca w godzinach po 15.3o jestem do dyspozycji jakby trza coś było pomóc Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 diuna, dzieki. wtej sekundzie je znalazłam, a i inne tez przy okazji.... Quote
diuna_wro Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 UWAGA WROCŁAWIANIE!!! W DNIACH 6 - 15 MARCA WYJEŻDŻAM ZA GRANICĘ I POTRZEBNE BĘDZIE ZASTĘPSTWO DO KOORDYNACJI ITUSIOWYCH SPRAW. PROSZĘ O POMOC:modla: Quote
diuna_wro Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Ffrubka']od 9-12 marca w godzinach po 15.3o jestem do dyspozycji jakby trza coś było pomóc Uff, super. Może być wtedy gorący okres, bo skończy się dt u Ewy i trzeba będzie małego przetransportować (na razie pytanie: tylko gdzie?). Dziś będę wiedzieć co z tym hotelem, o którym pisała Sbd. Przepraszam, nie mogę zrezygnować z tego wyjazdu:oops: Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 możesz, czy nie, wcale nie musisz rezygnować. bez przesady, damy radę. ja pisałam o petsitterce, nie o hotelu... to tak dla innych itusiowych fanów, bo ty to masz w pw... Quote
diuna_wro Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 sleepingbyday napisał(a): ja pisałam o petsitterce, nie o hotelu... racja. Jeszcze nie odpisała. Quote
jusstyna85 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Nel_a napisał(a):Hmm, moja aukcja zakończyła się w niedziele przed południem. Czekałam do wtorku na jakieś info od osoby która wygrała. Napisałam maila we wtorek a nic.....:mad::angryy: pieniążki chyba też jeszcze nie wpłynęły:angryy: Jeśli do jutra nie dostanę info chyba do tej osoby zadzwonię. Ktoś nas chyba poważnie nie potraktował :/ :mad::mad::mad: Iti nie martw się ciocia Nela da radę :p Wysyłałam Ci PW na dogomanii,pytałam Erazm kto wystawiał tą sesję i od razu pisałam.Wpłata była robione w tamtym tygodniu w środe,czy czwartek. Quote
Bambino Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='diuna_wro']Faktycznie SBD - rozmawiałyśmy o tym:oops:. Człowiek już się czasem gubi. Ituś się ucieszy z misia. Do tamtego jak się dorwał to go ściskał i oderwać się nie mógł. On nawet nie szarpie, tylko ucho żuje i się pokłada na nim, przytula. Sierota... no patrzcie. "Mój ci jest! Mój!" http://images36.fotosik.pl/61/e32bff944d3298c8.jpg Diunka, czy pomiędzy pyszczkiem a oczkami tego pluszaka są Itusiowe łapki ? :crazyeye: Wiecie co, tak sobie któregoś dnia pomyślałam ( myjąc zęby ), czy dziecko tych pijanych rodziców, które wyrzuciło Itusia przez okno czasem o Itusiu myśli. Myślę, że bardzo mi żal tego dziecka. :-( Quote
diuna_wro Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tak, to są jego łapki. Złapał i koniec. Ale już niebawem będzie miał swojego osobistego misia. Frubka:loveu: mu upolowała na allegro Dziś z Aresikiem zawieźliśmy Itiego do Ewy. Bardzo się cieszył. Zabraliśmy go wczesniej na spacer do parku, ale śnieg był zbyt głeboki. Aresik - dzięki za te transporty:thumbs:. Quote
aresik Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='diuna_wro']Faktycznie SBD - rozmawiałyśmy o tym:oops:. Człowiek już się czasem gubi. Ituś się ucieszy z misia. Do tamtego jak się dorwał to go ściskał i oderwać się nie mógł. On nawet nie szarpie, tylko ucho żuje i się pokłada na nim, przytula. Sierota... no patrzcie. "Mój ci jest! Mój!" http://images36.fotosik.pl/61/e32bff944d3298c8.jpg nie zwrocilem uwagi, ze to jego lapki :oops: fajowo obejmuje maskotke :loveu: moze mnie ktos tak by objal :roll: za transport nie ma co dziekowac - czysta przyjemnosc :eviltong: Quote
gonia66 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 aresik napisał(a):nie zwrocilem uwagi, ze to jego lapki :oops: fajowo obejmuje maskotke :loveu: moze mnie ktos tak by objal :roll: za transport nie ma co dziekowac - czysta przyjemnosc :eviltong: Aresiku Drogi..jaki problem??Zabieraj Itusia do siebie..będziesz miał pieszczoty na zawołanie:lol:..i powiem Ci, że kto wie czy nie lepsze od wszystkich innych...:cool3:Wierne..to pewne na 100%:roll: Quote
Nel_a Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 hehe ale trzyma mocno :loveu::cool3::crazyeye: słodziak :))) Quote
aresik Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 gonia66 napisał(a):Aresiku Drogi..jaki problem??Zabieraj Itusia do siebie..będziesz miał pieszczoty na zawołanie:lol:..i powiem Ci, że kto wie czy nie lepsze od wszystkich innych...:cool3:Wierne..to pewne na 100%:roll: Iti jest zbyt dominujacy zebym mogl go trzymac razem z amstaffem :shake: Quote
diuna_wro Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Nel_a:loveu: wpłata 100zł, która jest na koncie Ewy - to kasa za Twoją sesję od jusstyny85. Szykuj sprzęt! Dziś jeszcze potwierdzę. Quote
Isadora7 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ja poproszę o śliczne zdjęcie Itusia do dyplomu. Chętnie bym to zdjecie z misiakiem prosiła ale oryginalne na maila. Quote
Isadora7 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 diuna_wro napisał(a):Izadora - masz te foteczki.... OMG faktyczne. Nawet do aukcji dałam, sorry ale skleroza, zarobiona jestem, starość :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diuna_wro Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ituś zrobił dziś koo na spacerze. 4 razy!!! Czyli trzyma. Quote
Nel_a Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 no i to jest najlepsze info dnia :diabloti::multi::laola: Quote
aresik Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 4 kupy na jednym spacerze ?? ladnie tam Tata Ewy Itusia Karmi Quote
Recommended Posts