black_cat Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='majqa'] Jeśli nie, lepsza tygodniowa przerwa w rehabilitacji niż pomoc laika. Mniejsze ryzyko. Isadorko - Twój wytwór = bajka! :multi:[/quote] Majqa, wg mnie masz rację. Szczególnie ze to koszty hotelowania to trochę wygórowane, rozumiem ze pani chce za dojazd, ale za masaże też? czy to aż taki wysiłek zeby za tę usługę też pobierała opłatę? Quote
black_cat Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 no chyba ze się zna i oplata bedzie za fachowe masaże. sama nie wiem, oczywiscie zdecydujecie tak aby dla Itiego bylo najlepiej. Quote
Erazm Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Dziewczyny, Diuna bedzie negocjowac, nie ma po prostu chetnych, ktorzy by sie podjeli opieki nad niesprawnym psiakiem. Prawa rynku...Niestety, tego sie nie przeskoczy. Uwagi M. sa jak najbardziej na miejscu. Poczekajmy , az Diuna sie odezwie. Nie powierzy malego w nieodpowiedzialne rece W sparawie banerkow pisz do moda, albo w dziale administracja Quote
black_cat Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Erazm'] Nie powierzy malego w nieodpowiedzialne rece[/quote] Nie mam co do tego wątpliwości Quote
majqa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Erazm'](...)Poczekajmy , az Diuna sie odezwie. Nie powierzy malego w nieodpowiedzialne rece (...)[/quote] Ja nawet nie nazwałabym tego, co miałam na myśli nieodpowiedzialnością ale hm...raczej nieświadomością zagrożeń wynikających z braku umiejętności i samym, ewentualnym brakiem tychże umiejętności. Czekamy wobec tego na Diunę. Quote
sleepingbyday Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 cześć itimanki. byłam dziśw centrum handlowym (zosia była operowana,siostra mnie tam zabrała, żebym nie świrowaław poczekalni) no i wpadłyśmy na sklep rehabilitacyjny, gdzie mjaą piłki. dla zapisania sytuacji: sa piłki z kolcami 28cm srednicy i 55 cm (nic pomiędzy), a bez kolców - dostępne wielkosci co 5 cm. nie kupiłam na razie, bo z erazm przegadałyśmy, że może się znjadzie z kolcami, bo to lepsze. jak nie, wiemy, gdzie szuakć. Quote
diuna_wro Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Zapytałam petsisterkę czy ma doświadczenie w pielęgnacji niepełnosprawnych psów. Odpwiedziała, że nie. Zatem nie będzie wykonywać sama żadnych ćwiczeń, będzie na nie codziennie jeździć do kliniki. Nieostrożnym ruchem już nie da się Itusiowi zrobić krzywdy. Jego ortopedyczno-neurologiczny stan jest na tyle stabilny, że podczas normalnego noszenia, podnoszenia itd. nie można go uszkodzić. Pani petsister liczy sobie za dojazd i czas w klinice 30 zł dodatkowo. Quote
diuna_wro Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 sbd - u mnie też są takie rozmiary, niestety żaden nie pasuje. Musi być 35-40cm żeby spełniała swoją funkcję. Na razie będzie wózek, potem bieżnia, a piłkę kupię zwykłą, dmuchaną, plażową - taka w ostateczności też może być. Quote
diuna_wro Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Isadora7']Dodałam do aukcji. Tekst może być? To mój debiut:oops::oops::oops: Quote
majqa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='diuna_wro']Tekst może być? To mój debiut:oops::oops::oops:[/quote] Też pytanie! :happy1: Quote
Isadora7 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='diuna_wro']Tekst może być? To mój debiut:oops::oops::oops:[/quote] Oczywiście że dobry, każdemu życzę takich debiutów. Quote
diuna_wro Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 a moze przy cegiełkach podać link do aukcji z sesją? Quote
sleepingbyday Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 diuna - te bez kolców są rozmiary co 5 cm, czyli i 35 i 40 jest dostepne... pytanie, czy jesli bez kolców, to nie marnowac kasy i faktycznie plazówke kupic... Quote
Erazm Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 jesli to mozliwe i zgodne z regulaminem ... Quote
Isadora7 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='diuna_wro']a moze przy cegiełkach podać link do aukcji z sesją?[/quote] Tak jest to zgodne z regulaminem gdyż jest to aukcja dotyczaca tego samego "przedmiotu" link już dodałam. Quote
diuna_wro Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 sleepingbyday - jaka jest cena takiej 35 cm? Quote
sleepingbyday Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 dowiem sie - pytalam tylko o te z kolcami, a i tak nieprzytomna bylam z nerw. jutro tam zadzwonie.... Quote
Nel_a Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Diunaaaa.....czytałam to mężowi...prawie się :placz: i głos mi się załamywał. Ładnie to tak? :mad: :evil_lol: Quote
aresik Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='diuna_wro'] Pani petsister liczy sobie za dojazd i czas w klinice 30 zł dodatkowo.[/quote] bedzie jezdzic autem czy komunikacja wiejska - wroclawska ? 30 zl za komunikacje wiejska to sporo jak autem to ok btw. prosze o wybaczenie wszystkich zakochanych we wroclawiu tzw wrocLove ;] :cool: :p Quote
diuna_wro Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Niestety autobusem. I to dość sporą odległość, więc nie wiem czy nie z przesiadką. Szczerze mówiąc, nie bardzo sobie to wyobrażam. Iti nie jest lekki, a do tego jego ruchliwość:shake: przecież to żywe sreberko. Nie mamy jednak innej opcji, to jedyna petsister, która się zgodziła. Quote
aresik Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 moze ja zostane petbrotherem :???::hmmmm: Quote
diuna_wro Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 taaa, Twój Ares:diabloti: na pewno się podzieli swoim terytorium, taaa Quote
Ffrubka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Diuna, a w jakich godzinach są ćwiczonka Itiego i jaką trasę miałby przebywać? Mam na myśli skąd dokąd? Jeśli już o tym pisaliście, to sorki, ale nie zapamiętałam nadrabiając cały wątek:oops: Quote
elmira Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 A ja tylko wpadłam, żeby przekazać, że 5.2.09 zamyka sie okrąglutką kwotą 600 złotych zebranych na bazarku biżuteryjnym dla Itiego:multi: Quote
marysia55 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='elmira']A ja tylko wpadłam, żeby przekazać, że 5.2.09 zamyka sie okrąglutką kwotą 600 złotych zebranych na bazarku biżuteryjnym dla Itiego:multi:[/QUOTE] to jest chyba rekord świata na bazarkach :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts