diuna_wro Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ITI NA "NASZYM MIEŚCIE": http://www.naszemiasto.pl/pies/tresc/656262_360_1.html Quote
majqa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Nel_a']tyle to wiem :p[/quote] A czego potrzeba więcej? Nick, jasna sprawa (będzie pewno podany w rozliczeniu obok kwoty, to a propos ludzi z dogo, a spoza imię, litera nazwiska i kwota). Quote
majqa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='sleepingbyday'] (...) Isadora zmień na "każą", ortografia jęczy....ja bym tą wizję wywaliła jednak. liczyć się z wizją? a co ona takiego mi zrobi, ta wizja ;-)?[/quote] Jęcząca ortografia, istotnie wynikająca z potwornego zmęczenia, poprawiona, przynajmniej na wątku. Wstyd za aukcyjną biorę na własną klatę. Wizja jeszcze nikomu nic nie uczyniła, o zagrożenie moją możesz być spokojna. ;) Zresztą, jej miejsce zajęło marzenie, a raczej dwa. Pierwsze - przeczytać Twój tekst SBD i druga - byś uprosiła zaprzyjaźnioną Panią redaktor o tekstową pomoc psiakom. Fakt pozostaje faktem, co fachowiec to fachowiec. Ja z przyjemnością złapię oddech i odświeżę sobie pamięć o fajowskim stylu Filipinki. Eony temu miałam nieukrywaną przyjemność zatapiać się w lekturze tego czasopisma. Quote
majqa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='diuna_wro'] (...) ja Wam powiem, że Iti dziś podczas snu machał łapami i ogonem, który wydawał się martwy. (...).[/quote] Nie masz pojęcia jak się cieszę. :multi: Przypomnij mi Diuno, jakie zabiegi poza ćwiczeniami, pewno rozmasowywaniem ma Ituś? Quote
Erazm Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Ja mogę tylko dziękować. Doroticus gdzie jesteś? Diuna porób foteczek, wymiziaj szczyla Quote
Nel_a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Diuna, coraz lepsze wiesci nam podajesz :crazyeye::laugh2_2::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
majqa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Coraz mocniej wierzę w sukces. Ostatnio miałam tel. o piesiu, który jeździł na wózku, miał poważny uraz kręgosłupa. Piszę jeździł, bo jego Państwo się nie poddali, pies był rehabilitowany, choć małe były szanse, by to coś dało...i pies zaczął chodzić! Quote
Isadora7 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='majqa']Jęcząca ortografia, istotnie wynikająca z potwornego zmęczenia, poprawiona, przynajmniej na wątku. Wstyd za aukcyjną biorę na własną klatę. Wizja jeszcze nikomu nic nie uczyniła, o zagrożenie moją możesz być spokojna. ;) Zresztą, jej miejsce zajęło marzenie, a raczej dwa. Pierwsze - przeczytać Twój tekst SBD i druga - byś uprosiła zaprzyjaźnioną Panią redaktor o tekstową pomoc psiakom. Fakt pozostaje faktem, co fachowiec to fachowiec. Ja z przyjemnością złapię oddech i odświeżę sobie pamięć o fajowskim stylu Filipinki. Eony temu miałam nieukrywaną przyjemność zatapiać się w lekturze tego czasopisma. Ooo pomysł genialny, tekściopisarz bardzo się przyda przyspieszy to niejednokrotnie zrobienie aukcji. A "Filipinkę" pamiętam a jakże, wtedy to było jedyne "dziewczyńskie" pismo. Dziewczyny pisały że całowały sie z chłopakiem i okres się zatrzymał czy możliwe że są w ciąży. Fajny layout miała. Quote
majqa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Isadora7'] Ooo pomysł genialny, tekściopisarz bardzo się przyda przyspieszy to niejednokrotnie zrobienie aukcji. (...) Dziewczyny pisały że całowały sie z chłopakiem i okres się zatrzymał czy możliwe że są w ciąży. (...) Dzięki, że właściwie odebrałaś mój tok rozumowania. :loveu: Możesz sobie wyobrazić, co by się działo, gdyby w tekstach dla biedulków pomogli ludzie z predyspozycjami i stosownym przygotowaniem zawodowym? Dla nich byłaby to bułka z masłem. Na dogo ujawniali się prawnicy, urzędnicy, weci, ludzcy lekarze, wyłapałam polonistkę z prawdziwego zdarzenia, tłumacze, a dobrych dziennikarzy jak na lekarstwo. Co do okresu itp...wcale nie śmieszne... :shake: Miałam to samo, co opisana dziewczyna tylko, że mnie jak się wtedy zatrzymał to dotąd nie wystartował. Jeszcze parę latek i będzie to zbyteczne. :roll: ;) Quote
