diuna_wro Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Centrum Rehabilitacji Zwierząt FIZJO-WET Ewa Wanda Piastowska ul. Borowska 256 50-558 Wrocław Nr konta: 38144013870000000009340076 Quote
Nel_a Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 śliczne DZIęKUJę!!!!! :thumbs::Dog_run::klacz: Quote
Erazm Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Ale sie dzieje... Nawet nie myslalam, ze to sie wszystko tak rozwinie:lol: Quote
Isadora7 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='diuna_wro']Centrum Rehabilitacji Zwierząt FIZJO-WET Ewa Wanda Piastowska ul. Borowska 256 50-558 Wrocław Nr konta: 38144013870000000009340076 Czyli do cegiełkowej tez pójdzie to konto jak rozumiem? :p Quote
diuna_wro Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Isadora7']Czyli do cegiełkowej tez pójdzie to konto jak rozumiem? :p Tak, ZASADĘ ROZLICZEŃ PRZEDSTAWIĘ NA PW Quote
Erazm Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Tak, rozmawialam z Doroticus tak wklejamy konto kliniki., a na nasze wewnatrzne bazarki mozemy wykorzystac konto Doroticus. Quote
diuna_wro Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nel_a, a może w aukcji warto dopisać jaki piesio ma uraz, może np. fragment tekstu Majqi: Szczeniaczek doznał poważnego urazu w odcinku piersiowym kręgosłupa. W jednej z łapek, zapewne tej, za którą był trzymany, zostało poprzerywane unerwienie, uszkodzony został staw biodrowy, brak w niej czucia. Ostrożne spekulacje każą liczyć się zabiegiem dekapitacji głowy kości udowej lub... amputacją całej łapki. Czego by nie uczynić, najprawdopodobniej łapka ta nigdy nie będzie sprawna. Quote
Nel_a Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='diuna_wro']Nel_a, a może w aukcji warto dopisać jaki piesio ma uraz, może np. fragment tekstu Majqi: Szczeniaczek doznał poważnego urazu w odcinku piersiowym kręgosłupa. W jednej z łapek, zapewne tej, za którą był trzymany, zostało poprzerywane unerwienie, uszkodzony został staw biodrowy, brak w niej czucia. Ostrożne spekulacje każą liczyć się zabiegiem dekapitacji głowy kości udowej lub... amputacją całej łapki. Czego by nie uczynić, najprawdopodobniej łapka ta nigdy nie będzie sprawna. ok, juz dopisuje :) Quote
diuna_wro Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nel_a:loveu: jak dzis rozmawiałam z fizjoterapeutką, to Iti mi szepnął do słuchawki, że bardzo, bardzo Ci dziękuje....:dog: Quote
Nel_a Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 To przekaż mu że jest w moim serduszku i na pewno dostanie ode mnie buziaka jak się spotkamy :) Na razie nie ma za co dziękowac :) ;);) Quote
Nel_a Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 No to mamy pierwszego chetnego na sesyjke :) Oby tak dalej :))) mam nadzieje ze bedzie duuuzo pieniazkow dla Itiego :))):crazyeye: Quote
bemolka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Nel_a']Hej. W kilku zdaniach postaram się opisać jak tu trafiłam i co chce zrobić dla tej psinki. Wczoraj rano obudziłam się po dziwnym śnie. Śniło mi się że jeden z moich piesków (straszy, mniejszy kundelek) spadł z wysokości a ja nie zdąrzyłam go złapać :( Rano dzień zaczęłam jak zwykle. "Skakałam" trochę po necie, na forum modowym (wizaz.pl) ktoś umieścił info o kolczykach z 1 grosza i link do tej wiadomości. Polało się morze łez już po 2 zdaniach. Cały dzień przeglądałam to forum i inne :( Wieczorem zasnąć nie mogłam, zastanawiałam się co ja bym mogła wystawić dla allegro dla Itiego. Nno i wkońcu wpadłam na dobry pomysł. Mam do zaoferowania sesję fotograficzną dla kogoś kto wylicytuje - mam nadzieje, za jakaś fajna sumkę :) Co Wy na to ? Nie brane sa pod uwagę sesje z uroczystości np. ślub, chrzciny itp. Niżej przedstawiam Wam moje zwierzaki: Tofik- trafił do mnie jako szczeniak- od pierwszej chwili się w nim zakochałam. Zabarny od człowieka który nie dba o zwierzęta- często nie mają nawet wody w miskach a cały czas są na dworze :( Jego brrat i siostra niedługo po tym jak Tofika od nich zabrałam niestety ...... właściciel popsikał je czymś na pchły a były za małe i niestety się potruły :( http://kornomanka.w.interii.pl/1t.jpg Karo- wspomniany strauszek ze snu. Ktoś podrzucił do jakieś 13lat temu do mojej cioci. Fotelikowy Szczęściarz :))) http://kornomanka.w.interii.pl/2k.jpg Kacper- Z ogłoszenia, wzięty od niezbyt zamożnej rodziny. http://kornomanka.w.interii.pl/3k.jpg ekhm, nie ktoś a ja ;) witam koleżanke z wizażu :multi: zaraz się biorę za zalinkowanie Twojej aukcji u siebie. szkoda że jesteś z tak daleka bo sama bym sobie taką sesję zrobiła ;) i myślę nad kolejnym bazarkiem, fanty już wycyganiłam :diabloti: pozostaje mi tylko zrobić zdjecia i heja ... Quote
