Evelka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Eh, biedny:( A te Jego zmiany są nieoperacyjne - tak? Quote
Ghanima Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Itulek, piesku, ja wierzę, że możesz chodzić, że będziesz. Długa droga za tobą, długa przed tobą, a my będziemy ci towarzyszyć. Powodzenia. Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 dziewczyny, słyszałyście o demi z bezwładem? powypadkowa - rehabilitacji potzrebuje, bo z kręgosłupem nie jest tragicznie (jeszcze), ale sunia - w schronie..... malgosmalgos mi wysłała linka, odpisałam jej, ze tzreba ściągnąć na watek do pomocy ciotki od itka - przecież tu fachowcy :cool3:! http://www.dogomania.pl/threads/192772-Sparalizowana-Demi-prosi...-B%C5%82aga-o-%C5%BCycie...-Nadzieja-ga%C5%9Bnie...-Mo%C5%BCe-Ty-pomo%C5%BCesz Quote
MalgosMalgos Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Demi jest w Ostrodzie.. W Ostrodzie byl tez sparalizowany Bursztyn, ktory dzieki 4 Animals znalazl dom! Oni, ze tak powiem, Ostroda sie opiekuja.. Nie wiem, moze do Ines uderzyc?.. Do Irenki z 4 Animals pisalam juz, narazie nie mam odpowiedzi.. Tak mi strasznie szkoda tej psinki Quote
diuna_wro Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Do Ines niedawno przyjechały dwie starowinki, specjalnej troski i wymagające sporych nakładów pracy. Ta kobieta to już chyba tez nie wie w co ręce włożyć:shake: Ale radzi sobie i chwała jej za to. Quote
sleepingbyday Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 jak będa jakies njusy, to my pewnie chętnie ;-) Quote
diuna_wro Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Iti niestety wiąż nie chodzi. Prawdopodobnie problem jest natury psychicznej, był zbyt mały gdy przestał chodzić i zbyt długo sparaliżowany. On zapomniał, że się chodzi. Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 no masz ci los. widok innych chodzących psów najwyraxniej nie daje mu do myślenia... jak można psychicznie przekonac psa, że może chodzić??? Quote
wellington Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Wklejam link do ciekawej sprawy - pies wieziony do Niemiec , ponoc uspiony zaledwie kilka godzin po przyjezdzie. http://www.facebook.com/profile.php?...055091&sk=wall Wiadomo ze wiele psow przepada w Niemczech bez sladu. Sprawa Reksa nie jest odosobnionia, pewnie wiele psow spotyka taki nieznany los . Nieznany, bo do tej pory nikt nie wie co sie z psem stalo, nikt nie wie kto go uspil lub czy rzeczywiscie zostal uspiony, czy sluzy do testow -... Quote
diuna_wro Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Pani Ines zaprasza do odwiedzin Itusia. Podam adres i nr tel. Quote
malicja Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 a mozliwe sa jakies nowe fotki Itulca? jakos watek zamarl, przyznam sie ze ja tez o nim dawno nie myslalam... Quote
Korenia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Cioteczki - znajomych psiak, 13 letni terier szkocki spadł po schodach, jak oni byli na wakacjach, złamał sobie miednicę. Najprawdopodobniej będzie potrzebował wózeczka, bo po zrośnięciu panewka kości będzie ocierać i sprawiać mu ból :( I nogę trzeba odciążyć. Nie wiecie czy ktoś ma może do pożyczenia wózeczek? Quote
feliksik Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Korenia napisał(a):Cioteczki - znajomych psiak, 13 letni terier szkocki spadł po schodach, jak oni byli na wakacjach, złamał sobie miednicę. Najprawdopodobniej będzie potrzebował wózeczka, bo po zrośnięciu panewka kości będzie ocierać i sprawiać mu ból :( I nogę trzeba odciążyć. Nie wiecie czy ktoś ma może do pożyczenia wózeczek? Korenia zapytaj na wątku Dropsika, bo może już nie korzysta: http://www.dogomania.pl/threads/204816-Sparaliżowany-Drops-już-w-bdt-nadal-potrzebne-wsparcie-na-rehabilitację.pomóż!?p=17549666#post17549666 Quote
irena Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/watch?v=pCRG7M13czE[/FONT] Lucky-kolega Itiego, w drugiej polowie filmu -Iti. Zdjecia wkrotce. Quote