Erazm Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Jaki z tego wniosek( i nie trzeba byc redaktorem w Filipince) - NIE CALOWAC SIE:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diuna_wro Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dobra wiadomość to taka, że Iti raczej będzie chodził, zobaczymy co z końcówką ogonka. Ogon zwisa jak kawałek sznurka, ale kto wie, we śnie się poruszył:cool3: Zauważyć można chwilami odruch kroczenia, na spacerach podtrzymywany jest na uprzęży z koca i czasem udaje mu się zrobić krok. Staw Ewa stabilizowała i jest już na swoim miejscu. Plecki stały się proste, pozycja siedząca psia, nie człowiecza. Powoli ucisk w kręgach odpuszcza, a czucie wraca... POWOLI - i to jest ta gorsza część wiadomości - POWOLI, to znaczy, że co najmniej pół roku bedzie potrzeba by zaczął chodzić...:shake: Zdjęcia wstawię i prześlę na email wszytskim jutro - bo dziś odpadam. Wózeczek jeszcze nie został zbudowany. Quote
diuna_wro Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Był z nami cichy obserwator wątku, uczestnik dogo, niejaki Aresik:diabloti:Pozdrawiam:eviltong: Quote
sleepingbyday Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='majqa']Jęcząca ortografia, istotnie wynikająca z potwornego zmęczenia, poprawiona, przynajmniej na wątku. Wstyd za aukcyjną biorę na własną klatę. Wizja jeszcze nikomu nic nie uczyniła, o zagrożenie moją możesz być spokojna. ;) Zresztą, jej miejsce zajęło marzenie, a raczej dwa. Pierwsze - przeczytać Twój tekst SBD i druga - byś uprosiła zaprzyjaźnioną Panią redaktor o tekstową pomoc psiakom. Fakt pozostaje faktem, co fachowiec to fachowiec. Ja z przyjemnością złapię oddech i odświeżę sobie pamięć o fajowskim stylu Filipinki. Eony temu miałam nieukrywaną przyjemność zatapiać się w lekturze tego czasopisma.[/quote] hmm, przekażę, nie wiem, być może, ale że byłoby to z pożytkiem, to jasne. niemniej jednak twoje teksty majqa zostały ocenione wysoko, jako talent do konkretnego stylu. zwłaszcza po opisaniu targetu :eviltong:. zreszta to widac po wynikach.... te drobiazgi jęczące nie maja najwyraźniej wpływu :razz:. to ja się czepiam i choc pewnie z pozytkiem dla polszczyzny, to być może ze szkoda dla psiaków?? co do mojego tekstu - ja mam starsznie ciężkie pióro - lepiej i szybciej mówię, niz piszę, a jak juz mam pisać na zamówienie, to mordęga tygodniowa :diabloti:. zreszta moje próby ogłoszeniowe sa przeciętne... ale krytyka (twórcza, rzecz jasna :razz:) wychodiz mi bosko :oops: [quote name='Erazm']Jaki z tego wniosek( i nie trzeba byc redaktorem w Filipince) - NIE CALOWAC SIE:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] erazm, ty potrzebujesz porady zdecydowanie :evil_lol: Quote
majqa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='sleepingbyday'](...) te drobiazgi jęczące nie maja najwyraźniej wpływu :razz:. to ja się czepiam i choc pewnie z pozytkiem dla polszczyzny, to być może ze szkoda dla psiaków?? (...) jak juz mam pisać na zamówienie, to mordęga tygodniowa :diabloti:. (...) krytyka (twórcza, rzecz jasna :razz:) wychodiz mi bosko :oops: erazm, ty potrzebujesz porady zdecydowanie :evil_lol:[/quote] Bralczykiem to ja nie będę. :evil_lol: Daj się namówić na mordęgę, plizzz. :lol: Co do krytyki, ze mną jak z prawdziwą cnotą, resztę znasz...:razz: Rada dla Erazm - Całować się ile wlezie, wcześniej, czy później okres i tak pójdzie do lamusa. Po cóż przedłużać tę nierówną walkę? :roflt::roflt::roflt: Dobranoc Ituniu, niech następny dzionek przyniesie kolejne postępy!!! Quote
