sleepingbyday Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Przede wszystkim RIP dla Kotecka. juz się nie męczy. aresik napisał(a):Kociaki ULV sa swietne !! SBD, jesli chcesz prezent na urodziny to ja mam jeszcze inne fotki . to tyle dziewczyny, nie rozrabiajcie na watku :p p.s Wszyscy maja pozdrowienia od Ewy - rehabilitantki !! dziękujemy za pozdrowienia. aresik - ślij foty, a jakże! lilo napisał(a):Ot i sprawca całego zamieszania , głosuje za tym aby Aresik miał osobny wątek. Bo Iti niedługo nie wytrzyma konkurencji :) nie ma takiej opcji!!! aresik napisał(a):wytrzyma wytrzyma konkurecje, bo takowej nie ma Itus nawet poza tym, ULV tez mnie widziala i nic nie pisze bo nie ma ku temu powodu :> Pani Prezes nakreca koniunkture, :evil_lol: wie co robi, reklama dzwignia handlu :D dokladnie, zawsze to powtarzam, reklama dźwignia handlu, ale czy ty aresik wytrzymały jesteś, bo jak widzę cała polska do obskoczenia :diabloti:. trzym się chłopie i jedz duzo witamin. Ghanima napisał(a):SBD - spóźnione, ale szczere: wszystkiego najlepszego i wirtualne cmok, cmok, cmok :calus: Chociaż wysyłanie zdjęć Idola (czytaj: Aresik) osobie spoza fanklubu, hmmm, hmmm, hmmm Niech się Pani Prezes wypowie! Ludziska, najważniejsze, że Iti jest obecnie naświetlany, rozciągany itp., że są takie człeki jak Ulv, Diuna, rzeczony Aresik (który może być wizualnie paskudą :eviltong: a i tak będzie naszym Idolem, bo taska naszego połamańca cudnego w torbie na te prozdrowotne tortury:lol:). Dzieki Wam poopencja Itkowa pnie się w górę :evil_lol: aj, ghanima, dziękuję - ale wciąż nie dostałam obiecanych aresikowych fotek, a tylko dlatego zdradziłam ten krępujący ;) fakt diuna_wro napisał(a):w sprawie nasienia, to czytałam w którymś poście, że chłopak mobilny jest i chętny na rozsianie. Może i w świętokrzyskim by zasiał:evil_lol:n mnie kiedyś za to ukatrupi tyle dziewczyn, że jak żaden związek z tego nie wyniknie, to będzie baaardzo dziwne. aresik, staraj się! a propos, było juz jakies dogomaniackie wesele ? majqa napisał(a):Teraz, przy wietrznej pogodzie, mogę mieć nadzieję, że rozprysk dojdzie do łódzkiego. :roflt::roflt::roflt: nie no padłam i zakrztusiłam sie piernikiem. jak tak można, umrę młodo przez was :evil_lol: Quote
Bambino Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 majqa napisał(a):Pomysł doskonały! Dodać należy - "Wstrząsarko - rozrzutnik i dwusuw na wyposażeniu." No, no !! A dziewczyny gdzieś wcześniej rozpisywały się o gotowaniu, praniu, prasowaniu, itp..... . A tu myśli wcale nie o gotowaniu :eviltong:. Ale Aresik nadał by się na wątek transportowy - byleby go w kenelu nie wozić. :evil_lol: Ulv, przykro mi z powodu Kotecka, ale pewnie i tak miałby bardzo ciężko, jak taki niedorobiony. Quote
Bambino Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 lilo napisał(a):Ot i sprawca całego zamieszania , głosuje za tym aby Aresik miał osobny wątek. Bo Iti niedługo nie wytrzyma konkurencji :) Lilo, masz taki sam avatar jak ja i powoli zaczynam głupieć, czy też nie zmieniłam nicku :evil_lol: Quote
majqa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 diuna_wro napisał(a):Gdyby chodziło o coś innego, zaproponowałabym, że pobiorę i roześlę, ale w tym przypadku chyba się nie odważę:oops: :diabloti: Wymiotłaś tym wpisem wszystkie poprzednie!!! Masz "Mistrza Dnia"!!! :smilecol: Quote
Ghanima Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 aresik napisał(a):Ghanima no no ! :> moze napisz mi cos wiecej na PW o sobie :evil_lol: Hihihi, Aresik, ale projekcję strzeliłeś!!! Ale ja się piszę, czemu nie, swego czasu poszukiwałam narzeczonego na gwałt :evil_lol: Tylko nieco mnie martwi ilość fanek, trzeba będzie jakiś harem chyba założyć, czy co??? :cool3: :diabloti:diuna_wro napisał(a):Gdyby chodziło o coś innego, zaproponowałabym, że pobiorę i roześlę, ale w tym przypadku chyba się nie odważę:oops: :diabloti: DIUNKA, WYMIATASZ!!! Ale najlepsze są zdecydowanie foty Itiego :loveu:, takie niewiniątko udaje, mina w stylu: "co złego to nie ja, a tak w ogóle, to mnie tu nie ma, nie wiem, o co im chodzi" :evil_lol: Nawet Aresikowe zdjęcia nie są takie dobre - kryje się chytrze za okularami :cool1: Pojedynek na zdjęcia - Iti:Aresik = 1:0 Trzymajcie się, wrocławska ekipo! Quote
sleepingbyday Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 rehabilitantka też ma okluary, więc można mu wybaczyć, no trudno :p. ja bym spokojnie poczekała. aresik na pewno własnie szuka fotografa na jakies fachowe portfolio :cool3:. a w ogóle to zgłaszam postulat do zmiany urządzenia świata - dlaczego jeden aresik i damski harem? to ja wolę jedną sbd i jej męski harem :diabloti:. no bo co w końcu, kurczę blade - jak mawiał wieszcz. Quote
malicja Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 dziewczyny, jestescie swietne :lol: uwielbiam Itusiowy watek, zawsze sie usmieje :megagrin: Quote
diuna_wro Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Dziś Itiego nie zawiozę na laser. Chora jestem, a tu leje i nie mam dziś możliwości transportu autem. Źle się czuję, więc w deszczu na przystanku nie ustoję. Jeśli ktoś chciałby mnie zastąpić - proszę o kontakt... Quote
Poker Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 o mało nie pękłam ze śmiechu :evil_lol:, a zeszyć byłoby mnie trudno :eviltong: Aresik trzymaj się mocno, bo te paskudnice jeszcze Ciebie zdeprawują :evil_lol: Quote
lilo Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Diuna nas przechytrzyła ...niby taka dobra , niby pomocna. Pobierze , roześle a tak naprawde to chodzi jej tylko o Aresika... A reszcie jakieś ochłapy będzie wysyłac ;p Dziewczyny lepiej wynając autobus i podjechac do Wrocławia , jak się wszystkie zrzucą to tanio wyjdzie a i wycieczka po drodze krajoznawcza... Bambino ja też się nabieram na Twojego avatara , wchodze na wątek i zaskakuje się co ja tam bazgrałam :) A Itus prezentuje się wspaniale i okazale na zdjęciach :) Quote
Bambino Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 lilo napisał(a): Bambino ja też się nabieram na Twojego avatara , wchodze na wątek i zaskakuje się co ja tam bazgrałam :) A Itus prezentuje się wspaniale i okazale na zdjęciach :) Bazgrałam... Też coś lilo. To wszystko bardzo przemyślane. :evil_lol: Quote
Ghanima Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 diuna_wro napisał(a):Dziś Itiego nie zawiozę na laser. Chora jestem, a tu leje i nie mam dziś możliwości transportu autem. Źle się czuję, więc w deszczu na przystanku nie ustoję. Jeśli ktoś chciałby mnie zastąpić - proszę o kontakt... I w tej sytuacji Aresik powinien spłynąć z nieba niczym Superman :evil_lol: Diuno, trzymaj się, zarazkom nie daj się! Quote
diuna_wro Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ghanima napisał(a):I w tej sytuacji Aresik powinien spłynąć z nieba niczym Superman :evil_lol: Diuno, trzymaj się, zarazkom nie daj się! Dziękuję, lekko się ubrałam wczoraj i przemokłam, zmarzłam i mnie wywiało, więc to mam nadzieję tylko przeziębienie. Chyba mam stan podgorączkowy, bleeh Aresik w pracy, patroluje miasto, wiec nie czyta wątku. W ten deszcz i wichury, biedactwo. Teraz na chwilę się przejaśniło. Quote
diuna_wro Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 lilo napisał(a):Diuna nas przechytrzyła ...niby taka dobra , niby pomocna. Pobierze , roześle a tak naprawde to chodzi jej tylko o Aresika... A reszcie jakieś ochłapy będzie wysyłac ;p Lilo, ciiiii! - Aresik jeszcze gotów pomyśleć, że jest w tym ziarnko prawdy i zacznie się domagać "pobrania":smhair2: Quote
diuna_wro Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 My tu Aresik, Aresik, a nasz prawdziwy bohater Itciu:loveu: wczoraj wpakował się do klatki Dexa - dalmatyna, z którym mieszka w pokoju i ani myślał wyjść. A dalmatyn stał i się gapił, zaskoczony i bezradny. Ot, mały uzurpator! Nie wiem co z kastracją. Ja bym poczekała aż stan zapalny w pęcherzu ustąpi i skończymy drugą serię antybiotyków, skoro są liczne bakterie w moczu, to chyba ryzyko zakażenia rany też bedzie mocno podwyższone. Czy to nie ma związku? Co myślicie? Quote
majqa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 W moim odczuciu masz rację Diuno, też bym poczekała. Quote
aresik Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Nie martwcie sie o Itiego, pojadzie ze mna. Nie mam zbytnio czasu teraz pisac, ale pojawilo sie tu wiele niewyjasnionych watkow :evil_lol: . Wroce do nich wieczorem... albo i nie. Musimy uwazac na Diune, bo jak nam sie rozchoruje to kaplica. W przyzwoitych godzinach i kulturalnym miejscu proponowalem masaz rozgrzewajaco-relaksujacy. Odmowila. Mozliwe, ze ktos inny mnie w tym wyreczy. Dziewczyny, przyjezdzajcie. Zbizaja sie wakacje/urlopy. Jesli nie planujecie ich z mezami/chlopakami czy jak ich jeszcze nazywacie to zapraszam do Wroclawia. Oprowadze i pokaze co tylko zechcecie :> Quote
majqa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Oprowadze i pokaze co tylko zechcecie Bez wyjątku? :razz: Dziękuję, lekko się ubrałam wczoraj i przemokłam, zmarzłam i mnie wywiało, więc to mam nadzieję tylko przeziębienie. Chyba mam stan podgorączkowy Zdrowiej Diunko! Quote
diuna_wro Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Dzień Dobry wszystkim! Zdrowieję, dziękuję, choć dziś nie wiem czy jest lepiej czy gorzej - jest inaczej. Nosogardziel jakby w stanie zapalnym, reszta ciała wróciła do normy, ale nic to. Pogoda wciąż zapłakana we Wro. A jak u reszty świata? Aresik - jako Prezes Fanklubu przyznaję Ci tytuł SUPERMENA:Rose: za tę szybką reakcję wczoraj i zawiezienie smrodka na laser. Te zabiegi są bardzo ważne, Ewa pobudza teraz tę część kręgosłupa, która odpowiada za czynności fizjologiczne. Ulv - trzymaj się słoneczko, wiem, że wczorajszy dzień miałaś ciężki. Ludzie, nawet najbliżsi, czasem dają w kość. Wyściskaj Łaciate kocie! ITKA wytarmoś, a Dexowi powiedz, że Ciocia pamięta. Reszte stada po prostu cmoknij w nos. Quote
aresik Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Dziekuje za sliczne kwiaty pani Prezes. U mnie pogoda tez brzydka. tak poza tym, dajesz mi tytul Supermena, a nie widzialas mnie w akcji :evil_lol: Quote
lilo Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ale Aresik kokietuje cioteczki :) Itus wskakuj na górę i pokaż się wszystkim :) i czuj sie wymiziany telepatycznie :) Quote
Recommended Posts