Isadora7 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='irena'][FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/watch?v=pCRG7M13czE[/FONT] Lucky-kolega Itiego, w drugiej polowie filmu -Iti. Zdjecia wkrotce. NAwet nie wiesz ile radochy zrobiłaś. A patzreć na te roześmiane psie pychole to aż serce mięknie. Quote
diuna_wro Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Itusiu, zajączku! jak dobrze Cię widzieć! Quote
sleepingbyday Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 ciekawa jestem, jak tam sąsiedzi traktują takie domy,w których każdy pies sunie bezwładnymi nogami po ziemi. powiem wam, ze mega się ucieszyłam z tego filmiku. Quote
feliksik Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Itku, serce ty moje - "Mój pies" będzie pisał o psa na wózku i chyba wspomną o Itku. Mam nadzieję, że to da szansę innym sparaliżowanym na życie. Czy ktoś ma te zdjęcia Itka na wózeczku jak jeszcz nie był w Niemczech, i te z pierwszej strony w misce jeszcze, ale to moakie oryginalne, bez pomniejszeń jak na wątku? prosiłabym na maila, żebym go mogła do gazety wstawić. Mój mail: haniajas@poczta.onet.pl Quote
zachary Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 A ja się poryczałam widząc te radośnie merdające ogony.... Quote
Isadora7 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 zachary napisał(a):A ja się poryczałam widząc te radośnie merdające ogony.... ogony i roześmiane pychole, bo te psiaki ewidentnie się smieją. Quote
ulvhedinn Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='feliksik']Itku, serce ty moje - "Mój pies" będzie pisał o psa na wózku i chyba wspomną o Itku. Mam nadzieję, że to da szansę innym sparaliżowanym na życie. Czy ktoś ma te zdjęcia Itka na wózeczku jak jeszcz nie był w Niemczech, i te z pierwszej strony w misce jeszcze, ale to moakie oryginalne, bez pomniejszeń jak na wątku? prosiłabym na maila, żebym go mogła do gazety wstawić. Mój mail: haniajas@poczta.onet.pl Musze poszukac, powinnam mieć fotki z czasu jak był u mnie. Były nawet takie gdzie biegał razem z Krą, oba na wózkach -ale nie dam głowy czy się zachowały, bo w międzyczasie miałam awarię.... Kurcze jak ja tego diableca małego lubię :) filmik- rewelacja! Quote
diuna_wro Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='feliksik']Itku, serce ty moje - "Mój pies" będzie pisał o psa na wózku i chyba wspomną o Itku. Mam nadzieję, że to da szansę innym sparaliżowanym na życie. Czy ktoś ma te zdjęcia Itka na wózeczku jak jeszcz nie był w Niemczech, i te z pierwszej strony w misce jeszcze, ale to moakie oryginalne, bez pomniejszeń jak na wątku? prosiłabym na maila, żebym go mogła do gazety wstawić. Mój mail: haniajas@poczta.onet.pl zmieniłam komputer i w starym mam sporo zdjęć. Ile mam czasu na odzyskanie? mam też fajne zdjęcia w komórce, mogę przesłać MMSem, tylko na PW potrzebuje nr tel Quote
feliksik Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 do art. potrzebne będą zdjęcia ok 1 MB - Diunka zaraz ci wyślę komórkę do mnie, ale obawiam się, że z komórki są mniejsze - ale sprawdzę je na kompie. Fajnie by było gdyby się pojawił w gazecie, bo rozpoczął ją też w gazetach i szczęśliwe zakończenie będzie kończyć art w gazecie Quote
feliksik Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Diunka, w przyszłym tygodniu muszę najpóźniej wysłać zdjęcia - może uda ci się odzyskać takie na wózeczku ITUSIA. będę czekać Quote
feliksik Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Diuna - przepraszam Cię kochana, ale moja komórka normalnie się zblokowała, nie mam tyle pamięci w niej, a nie mam w domu kabla, żeby od razu na kopmuter przerzucić zdjęcia. W pracy będę dopiero 3.11, więc wtedy na szybko napiszę do ciebie na gg, czy będziesz w stanie mi je wtedy rzucić jeszcze raz na komórkę lub może komuś przesłać i ktoś do tego czasu zgra na komputer i prześle mi mailem - to od razu mogę do gazety wysyłać o ile mają ok 1 MB. ale jeśli nie to czy dasz radę w czwartek? będziesz dostępna na gg? Quote
Recommended Posts