Erazm Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 To na calowanie lece do jamnikow Isadory:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sbd Ty bakow nie zbijaja tylko do roboty, trening czyni mistrza:lol:, a kazde pioro na wage zlota Diunka nawet jesli pol roku, ale to NADZIEJA podparta faktami!!!!!!!! Jest szansa :lol: Quote
Nel_a Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Dobre wieści, bardzo dobre :):laugh2_2::laugh2_2::klacz: Quote
Isadora7 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Cudne wiadomości. Trzymaj tak dalej Iti. sleepingbyday ja też stanę z tłumem i będę napraszać się o teksty. Quote
majqa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='sleepingbyday']ale co mam napisac, wy baby?[/quote] Absolutnie na serio to piszę...potrzebny jest tekst dla oskalpowanej suni, do allegro (mój pierwszy baner z prawej) i to na przysłowiowy gwałt. Jest tam dramatyczna prośba, z odpowiedzią na którą się nie wychylałam. :-( Wstyd byłoby mi nawalić, a dziś to niemal pewne. Zerknij SBD, może spróbujesz??? Quote
diuna_wro Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ktoś kiedyś napisał, tu na dogo, powiedzenie czyjejś babci, mniej więcej w tym sensie: "za każdy dobry uczynek czeka Cię szybka kara" . Dlaczego o tym przypominam? ponieważ w nocy Itusiowej rehabilitantce wybito szyby w samochodzie, a ponieważ koszt szyb przekroczył wartość samochodu - tym samym Ewę pozbawiono samochodu:mad: za co? za to, że kobiecina zasuwa z kalekim psem po osiedlu, masując łapki, dźwigając bezwładną dopinę, rozmawiając jak z dzieckiem? a może za to, że robi to prawie za darmo? Szlag by trafił sk***#$$#^^!!!!:angryy: Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='majqa']Absolutnie na serio to piszę...potrzebny jest tekst dla oskalpowanej suni, do allegro (mój pierwszy baner z prawej) i to na przysłowiowy gwałt. Jest tam dramatyczna prośba, z odpowiedzią na którą się nie wychylałam. :-( Wstyd byłoby mi nawalić, a dziś to niemal pewne. Zerknij SBD, może spróbujesz??? majqa, wiszę 3 bazarki, 3 serie ogłoszeń i dwa wątki, jutro operuję zosię (tzn chirurgiem, nie sobą) - nie moge teraz, bo zawalam inne sprawy, zanim nie nadgonie, nie obiecam niczego. ale tekst allegrowy bedzie nastepny w kolejce, ok (na wasza odpowiedzialność za wyniki :eviltong:). diuna to moja mam zawsze powtarza: dobre uczynki sa natychmiast karane. pytanie, czy te szyby z powodu psa? skąd przypuszczenie, że chodzi o itiego, że to nie jest zwykłe chuligaństwo? Quote
Nel_a Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='sleepingbyday']majqa, wiszę 3 bazarki, 3 serie ogłoszeń i dwa wątki, jutro operuję zosię (tzn chirurgiem, nie sobą) - nie moge teraz, bo zawalam inne sprawy, zanim nie nadgonie, nie obiecam niczego. ale tekst allegrowy bedzie nastepny w kolejce, ok (na wasza odpowiedzialność za wyniki :eviltong:). diuna to moja mam zawsze powtarza: dobre uczynki sa natychmiast karane. pytanie, czy te szyby z powodu psa? skąd przypuszczenie, że chodzi o itiego, że to nie jest zwykłe chuligaństwo? no właśnie :( to chyba nie przez Itusia:-(:placz: Quote
diuna_wro Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='diuna_wro']za co? za to, że kobiecina zasuwa z kalekim psem po osiedlu, masując łapki, dźwigając bezwładną dopinę, rozmawiając jak z dzieckiem? a może za to, że robi to prawie za darmo? Szlag by trafił sk***#$$#^^!!!!:angryy:[/quote] nieeee no, nie wiem czy przez Itusia, nikt nie wie, to było takie pytanie, noo wiecie, w kosmos, zła jestem, ot tyle... :oops: Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 hihi - i tak sie tworza plotki :evil_lol: Quote
Recommended Posts