obraczus87 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witam Wszystkich! Moja jak na razie króciutka historia z dogo zaczęła się od przeczytania artykuły o Itulcu. Wtedy właśnie ten psiak zawładnął moim sercem. Zaczęłam Mu równiez pomagac, jak na razie jeden przelewik, ale postaram się więcej :cool3: Ostatnio jednak zauroczyła mnie sliczna sunia Gabi. Psiak ten ma bardzo dużą szansę na adopcję, ale niestety nie jestem jeszcze na tyle obeznana w robieniu ogłoszeń na allegro, dlatego tez bardzo proszę Was o pomoc. Zajrzyjcie prosze w wolnej chwili na stronkę Gabi, może ktoś z Was będzie mógł pomóc ;) http://www.dogomania.pl/forum/f1161/czy-ktos-mnie-w-koncu-pokocha-pomoz-gabi-145966/index9.html Quote
sleepingbyday Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 iti to taki bogaty rencista ostatnio. kto tu chce się ciąć? goopie pomysły.... :shake: Quote
diuna_wro Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Bylam dziś z Itim na fizjoterapii u innej Pani fizjoterapeutki. Ludzkiej. Zwróciła uwagę na ścięgno w gorszej nodze. Wg niej może być poważną przyczyną przykurczu. Jednak szczerze mówiąc rozłożyła ręce. Miał dziś masaż zapoznawczy. Wizyta była płatna, oczywiście nie zrezygnuję z Ewy, bo uważam, że jest najlepsza, ale skoro jest możliwość by jeszcze ktoś Itka wymiętosił i obejrzał, to skorzystam. Do Ewy dzwonię jutro, tylko czasu brak.... Dziś musiałam Itcia i siebie w taksówkę zapakować, ledwo zdążyliśmy na 20tą, bo musialam swoje psiury wybiegac, nakarmic etc. Nieważne... Mam nowe fotosy Itcia i jutro wstawie, bo dzis juz pozno, a dopiero co wrocilam. Mam nadzieję, ze uda mi sie w tym tygodniu go odjajczyć. Chcę to zrobić w klinice Niedzielskich, tam jest drożej, ale lepiej. Dr Niedzielski sam ma psa na wózku, a przy paraliżach podobno narkoza nie jest dobrze tolerowana przez organizm. Moze przy okazji tej premedykacji daloby sie zrobic USG. Jutro sie dowiem. Quote
diuna_wro Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Aha, odnośnie tego ściegna: potrzebowałabym w TRYBIE PILNYM odbyć wizytę u dra Atamaniuk na Uniwerku Przyrodniczym. Wizyta wraz z USG ścięgna. Czy ktoś z Was ma taką możliwość?? Naamaschild, może Ty? Quote
diuna_wro Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 A na Ituchna muszę naskarżyć:mad: wiercił się dziś, wariował, wyginał śmiało ciało, szczypał i podgryzał Panią terapeutkę. Ledwo dało się cokolwiek mu pomasować. Za to w TAXI był grzeczniusi. Rozglądał się spokojnie. Dobranoc Ituś:loveu:, dobranoc Itusiowe fanki:loveu: Quote
majqa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 diuna_wro napisał(a):(...) Czy ktoś z Was ma taką możliwość?? Naamaschild, może Ty? Naa zajęta jest Molly więc może nie zauważyć pytania, napisz od niej PW. Iti niegrzeczny? Nie wierzę!!! :evil_lol: Quote
wellington Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 diuna_wro napisał(a): Mam nadzieję, ze uda mi sie w tym tygodniu go odjajczyć. Chcę to zrobić w klinice Niedzielskich, tam jest drożej, ale lepiej. Diuna_wro, bylam w tej lecznicy z moja sunia i naprawde bylam b. zadowolona ! Tam wlasnie poznalam Babla, ktory teraz nazywa sie Pugi :lol: Quote
Ghanima Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 diuna_wro napisał(a): Mam nadzieję, ze uda mi sie w tym tygodniu go odjajczyć. no to żegnajcie klejnoty... Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ghanima napisał(a):no to żegnajcie klejnoty... żegnaaaajcie :-( :eviltong: Quote
diuna_wro Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Pan Itusiński został dziś zarejestrowany na całodniowy pobyt w szpitaliku kliniki Niedzielskich, w najbliższy czwartek. Od rana bedzie miał robione badania krwi, moczu, obejrzy go fizjoterapeuta, a po południu zostanie pozbawiony męskości:diabloti: oczywiście jeśli wyniki na to pozwolą. Przed zabiegiem wykorzystamy chwilę spokoju po uśpieniu wariatka i zrobione mu zostanie badanie USG jamy brzusznej, zobaczymy jak nerki, pęcherz i wątroba. 26.09 przyjeżdża do Gdyni Pani Nicola prezes fundacji. Zawożę Itiego i już za nim tęsknię :wallbash: Quote
diuna_wro Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Pani Nicola to osoba na pierwszym zdjęciu na stronie: 4-Animals! (podstrona "Wir über uns") Pani Ines, między innymi, pomaga Pani Birte Lehmkämper (na zdjęciu drugim) i także pod Jej opieką znajdzie się Itulo. Quote
majqa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 diuna_wro napisał(a):(...) 26.09 przyjeżdża do Gdyni Pani Nicola prezes fundacji. Zawożę Itiego i już za nim tęsknię :wallbash: Czyli za 11 dni rozstanie z Itkiem. :-( Quote
diuna_wro Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 majqa napisał(a):Czyli za 11 dni rozstanie z Itkiem. :-( Tak, nie wiem czy płakać czy cieszyć się:roll: Quote
majqa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 diuna_wro napisał(a):Tak, nie wiem czy płakać czy cieszyć się:roll: Płacz jest tu naturalny, wyraża ból rozstania. Reszcie - upływ czasu wystawi świadectwo. Quote
ulvhedinn Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 I ciekawe kto będzie tęsknił najbardziej..... ...oczywiście cieszę się że Itulec dostanie dalszą szansę i na pewno, nie ukrywam, odpocznę :oops: ale cholera, będę strasznie tęsknić za tym małym, paskudnym łobuzem. Itulec dziś ukradł misia Piksel i odgryzł mu nos :mad: i oszczekał biedne myszy, jak im sprzątałam!!!!!!! Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 kurczę. powinnam sie cieszyć.... Quote
Ghanima Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 sleepingbyday napisał(a):kurczę. powinnam sie cieszyć.... właśnie... Quote
majqa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 sleepingbyday napisał(a):kurczę. powinnam sie cieszyć.... ...ano...powinnaś... Każdemu z nas jest smutno, że tu, na miejscu nie wyszło. Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 jak itek bedzie szczęśliwy, to dam radę... Quote
diuna_wro Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 mizianko, w swoim i Waszym imieniu c.d.n Quote
majqa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 To ostatnie zdjęcie rozwala, biedne, psie dziecko...:-(...ufne i w swej ufności bezbronne. Quote
Recommended Posts