Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Ines pisze,ze w tym momencie jeszcze nic nowego nie slychac.Iti jest kochanym,malym szczekaczem.Ze wszystkimi dobrze sie porozumiewa. Bawi sie glownie z Lucky,czarus i Gismo. Na spacerze (laka,pole) mozna go juz spuszczac ze smyczy, wtedy daje popis biegania. Pare zdjec itiego
Moc pozdrowien od ines

Posted

Zmężniał chłopak, dobrze wygląda, przytył. Bardzo się cieszę, ze ma kompanów do zabawy. Eiko, dalmatyn z którym mieszkał u Ulv, nie był zbyt skory do takich zabaw, a Itiemu bardzo było potrzebne takie psie tarmoszenie.

Posted

diuna_wro napisał(a):
Na spacerze (laka,pole) mozna go juz spuszczac ze smyczy, wtedy daje popis biegania. Pare zdjec itiego
Moc pozdrowien od ines

Diunka, ja rozumię, że popis biegania jest z wózeczkiem, czy jednka coś się więcej zmieniło z jego łapkami? Czy miał też tą amputację, o której pisałaś?

Posted

Bardzo prosze o troche cierpliwosci. Ines z pewnoscia napisze jak bedzie cos waznego, a amputacji napisalyby juz z pewnoscia.
Itus miewa sie dobrze i trzymajmy kciuki, zeby bylo jeszcze lepiej.Chyba jednak na widoczne postepy trzeba jeszcze poczekac.
Pozdrawiam cala ekipe kibicujaca Itkowi!

Posted

Wróciłam... oby już na dobre...

cieszę się strasznie, że urwisek ma się dobrze i jest szczęśliwy :)

Niestety nie podzielę się z Wami cudnymi fotkami z ostatniej wizyty u Ulv, bo szlak trafił naszą kartę pamięci... żałuję strasznie, bo tak ślicznie puszczał oczko do cioteczek na jednym ze zdjęć... :shake:

• 4 weeks later...
Posted

Diuna Kochana! wiem od bubu że wpłynęła na konto Lolusia wpłata od Ciebie.
Bardzo, bardzo dziękuję...!
Do posikańca mało już kto zagląda, tym bardziej wielkie dzieki że o nim pamiętasz....

Posted

[quote name='diuna_wro']U Itusia wszystko dobrze, parę dni temu dostałam zdjęcia. Potem zamieszczę. Ćwiczy chętnie, wygląda zdrowo.[/QUOTE]
Czekamy na zdjęcia!!!