diuna_wro Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nel_a, zmień proszę w swojej aukcji skrót DT, np. na DOMU. DT to dogomaniacka nomenklatura i poza tym kręgiem chyba mało kto wie, co oznacza. Quote
Nel_a Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='diuna_wro']Nel_a, zmień proszę w swojej aukcji skrót DT, np. na DOMU. DT to dogomaniacka nomenklatura i poza tym kręgiem chyba mało kto wie, co oznacza. niestety ale ktos juz licytuje i nie moge wprowadzic zmian. Quote
majqa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='sleepingbyday']wstawiam poprawiony tekst zaznaczam, że pracowała nad nim moja koleżanka, wieloletnia autorka i redaktorka z filipinki, stęcząc i jęcząc :diabloti:. (...). To zdecydowanie zmienia postać rzeczy. Gdzież mnie do VIPa Filipinki. Myślałam, że będzie znacznie gorzej, z tego co zauważyłam, przegapiłam chyba tylko jeden przecinek, inny Pani redaktor zmienia na "a", 4 zdania przebudowała na inną modłę, zamieniła "zostało" na "jest", odjęła słowa: "niepodzielnego", "sposobność" i zamieniła "clue" na "clou", z czego, co się dowiadywałam (choć może to błędne informacje) obie formy są obecnie poprawne. Dziś na spokojnie pokazałam tekst dwóm polonistom, poprawili wyłącznie dwa przecinki (albo chcieli być tylko mili i nie ruszyli reszty :evil_lol:). Jako nie polonistka mam dzięki temu w miarę dobre samopoczucie. ;) Quote
bemolka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nel_a napisał(a):niestety ale ktos juz licytuje i nie moge wprowadzic zmian. na pewno? u mnie mimo licytujących była opcja edycji opisu , ale chyba wiąże się to z dodatkowymi opłatami albo jak nie możesz edytowac to dodaj na dole komentarz wyjaśniajacy tak jak ja zrobiłam ;) Quote
majqa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 bemolka napisał(a):(...) albo jak nie możesz edytowac to dodaj na dole komentarz wyjaśniajacy tak jak ja zrobiłam ;) Otóż to! Rada jak najbardziej trafiona. Quote
teapot Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nel_a napisał(a):niestety ale ktos juz licytuje i nie moge wprowadzic zmian. Gratuluje wspanialego pomyslu. Bardzo zaluje ze nie mieszkasz w Warszawie. Nel_a nie wiem czy umiescilas link do swojej strony w aukcji ( nie zauwazylam, nie widzialam) jesli nie to mozesz go umiescic bez problemow, bo naprawde CZYMS TAKIM warto sie pochwalic:loveu: Quote
Nel_a Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 majqa napisał(a):Otóż to! Rada jak najbardziej trafiona. Jak bedzie ktos pytal to wtedy napisze wytlumaczenie :) Quote
Erazm Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Dziewczyny wklejcie linka w podpisy;) Quote
diuna_wro Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 UWAGA, UWAGA!! Z PRZYCZYN SKARBOWYCH FIZJO-WET NIE MOŻE ZBIERAĆ DATKÓW! KTO JESZCZE MOŻE - NIECH ZMIENI. MOŻE NA KONTO DOROTIKUS, ALBO MOJE, ALBO SCHRONU - POD WARUNKIEM, ŻE MOŻNA IM ZAUFAĆ. Zaraz wracam... Quote
diuna_wro Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nel_a Twoja licytacja może zostac z tym numerem, pod warunkiem, ze bedziesz czuwać nad tym, żeby osoba, która ją wygra w przelewie napisała "zapłata za rehabilitację Itiego". W żadnym wypadku nie może być słowa datek, darowizna itp. Żeby jednak ludzie nie podejrzewali nas o oszustwo, gdy podamy swoje konta, np. przy cegiełkach, możemy podać nr konta prywatnego Ewy - fizjoterapeutki. To samo nazwisko i imię widnieje w pełnej nazwie FIZJO-WETU. Co Wy na to? Quote
Recommended Posts