aresik Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='diuna_wro']Ghanima, jeśli będzie za mało - ja dopłacę. Jeśli za dużo - przeleję z powrotem Tobie. Itulec dziś ma rehab. Lecę tam po pracy zobaczyć jak się miewa. Ewa rehabilitantka chwaliła jego kondycję fizyczną. Wspomniała o amputacji, jeśli gorsza nózka nie usprawni się, ale weźmiemy pod uwagę operację kątowania u dra Biżańskiego (chyba przekręcam jego nazwisko:oops:) Czekamy wiec na fotencje i dobre wiadomosci Quote
diuna_wro Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 aresik napisał(a):Czekamy wiec na fotencje i dobre wiadomosci Będę tylko chwilę, więc nie obiecuję, że zrobię foty. Quote
diuna_wro Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Erazm - doszła Twoja wpłata. Rozliczenie na wątku rozliczeniowym. Quote
Ghanima Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='diuna_wro']Ghanima, jeśli będzie za mało - ja dopłacę. Jeśli za dużo - przeleję z powrotem Tobie. Przelew wysłałam, czyli na jedzonko dla Itulca pieniążki są, niech się chłopak dobrze, i, co ważne - prozdrowotnie, odżywia. Diuno, nie chcę, żebyś mi oddawała pieniążki, jeśli coś zostanie - niech idzie na poczet DT, ok? Quote
majqa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Jestem pewna, że właściwa, lecznicza karma pomoże. Jakoś nie bardzo w takie karmy wierzyłam do chwili, gdy nie zostałam zmuszona do zakupu konkretnej, również przeciw struwitom dla kota i jestem zdumiona (odpukać) brakiem nawrotu problemów. Quote
LALUNA Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Biżańskiego (chyba przekręcam jego nazwisko:oops:) Bieżyńskiego ;) Quote
diuna_wro Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Iti wygimnastykowany. Ffrubka:loveu: - relacja !!? Po powrocie z rehab posiedział sobie ze mną jeszcze na trawie w słońcu, poszczekiwał i miał jak zwykle masę energii. Kwestię kryształów struwitowych mam już przestudiowaną, Iti w Ciprofloxacynę (antybiotyk) zaopatrzony, karmę albo jutro kupię u weta, albo zamówię na All. Na razie dostaje Royal Urinary w puszce i wcina aż się trzęsie. Będziemy go mocno poić, podawać Ubretid i lUrinal, ten antybiotyk i zobaczymy. Jeśli sama karma nie wystarczy Iti dostanie pastę - suplement diety (z aminokwasem - metioniną, siarką, potasem i fosforem) do zakwaszania moczu. Quote
Ffrubka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Jestem , jestem :loveu: Przepraszam, ale wczoraj wróciłam do domu bardzo późno i wołami by mnie do kompa nie zaciągnięto... No więc tak. Ewa była wczoraj bardzo zadowolona z Itka, z resztą ja i inne panie również. Mały cały czas praktycznie trzymał doopcię w górze i uparcie starał się stać na czterech, a nawet łazić - tylko ta słabsza nóżka mu przeszkadza :shake: Ewa go "powyginała" i trenowała stanie na tej gorszej łapince. Itek miał wczoraj jakiś dzień świrka, bo jak nigdy szczekał bardzo dużo i małe ADHD zaprezentował :cool1: Z innych newsów - jedna z zaprzyjaźnionych z Fizjo-Wetem i Ewą dziewczyn pisze pracę mgr o rehabilitacji zwierzaków i ... Iti będzie głównym jej bohaterem :razz: mamy nadzieję, że do oddania pracy zdarzy się cud i Ituś będzie pomykał o własnych siłach... Ewa cały czas duma co zrobić z tą słabszą łapką. Jest w niej problem z rzepką i przykurczem mięśnia - nie pytajcie, kórego, bo biologii nie cierpiałam :evil_lol: Z pewnością Diunka po wizycie u Ewy przekaże Wam bardziej skrupulatne informacje odnośnie strony ortopedycznej, bo jest mądrzejsza ode mnie w tej kwestii :p Quote
