diuna_wro Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Sprawdzałam czy wraz z wysyłaniem linki, zwiększa się ilość wyświetleń na allegro i nie bardzo, więc nie ma sensu - ludzie ignorują takie wiadomości Quote
Nel_a Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 diuna_wro napisał(a):Sprawdzałam czy wraz z wysyłaniem linki, zwiększa się ilość wyświetleń na allegro i nie bardzo, więc nie ma sensu - ludzie ignorują takie wiadomości też to zauważyłam. Mają to wszystko w nosie :/ powiedziałabym dobitniej ale tu nie mogę :diabloti: Quote
Erazm Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Za dużo tych reklam i ludziom sie już nie chce zaglądać:shake:. Ciekawe jak tam maluch, cegiełki powoli schodzą:roll: jeszcze parę dni zostało. Quote
diuna_wro Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Wysłałam kilka emaili z prośbą o sponsoring, ale pewnie mi nie uwierzą:roll:. Quote
diuna_wro Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ffrubka była dziś z Itim na akupresurze w Fizjo - Wet i przymiarce wózka. Wózek OK, a w ogonku pojawiło się czucie (podczas naciskania na ogon reagują zwieracze odbytu):multi:. Dziś w klinice Iti nagle odwrócil się od ludzi (co się nie zdarza) i zaczął sunąć w stronę drzwi, po czym zrobił koo. Być może i ja i Petsister nie potrafiłyśmy odczytywac sygnałów dawanych przez tego pieska, są praktycznie niezauważalne, delikatne i różniące się od dobitnych znaków jakie dają mi np. moje psy. Być może podniosłam alarm, na podstawie jednego dnia, w którym nie dość, że mały był mocno podekscytowany, to jeszcze w nowym otoczeniu. Może on się wciąż denerwuje przy nowym człowieku i dlatego nie potrafi utrzymać. Zobaczymy... na razie u Petsister bez zmian. Pomimo to bardzo się lubią:p Opuszka opatrzona. Jutro przerwa w ćwiczeniach, bo by się chłopak przeforsował. Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ech, emocje nam funduje psiul. może faktycznie - sygnały baraka były tak delikatne, że załapałam pod koniec jego pobytu, a i to nie do końca. niemniej jednak. chyba tzreba się zastanowić nad porządną diagnostyką. wiem, że to duzo kasy. ale - w końcu w jakims stopniu działacie po omacku... tzn tak mi sie wydaje, bo ja zupełnie nie znam sie na tych rzeczach.. jak nie mam racji, to mi powiedzcie, zamkne się (trala-lala :diabloti:) aaa, jak tu naa "niesmiało" przebąkuje o dt, to chyba juz nieźle przemyslana sprawa, co? aż mnie zatchneło, jkaby iti miał taaaką opiekę, to normalnie do lourdes na kolanach pójdę (ee, no kłamię :diabloti:) Quote
Ffrubka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 diuna_wro napisał(a):Jutro przerwa w ćwiczeniach, bo by się chłopak przeforsował. .. no właśnie :-( przyzwyczaiłam się już do tych naszych wycieczek. Po całym dniu w pracy, upierdliwych klientach i innych takich atrakcjach, podróż z tym małym kłębkiem pozytywnych wibracji była kojąca dla mojego organizmu ;) Dziś nawet panowie z auta obok (w korku staliśmy:eviltong:) zainteresowali się "kicającym" po tylnim siedzeniu Itusiem hihihi A mnie rozborił, gdy wygodnie ułożyl dupcię na siedzeniu, a mordeczkę oparł na pokrowcu między przednimi fotelami... no nic tylko miziać i gapić się w te oczka cudne... ehhh potrafi rozkochać w sobie ten nasz Ituś :cool3: O radościach na rehabie już Diunka zameldowała...:p Ewcia tak go dziś wystymulowała, że maly przespał calą drogę powrotną (w poprawnej pozycji) do Asi jak aniołek. Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 zawsze twierdziłam, ze dobra stymulacja to jest to! :diabloti: Quote
bemolka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 czy może sie ktos dowiedzieć czy wpłata od Ansahn dla Itka na konto P. Ewy wpłynęła? Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 w podobnej i innych psrawach czekam na wejście dorotikus na dogo. ta kobieta to jest zalatana, biedaczka.... Quote
majqa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 diuna_wro napisał(a):(...) Dziś w klinice Iti nagle odwrócil się od ludzi (co się nie zdarza) i zaczął sunąć w stronę drzwi, po czym zrobił koo. (...). I to jest najlepsza wiadomość dnia! Quote
Nel_a Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Hmm, moja aukcja zakończyła się w niedziele przed południem. Czekałam do wtorku na jakieś info od osoby która wygrała. Napisałam maila we wtorek a nic.....:mad::angryy: pieniążki chyba też jeszcze nie wpłynęły:angryy: Jeśli do jutra nie dostanę info chyba do tej osoby zadzwonię. Ktoś nas chyba poważnie nie potraktował :/ :mad::mad::mad: Iti nie martw się ciocia Nela da radę :p Quote
