diuna_wro Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Moje zdanie jest takie: jeśli to rozmnażacz, to ja bym do tego ręki nie przyłożyła, no chyba, że uzbrojoną:mad:. A Twój kolo jak chce zyski naganiać takim typom, to niech sam sobie tam jedzie. Nie byłoby podaży, gdyby nie popyt - stara, ekonomiczna zasada sprawdza się i na tym rynku. Może jednak niech się wypowiedzą także inni uczestnicy wątku. P.S. Jest fundacja "boksery w potrzebie" i organizacja "s.o.s bokserom" i inne takie ... Quote
aresik Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ona, ani jej rodzenstwo nie ma rodowodu ja tez byl go olal, ale on tak czy siak tam pojedzie po nia szkoda mi tej psiuni ale zjade go na benzynie, wlozy wklad w dogo nawet o tym nie wiedziac :diabloti: sunie gosc oddaje za darmo, wiec sam nie wiem co o tym sadzic Quote
sleepingbyday Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 nie chodzi o to, żeby go powstrzymac siłą, tylko przekonac. powiedz mu to, co napisałam wczesniej. czy kupuje samochód bez dowodu rejestracyjnego? skąd wie, czy sunia nie jest chora na niewidoczne choroby? na jakiej podstawie ufa facetowi? bo pies ładnie wygląda? to w liceum juz sie cżlowiek orientuje, że mozna zaszpachlowac wszystko ładną farbą. dokłzdnie tak sie przedstawia sprawa z giełdą i pseudasami. bardzo dobry pomysł z bokserami w potrzebie. psy sa dt, więc "towar rozpoznany" a nam sie nie opłaca wciskac kitu, bo pies do nas wróci - więc i ludziom z BwP tak samo. dowie sie wszystkiego o psie. przejrzyj BwP, pokaz mu spy do adopcji i powiedz, żeby nie kupował kota w worku, bo ładnie wygląda. to nieracjonalne. rosyjska ruletka. Quote
diuna_wro Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Przepraszam, ale proszę mi tu nie zaśmiecać wątku sprawami nielegalnej, nierejestrowanej, niekontrolowanej ROZMNAŻALNI! Pan przesłał zdjęcia ojca sunii, bo matkę może w piwnicy trzyma, albo w garażu, albo w oborze. Koniec tematu. Jak masz Aresik za dużo czasu jutro, to bardzo proszę siuśki Itusiowe zawieźć do badania na Uniwerek Przyrodniczy, (psina ma chyba zapalenie pęcherza), a nie się zajmować popieraniem działań, które w dobie narastającego problemu bezdomności psów, są po prostu zbrodnią. Quote
majqa Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Gorzej jeśli kolega Aresika załapie się na psinę z chowu wsobnego. Nie jest to nieprawdopodobne. Quote
diuna_wro Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 majqa napisał(a):Gorzej jeśli kolega Aresika załapie się na psinę z chowu wsobnego. Nie jest to nieprawdopodobne. Otóż to! Powiedziałam mu to w rozmowie tel. Aresik prosił o publiczne wyjasnienie, że on chetnie siuśki Itusia zawiezie. Ja jednak sama to załatwię. Quote
sleepingbyday Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 hehe. powiedziała diuna niechętna siuśkom itiego :cool3: Quote
diuna_wro Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='sleepingbyday']hehe. powiedziała diuna niechętna siuśkom itiego :cool3: Ano niechętna. Martwi mnie to. Ituś jak ślimak: sunie po podłodze, a za nim mokry ślad. Straszna bida z niego, jak widzę te łapiny biedne sztywne i to jak on tymi przednimi przebiera głodny każdego spojrzenia, dotyku, bliskości, to mi się za każdym razem płakać chce:shake:. SBD - chusta dotarła do kliniki. Dziękuję. Quote
diuna_wro Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Itiemu przydałby się taki misiooo pluszowy, jak na fotkach z hotelu. Petsister mówi, że on jest cały szczęśliwy, gdy może sobie potarmosić, poszarpać i poprzytulać się do niego. Może ktoś z Was ma w domu taką leżącą maskotkę? Przejdę się po lumpexach, może znajdę. W sklepie cena za takie misie jest wysoka. Quote
sleepingbyday Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 podziękowania za chustę należą sie siostrze mru, która ja wyszyła i... nowemu domkowi baraka, który sprawił, że już mu nie jest potrzebna :razz:. diuna, być może faktycznie itek przeziebił pęcherz. jesli tak, to szybko się uporacie z problemem. daj koniecznie znać, co z tą petsitterką! Quote
LALUNA Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Straszna bida z niego, jak widzę te łapiny biedne sztywne i to jak on tymi przednimi przebiera głodny każdego spojrzenia, dotyku, bliskości, to mi się za każdym razem płakać chce:shake:. Taa, a kto mnie ostatnio obszczekał :cool3: Musiałam go ciasteczkami przekupić . Ituś jak ślimak: sunie po podłodze, a za nim mokry ślad. No i muszę przyznac Diunie ze ten zapach jest potworny, az taki nienaturalny, ostry, nieprzyjemny. Normalny mocz az tak nie śmierdzi Tak się zastanawiam, czy nie doszło do jakiegoś zakażenia, przecież on ten siusiak ma na wierzchu jak ciagnie tyłeczek to siusiakiem zbiera wszystkie bakterie. To by tłumaczyło czeste sikanie i ten ostry zapach. Poproś nastepnym razem, aby Dorota lub Marta zapisały mu moze furaginum. I pomyscie aby mu zakładac pieluchy, raz zeby oszczedzic zapach w domu, dwa aby nie dochodziło do zakażenia wszelkich bakterii które Iti zbiera siusiakiem z podłogi Quote
