Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Wszystkich!
Moja jak na razie króciutka historia z dogo zaczęła się od przeczytania artykuły o Itulcu. Wtedy właśnie ten psiak zawładnął moim sercem. Zaczęłam Mu równiez pomagac, jak na razie jeden przelewik, ale postaram się więcej :cool3:
Ostatnio jednak zauroczyła mnie sliczna sunia Gabi. Psiak ten ma bardzo dużą szansę na adopcję, ale niestety nie jestem jeszcze na tyle obeznana w robieniu ogłoszeń na allegro, dlatego tez bardzo proszę Was o pomoc.
Zajrzyjcie prosze w wolnej chwili na stronkę Gabi, może ktoś z Was będzie mógł pomóc ;)

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/czy-ktos-mnie-w-koncu-pokocha-pomoz-gabi-145966/index9.html

Posted

Bylam dziś z Itim na fizjoterapii u innej Pani fizjoterapeutki. Ludzkiej. Zwróciła uwagę na ścięgno w gorszej nodze. Wg niej może być poważną przyczyną przykurczu. Jednak szczerze mówiąc rozłożyła ręce. Miał dziś masaż zapoznawczy.

Wizyta była płatna, oczywiście nie zrezygnuję z Ewy, bo uważam, że jest najlepsza, ale skoro jest możliwość by jeszcze ktoś Itka wymiętosił i obejrzał, to skorzystam. Do Ewy dzwonię jutro, tylko czasu brak.... Dziś musiałam Itcia i siebie w taksówkę zapakować, ledwo zdążyliśmy na 20tą, bo musialam swoje psiury wybiegac, nakarmic etc. Nieważne...

Mam nowe fotosy Itcia i jutro wstawie, bo dzis juz pozno, a dopiero co wrocilam.

Mam nadzieję, ze uda mi sie w tym tygodniu go odjajczyć. Chcę to zrobić w klinice Niedzielskich, tam jest drożej, ale lepiej. Dr Niedzielski sam ma psa na wózku, a przy paraliżach podobno narkoza nie jest dobrze tolerowana przez organizm. Moze przy okazji tej premedykacji daloby sie zrobic USG. Jutro sie dowiem.

Posted

Aha, odnośnie tego ściegna: potrzebowałabym w TRYBIE PILNYM odbyć wizytę u dra Atamaniuk na Uniwerku Przyrodniczym. Wizyta wraz z USG ścięgna. Czy ktoś z Was ma taką możliwość?? Naamaschild, może Ty?

Posted

A na Ituchna muszę naskarżyć:mad: wiercił się dziś, wariował, wyginał śmiało ciało, szczypał i podgryzał Panią terapeutkę. Ledwo dało się cokolwiek mu pomasować.

Za to w TAXI był grzeczniusi. Rozglądał się spokojnie.

Dobranoc Ituś:loveu:, dobranoc Itusiowe fanki:loveu:

Posted

diuna_wro napisał(a):
(...) Czy ktoś z Was ma taką możliwość?? Naamaschild, może Ty?

Naa zajęta jest Molly więc może nie zauważyć pytania, napisz od niej PW.
Iti niegrzeczny? Nie wierzę!!! :evil_lol:

Posted

diuna_wro napisał(a):

Mam nadzieję, ze uda mi sie w tym tygodniu go odjajczyć. Chcę to zrobić w klinice Niedzielskich, tam jest drożej, ale lepiej.

Diuna_wro, bylam w tej lecznicy z moja sunia i naprawde bylam b. zadowolona !
Tam wlasnie poznalam Babla, ktory teraz nazywa sie Pugi :lol:

Posted

Pan Itusiński został dziś zarejestrowany na całodniowy pobyt w szpitaliku kliniki Niedzielskich, w najbliższy czwartek. Od rana bedzie miał robione badania krwi, moczu, obejrzy go fizjoterapeuta, a po południu zostanie pozbawiony męskości:diabloti: oczywiście jeśli wyniki na to pozwolą. Przed zabiegiem wykorzystamy chwilę spokoju po uśpieniu wariatka i zrobione mu zostanie badanie USG jamy brzusznej, zobaczymy jak nerki, pęcherz i wątroba.

26.09 przyjeżdża do Gdyni Pani Nicola prezes fundacji. Zawożę Itiego i już za nim tęsknię :wallbash:

Posted

diuna_wro napisał(a):
(...) 26.09 przyjeżdża do Gdyni Pani Nicola prezes fundacji. Zawożę Itiego i już za nim tęsknię :wallbash:

Czyli za 11 dni rozstanie z Itkiem. :-(

Posted

diuna_wro napisał(a):
Tak, nie wiem czy płakać czy cieszyć się:roll:

Płacz jest tu naturalny, wyraża ból rozstania. Reszcie - upływ czasu wystawi świadectwo.

Posted

I ciekawe kto będzie tęsknił najbardziej.....
...oczywiście cieszę się że Itulec dostanie dalszą szansę i na pewno, nie ukrywam, odpocznę :oops: ale cholera, będę strasznie tęsknić za tym małym, paskudnym łobuzem.

Itulec dziś ukradł misia Piksel i odgryzł mu nos :mad: i oszczekał biedne myszy, jak im sprzątałam!!!!!!!