Bambino Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Diunka, cały czas pamiętam o obiecanej Itusiowi stówce, ale niestety jeszcze nie moge jej przekazać :shake::oops: Czy do fanklubu Aresika - austriackiego mundurowego gończego też mogę się dopisać??? :cool3: Quote
Bambino Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Poker napisał(a):A czy Iti ma jakiś upust w Fizjo-WEcie? Jęzeli nie, to powinien dostać jako obiekt naukowy do pracy magisterskiej :evil_lol: Właśnie, jakaś umowa gwiazdorska z Itusiem :cool3: Quote
Poker Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 A czy Iti ma jakiś upust w Fizjo-WEcie? Jęzeli nie, to powinien dostać jako obiekt naukowy do pracy magisterskiej :evil_lol: Quote
aresik Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Bambino']Czy do fanklubu Aresika - austriackiego mundurowego gończego też mogę się dopisać??? :cool3: Jest jakis fanklub ?:> Quote
diuna_wro Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='aresik']Jest jakis fanklub ?:> Jest, jest! I ja jestem samozwańczym Prezesem. Teraz mi proszę zaśpiewać "Łubu, dubu, niech nam żyje Prezes fanklubu" i ogłaszam, że rozpoczynam zapisy. Składka członkowska oczywiście przeznaczona na Itiego, a w zamian ...hm, Aresik!? co proponujesz? zważywszy, że członkami są same kobiety? :diabloti::eviltong::cool3: Do Itcia dziś wpadłam na chwilę, dostał do dzioba tablety, maskotkę do zabawy i wszystko OK. Siuśki się nieco poprawiły. Od dziś z Itim w pokoju mieszka mały kociak i trzeci gołąb. Oba w klateczkach oczywiście. Ulv jak zwykle nie przeszła obojętnie obok płaczącego kociego dziecka, a to już 3 kocie u niej w domu, a i dorosłych też ma chyba trzy. Quote
aresik Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Hm....:evil_lol: Zeby nie dublowac sie z Waszymi mezami/chlopakami musicie napisac czego oni nie robia. Dla dobra Itka postaram sie tego podjac. Jesli nie macie meza/chlopaka mozecie napisac czego Wy nie lubicie robic. Taki maly off-topic bedzie :evil_lol: ale grzecznie z tego wybrnalem :evil_lol: Quote
kobix Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='aresik']Hm....:evil_lol: Zeby nie dublowac sie z Waszymi mezami/chlopakami musicie napisac czego oni nie robia nie piorą nie gotują nie sprzątają :eviltong: [quote name='aresik'] Jesli nie macie meza/chlopaka mozecie napisac czego Wy nie lubicie robic. prać sprzątać gotować no i jeszcze prasować:eviltong: Quote
diuna_wro Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 elegancko damy wybrnęły! bardzo dyplomatycznie i przyzwoicie. Jestem z Was dumna:loveu::loveu::loveu:. Quote
sleepingbyday Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 prasowanie -bleeee!!!!! a ja tam się nie zapisuje do fanklubu. ja jestem w dalszym ciagu za założeniem wątku adopcyjnego. Quote
diuna_wro Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ghanima? Tyś Ghanima Atryda z Dzieci Diuny?:razz: Quote
aresik Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 diuna_wro napisał(a):elegancko damy wybrnęły! bardzo dyplomatycznie i przyzwoicie. Jestem z Was dumna:loveu::loveu::loveu:. :shake::shake::shake: :shake::shake::shake: :shake::shake::shake: Quote
diuna_wro Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 :shake: Itiego wzdęło jak balon !!! Wpadłam wyprowadzić swoje stado i lecę z nim do weta. Quote
majqa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 diuna_wro napisał(a)::shake: Itiego wzdęło jak balon (...) lecę z nim do weta. Ciekawe, co powiedział doktor. Quote
Poker Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Bazarek na chłopaka http://www.dogomania.pl/forum/f99/dzins-na-3-kalekie-psiaki-do-29-maja-138351/#post12331461 Quote
Recommended Posts