Isadora7 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ja myślę że można będzie tez zrobić kolejną edycje aukcji cegiełkowej. Uważam że połowa sprzedanych cegiełek to całkiem nieźle jak na fakt ze tym koncie jeszcze cegieł nie było. Quote
Erazm Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Dziewczyny kupujcie co trzeba, ja z bazarku zlotego wysle wiecej.... Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 on chyba powinien miec zbadany mocz, co? kolejny bazarek sie szykuje od Ukrytego Smoka, prosze was o cierpliwośc. pytałam dwie osoby na PW, ale chyab jeszcze publicznie spytam... czy moge dostac 3 cegiełki do przekazania darczyńcom? 3 panie wpłaciły, ale nie przez allegro, bo nie sa uzytkownikami, a ja im link do allegro przekazałam. one sie itim interesują, więc uważam, ze powinny dostać. bo to sie zwyczajnie, z wyrahowaniem, itiemu opłaci... Quote
Isadora7 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='sleepingbyday']on chyba powinien miec zbadany mocz, co? kolejny bazarek sie szykuje od Ukrytego Smoka, prosze was o cierpliwośc. pytałam dwie osoby na PW, ale chyab jeszcze publicznie spytam... czy moge dostac 3 cegiełki do przekazania darczyńcom? 3 panie wpłaciły, ale nie przez allegro, bo nie sa uzytkownikami, a ja im link do allegro przekazałam. one sie itim interesują, więc uważam, ze powinny dostać. bo to sie zwyczajnie, z wyrahowaniem, itiemu opłaci... Ja będę cegły robiła i oczywiście mogę pliki przesłać wskazanym przez ciebie osobom :) Quote
diuna_wro Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Mocz oddaję do badania jutro, pisałam o tym. Tabletki także będzie brał od jutra, takie wspomagające pracę pęcherza, również pod kątem neurologicznym. Iti wraca dziś wieczorem do Ewy. sbd - czy wpłaty tych Pań były prawidłowo zatytułowane? Quote
Ffrubka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='diuna_wro']Itiemu przydałby się taki misiooo pluszowy, jak na fotkach z hotelu. Petsister mówi, że on jest cały szczęśliwy, gdy może sobie potarmosić, poszarpać i poprzytulać się do niego. Może ktoś z Was ma w domu taką leżącą maskotkę? Przejdę się po lumpexach, może znajdę. W sklepie cena za takie misie jest wysoka. znalazłam parę na allegro :P Któryś się nadaje? Duży pies (546403868) - Aukcje internetowe Allegro Duży, mięciutki pies- 50 cm przytulanka (555281391) - Aukcje internetowe Allegro ogromny MIŚ MISIU MASKOTKA wieelka 104cm :-) (557585610) - Aukcje internetowe Allegro DUżY PLUSZOWY KONIK 63cm - MASKOTKA OD1Zł BCM (549977537) - Aukcje internetowe Allegro Quote
diuna_wro Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ten byłby idealny: Duży, mięciutki pies- 50 cm przytulanka (555281391) - Aukcje internetowe Allegro Możesz zamówić, zrobię Ci przelew. Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Isadora, diuna - diunie to chyba pw pisałam - tytuł przelewu był taki, jaki podano na aukcji, a przelew był ode mnie, tzn z konta mamy, którego jestem współwłaścicielka, ale ja przelewałam - Aleksandra Ch. pamietasz? Isadora, wyslij mi jeden plik (olacha@tlen.pl), ja im wydrukuję i przekażę... te panie to moja mama i jej dwie koleżanki. faktycznie pisałaś diuna, ze mocz będzie badany, przepraszam... Quote
żabusia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='diuna_wro']Ten byłby idealny: Duży, mięciutki pies- 50 cm przytulanka (555281391) - Aukcje internetowe Allegro Możesz zamówić, zrobię Ci przelew. Oby nikto go nie sprzątnął, taki fajniusi. Quote
Nel_a Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 no fajniusi ;] Jak już go dostanie to koniecznie wrzucice tu zdjecia :) Quote
Ffrubka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='diuna_wro']Ten byłby idealny: Duży, mięciutki pies- 50 cm przytulanka (555281391) - Aukcje internetowe Allegro Możesz zamówić, zrobię Ci przelew. zalicytowałam i napisałam do Sprzedającego wiadomość z prośbą o wcześniejsze zakończenie aukcji... trzymam kciuki ;) Quote
diuna_wro Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Faktycznie SBD - rozmawiałyśmy o tym:oops:. Człowiek już się czasem gubi. Ituś się ucieszy z misia. Do tamtego jak się dorwał to go ściskał i oderwać się nie mógł. On nawet nie szarpie, tylko ucho żuje i się pokłada na nim, przytula. Sierota... no patrzcie. "Mój ci jest! Mój!" Quote
Recommended Posts