sleepingbyday Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 zdaje sie, ze na takie zachowanie sa jakies procedury w allegro? nie znam sie... wysyłam dzis (na adres fizjo-wetu) baner reklamowy nagrzbietowy :p. szczerze mówiąc cos nie wygląda na prany, może powinnam go w wysokiej temperaturze prać? ale to tylko z bliska na szczęscie widac, ze trochę tam "śladów użycia" nie zeszło....:oops: Quote
majqa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Nel_a napisał(a):Hmm, moja aukcja zakończyła się w niedziele przed południem. Czekałam do wtorku na jakieś info od osoby która wygrała. Napisałam maila we wtorek a nic.....:mad::angryy: pieniążki chyba też jeszcze nie wpłynęły:angryy: Jeśli do jutra nie dostanę info chyba do tej osoby zadzwonię.(...) Nelu, upłynęło mało czasu od nd. do dziś. Nawet jeśli nie tydzień. Oczywiście, że zadzwoń, wyślij jeszcze jednego maila. Jeśli obie te opcje zawiodą, wyślij jeszcze przypomnienie poprzez stronę allegro. Jeśli nie masz opisu o sobie na allegro, a w nim wypunktowanych wymogów, ile czekasz na kontakt, wpłatę etc...to troszę za wcześnie na zaniepokojenie. Quote
Nel_a Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 majqa napisał(a):Nelu, upłynęło mało czasu od nd. do dziś. Nawet jeśli nie tydzień. Oczywiście, że zadzwoń, wyślij jeszcze jednego maila. Jeśli obie te opcje zawiodą, wyślij jeszcze przypomnienie poprzez stronę allegro. Jeśli nie masz opisu o sobie na allegro, a w nim wypunktowanych wymogów, ile czekasz na kontakt, wpłatę etc...to troszę za wcześnie na zaniepokojenie. Każdy allegrowicz ma czas 2 tyg. od zakończenia aukcji. Wiec poczekam z powiadomieniem allegro. Pisałam właśnie tego maila poprzez allegro. Wiem że niewiele czasu upłynęło ale jakiś kontakt by się przydał :p Quote
diuna_wro Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Cześć wszystkim! Jutro jadę do Ewy i będziemy sprawdzać konto, ile i od kogo wpłynęło. Rozliczę to tu i na wątku rozliczeniowym. Quote
diuna_wro Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):zawsze twierdziłam, ze dobra stymulacja to jest to! :diabloti: mmhmmm:eviltong::diabloti: Quote
diuna_wro Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Cegiełki schodzą coraz wolniej. Może należałoby rozruszać aukcję tymi ostatnimi zdjęciami:roll: Izaaaaaaadoooooraa! hop, hooop! gdzie jesteeeeś?:grins: Quote
Isadora7 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='diuna_wro']Cegiełki schodzą coraz wolniej. Może należałoby rozruszać aukcję tymi ostatnimi zdjęciami:roll: Izaaaaaaadoooooraa! hop, hooop! gdzie jesteeeeś?:grins: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeestem, koło 18-19 wstawię :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Nel_a napisał(a):Każdy allegrowicz ma czas 2 tyg. od zakończenia aukcji. (...) Wiem o tym Nelu. Sama reguluję sprawy natychmiast po zakończeniu aukcji tyle, że nie wszyscy tak robią, jak i nie wszyscy trzymają się sztywno 2tyg. Może ta osoba wyjechała, nie odbiera maili? Gdybam. Sprawdzałaś, kiedy logowała się ostanio na allegro? Dzwoń koniecznie. Jeśli wysyłałaś przypomnienie przez stronę i mam tu na myśli to przypomnienie, które poprzedza wystąpienie o zwrot prowizji to została Ci tylko jeszcze ta wspomniana furtka (przy braki reakcji na tel. jeśli tak będzie). Na ogół ten ostatni manewr skutkuje. Quote
Erazm Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Tak zdecydowanie poprosimy o foteczki.... Nel_a spokojnie jeszcze jest chwila;) Quote
dorotikus Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):w podobnej i innych psrawach czekam na wejście dorotikus na dogo. ta kobieta to jest zalatana, biedaczka.... Może nie tyle zalatana co dogo mi nie działało od kilu dni( tu powinien być emotikon pt diabełek ) :angryy::angryy:ale już działa:silly: i mam nadzieje że ten stan się utrzyma bo jak nie to:comp26::-x :comp26:..... całe wszczęcie że mam numer Diunki to wiedziałam co się dzieje u Itusia. Co do wpłat to ostania jaka wpłynęła na moje konto to ta od Bemolki z bazarków. Co do płatności za rehabilitacje i pobyt Itiego u taty pani Ewy.Poprosiłam ją żeby wystawiła fakturę za pobyt i leczenie i jak tylko oryginał dotrze do Beate to Hundehilfe przeleje kasiore :p .Faktura wystawiona jest za całość leczenia czyli ten miesiąc i następne więc leczenie mamy opłacone(a tu emotikon multi) Ps moje dogo jednak nie działa poprawnie ,nie wstawia emotikonów :(:sweetCyb::multi::multi: Quote
sleepingbyday Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 w takim razie odpowiedz mi na pw, moż ebyć bez emotikonek :eviltong: Quote
diuna_wro Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Izadoooora, słoneeeeczko:loveu: foteczki na cegiełkach się przypominają:oops: mamy jeszcze tylko 3dni Quote
aresik Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ale tu cisza... a ja nadal w nozdrzach czuje siuski Itiego, a co dopiero Diuna :eviltong: Quote
Recommended Posts