Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

Posted

[quote name='diuna_wro']Nel_a nie znam się na zasadach działania Allegro, ale może da się tam jakoś tłustym drukiem dopisać gdzieś info, że wszelkie ewentualne wpłaty na rzecz Itiego (te poza aukcją) muszą być opisane jako "WPŁATA NA REHABILITACJĘ ITIEGO".

Nie chciałabym kłopotów w skarbówce FizjoWetowi narobić.

Wiesz, moge to dopisac tak jakby poza aukcja. Tak jak dopisalam ciag dalszy wczoraj.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nel_a napisał(a):
Ja dodałam linka na forum tanca brzucha (to takie moje zajęcie dodatkowe ;) :cool3:) za pozwoleniem admina :))) na jednym ze swoich blogów też napisałam o Itim. Zaraz dalej rozreklamuje :)))

To ja lece do znajomych;)

Posted

[quote name='majqa']Nelu, jestem zachwycona!!! :loveu: Fotografia, taniec brzucha, czekamy na dalsze pozycje z listy talentów!!! Ależ Ci zazdroszczę umiejętności!!!

hahahaha nooo nie przesadzajmy :) Tanca to ja sie dopiero ucze i dopiero za rok dwa lub trzy bede mogla powiedziec ze faktycznie tancze. Na razie jest dosc sztywno i nieporadnie :evil_lol:

sleepingbyday mam nadzieje ze powalcza :))) Oby sie cos uzbieralo dla Itiego :)))

Posted

ha! Na n-k jest duzo różnych profili o zwierzętach :) Już troche komentarzy dodałam :)

Diuna nie trzeba bym "pięknym", trzeba miec to "coś". A to "coś" na pewno masz, każdy ma :)

Posted

To jeszcze gorzej. Mój towarzysz życia mówił, że ja zła kobieta jestem:diabloti:

POSTY PRZESKAKUJĄ, MAMY INNE GODZINY W KOMPUTERKACH.

Izadora:loveu: PARĘ POSTÓW WCZEŚNIEJ PODAŁAM DANE DO PRZELEWÓW CEGIEŁKOWYCH. PRYWATNE FIZJOTERAPETKI, WŁAŚCICIELKI FIZJO-WET

Posted

[quote name='diuna_wro']To jeszcze gorzej. Mój towarzysz życia mówi, że ja zła kobieta jestem:diabloti:

POSTY PRZESKAKUJĄ, MAMY INNE GODZINY W KOMPUTERKACH.

Izadora:loveu: PARĘ POSTÓW WCZEŚNIEJ PODAŁAM DANE DO PRZELEWÓW CEGIEŁKOWYCH. PRYWATNE FIZJOTERAPETKI, WŁAŚCICIELKI FIZJO-WET

tez to zauwazylam.

To o Tobie mowi tak Tz a ja o sobie sama tak mowie :D:D:D:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

diuna_wro napisał(a):
(...) Mój towarzysz życia mówi, że ja zła kobieta jestem:diabloti: (...)

Toć zwykła podpucha jest! Nie daj się i czyń swoje zło dalej, jak dotąd!!! :eviltong:

Posted

Diuna a mozesz mi od czasu do czasu przesławc na @ jakies zdjecia Itiego?
Bede bardzo wdzieczna :)))

Mam nadzieje ze przez ten weekend na aukcji sie cos ruszy :)))

Posted

Nel_a napisał(a):
Diuna a mozesz mi od czasu do czasu przesławc na @ jakies zdjecia Itiego? (...)

Nel_a, jeśli Ewa będzie uchwytna w domu, gdy będę wiozła elementy do budowy wózka rehabilitacyjnego (w niedzielę), to będę miała okazję zrobić nowe fotosy.

Posted

Nowe fotencje to i ja potrzebuję, najlepiej takie nieobcinane i nie zmniejszane. Tym bardziej jak dopale aukcje cegiełkową. Przez czas trwania dobrze jest dorzucać nowe fotki i ewentualnie pare zdan o psiaku.

Posted

Proszę, powiedzcie, jak się czuje Ituś? Czy są jakieś wieści? Ktoś kiedyś powiedział tu pięknie, i ja powtórzę za Nim: "Ten pies jest moją nieprzespaną nocą..."...:-(

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

Isadora7 napisał(a):
Nowe fotencje to i ja potrzebuję, najlepiej takie nieobcinane i nie zmniejszane. Tym bardziej jak dopale aukcje cegiełkową. Przez czas trwania dobrze jest dorzucać nowe fotki i ewentualnie pare zdan o psiaku.

Dobrze, będę mieć to na uwadze w pierwszej kolejności.

Posted

Ukryty Smok napisał(a):
Proszę, powiedzcie, jak się czuje Ituś? Czy są jakieś wieści? Ktoś kiedyś powiedział tu pięknie, i ja powtórzę za Nim: "Ten pies jest moją nieprzespaną nocą..."...:-(
Pzdr,
Ukryty Smok

Smoku, z Itiego "gorszą" łapką jest lepiej. Tzn. nie wiem czy będzie coraz lepiej, na razie są tego symptomy. Liczę, że skonstruowany niebawem wózeczek postawi go na nogi. Mam nadzieję na moje niedzielne odwiedziny u biedaka, wtedy dostarczę więcej informacji i fotek. Śpij spokojnie i śnij o biegającym Itim:Dog_run:.
:bluepaw: :bluepaw::bluepaw: